Helemaal blij met mijn bestelde tas die binnen 2 dagen al binnen kwam, bij het inruimen van de tas merkte ik een foutje bij de rits, gelijk gemaild en de volgende dag gelijk reactie met 2 opties om het op te lossen!
Hi Marlies, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Bedankt voor je review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Kim | The Wildflower Club
I ordered a necklace from The Wildflower Club. The quality is very good and the delivery was super fast and nicely packed. Will be ordering again pretty soon!
Hi babe, How nice to hear that you are so enthusiastic! Thank you for your kind review and I hope you enjoy your purchase :) Love, Kim | The Wildflower Club
Mijn bestelling kwam al snel binnen! Super blij mee, mooie sieraden en kwaliteit is top. Een nieuwe favoriet erbij ❤️
Hi Madelon, Wauw! Wat super leuk om te horen dat het boven je verwachting was! Hier kunnen we alleen maar heel blij van worden. Bedankt voor je review en heel veel plezier van je aankoop :) Liefs, Kim | The Wildflower Club
Mijn bestelling was super leuk verpakt waardoor het nog meer een cadeautje was om uit te pakken. Prachtige oorbelletjes gekocht. Ondanks de feestdagen erg snelle bezorging! Heb mijn nieuwe favoriete sieradenwinkeltje gevonden!
Hi Amely, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je lieve review en ik wens je veel plezier van je aankoop :) Liefs, Kim | The Wildflower Club
Super mooie sieraden!
Hi Evie, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service en sieraden. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je aankoop! Liefs, Kim | The Wildflower Club
Wij zijn zeer tevreden alles is mooi de tassen zijn echt van een mooie kwaliteit leer. En oorbellen ook en mooi verpakt. En heel snel verstuurd.
Hi Sylvia, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze service. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je tas en oorbellen! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Gewoon goed!
Hi Tess, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent over onze shop. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Heb hier al meerdere artikelen besteld. Ze verkleuren niet en zijn van goede kwaliteit, zeker in verhouding met de prijs. Ook toen ik zelf wat verkeerd had ingevuld bij de bestelling was dit zeer snel geregeld. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden!
Hi Merel, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je sieraden, de kwaliteit en onze service. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Had de zwarte en groene broek besteld, ivm de lange lengte vd broek, Nu had ik het vermoeden dat de lichte broek zou tekenen. Maar op een of andere manier heeft de broek een liftend effect. Mijn partner geeft steeds complimentjes als ik de broek draag. Kortom, heb de lichte broek ook gekocht. En daar ben ik ook zo blij mee.
Hi Margriet, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe broeken voor de lange meiden. Leuk om te horen dat je partner ze ook prachtig vindt! Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je nieuwe broeken! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Hele snelle levering, prachtige ketting ontvangen voor een redelijke prijs.
Hi Anneke, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met alles. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Verzending was goed
Hi Sasja, Bedankt voor je review en leuk om te horen dat je tevreden bent over de verzending en kwaliteit van het product wat je hebt besteld. Maar wat vervelend dat je het gevoel hebt dat de kleur niet overeenkomt met wat je had verwacht. Wij doen erg ons best om alles zo goed mogelijk over te laten komen. Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling kan je altijd contact met ons opnemen, we lossen het graag voor je op! Evengoed heel veel plezier van je nieuwe items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Snel in huis en hele mooie sieraden van goede kwaliteit!
Hi Bo, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je sieraden en onze snelle levering. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik kocht mijn sieraden eerst altijd bij een erg populaire sieraden webshop waar de prijzen heel hoog waren vergeleken met de kwaliteit. Op een gegeven moment vond ik het verschil tussen prijs en kwaliteit te groot worden en ben ik opzoek gegaan naar een andere webshop. Zo kwam ik terecht bij The Wildflower Club en deze betrouwbare website deed mij echt verbazen. Het is een relatief klein bedrijfje, maar de sieraden zijn super leuk, naar mijn mening nog origineler dan bij de webshop waar ik mijn sieraden eerder kocht, van goede kwaliteit en worden voor een realistische prijs aangeboden. Echt onwijs blij ben ik met mijn nieuwe sieraden en het gevonden hebben van deze fantastische webshop! Bedankt Wildflower Club! Zulke bedrijfjes mogen van mij meer onder de aandacht komen en ik raad deze webshop dan ook zeker aan!
Hi Esmé, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over ons bedrijfje! Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Blij met de oorbellen!
Hi Naomi, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe oorbellen en onze service. Bedankt voor je review en veel plezier van je oorbellen! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Soms verdien je zelf een cadeautje en dit is precies waar ik heel blij van wordt. Het is mooi verpakt en de kwaliteit van de sieraden is goed. Ik kende The Wildflower Club nog niet, maar ga hier zeker vaker bestellen.
Hi Sanne, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met alles en nog een keer wilt gaan bestellen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik had voor mezelf een setje goudkleurige libel-oorbellen uitgezocht. De levering was supersnel en het pakketje was echt een cadeautje om uit te pakken! Heel mooi ingepakt en de confetti maakte het extra feestelijk. Voelde bijna alsof ik jarig was Leuk ook het handgeschreven kaartje erbij en de oorbelletjes zijn ook nog eens prachtig. The Wildflower Club maakt het wel extra aantrekkelijk om jezelf zomaar een keertje te verwennen. Ga zo door!!!
Hi Simone, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe oorbellen. Bedankt voor je lieve review en veel plezier ervan! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Alles gemakkelijk te bekijken, en snelle levering. Dus top meiden. Succes verder met jullie website. Groetjes Yvonne Peerdeman
Hi Yvonne, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met alles. Bedankt voor je lieve review en veel plezier van je items! Liefs, Jet | The Wildflower Club
Ik kocht mijn sieraden eerst altijd bij een erg populaire sieraden webshop waar de prijzen heel hoog waren vergeleken met de kwaliteit. Op een gegeven moment vond ik het verschil tussen prijs en kwaliteit te groot worden en ben ik opzoek gegaan naar een andere webshop. Zo kwam ik terecht bij The Wildflower Club en deze betrouwbare website deed mij echt verbazen. Het is een vrij klein bedrijfje, maar de sieraden zijn super leuk, naar mijn mening nog origineler dan bij de webshop waar ik mijn sieraden eerder kocht, van goede kwaliteit en worden voor een realistische prijs aangeboden. Echt onwijs blij ben ik met mijn nieuwe sieraden en het gevonden hebben van deze fantastische webshop! Bedankt Wildflower Club! Zulke bedrijfjes mogen van mij meer onder de aandacht komen en ik raad deze webshop dan ook zeker aan!
Ik heb lang via een andere sieraden webshop mijn sieraden gekocht, maar helaas gingen deze snel kapot, terwijl de prijs omhoogschoot. Ik ben opzoek gegaan naar andere webshops en zo ben ik terecht gekomen bij Wildflower. Wildflower heeft even leuke en naar mijn mening eigenlijk nog wel leukere sieraden van super kwaliteit en voor een realistische prijs! I’m in love met mijn nieuwe oorbellen en ringen. Het is mooi om te zien dat een relatief kleine webshop veel betere sieraden kan hebben voor een betere kwaliteit in vergelijking met zo’n grote bekende webshop. Deze kleinere bedrijfjes verdienen het om meer onder de aandacht te komen!
Ik heb lang via een andere sieraden webshop mijn sieraden gekocht, maar helaas gingen deze snel kapot, terwijl de prijs omhoogschoot. Ik ben opzoek gegaan naar andere webshops en zo ben ik terecht gekomen bij Wildflower. Wildflower heeft even leuke en naar mijn mening eigenlijk nog wel leukere sieraden van super kwaliteit en voor een realistische prijs! I’m in love met mijn nieuwe oorbellen en ringen. Het is mooi om te zien dat een relatief kleine webshop veel betere sieraden kan hebben voor een betere kwaliteit in vergelijking met zo’n grote bekende webshop. Deze kleine bedrijfjes verdienen het om meer aandacht te krijgen!
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)