Top producten en snelle levering!

Heel blij met de oorbellen waarmee je gewoon kunt douchen en zwemmen zonder dat ze verkleuren. Ze zijn prachtig en sluiten uitstekend. Nu hoef ik niet meer om de paar weken mijn oorbellen in de prullenbak te dumpen :D

Wat een leuke website & producten. Toen bleek dat mijn pakje niet geleverd was door slechte management van de post had ik ook nog recht op een super goeie, duidelijke en snelle klantenservice. Pakje was snel terecht & ik kon gaan pronken met mijn nieuwe tasje & sieraden :) Heel gelukkig mee!

Snelle levering en goede service

Na 2 dagen was mijn pakketje bezorgd, mooi verpakt met een leuk kaartje erbij! Sieraden zijn prachtig. Na 2 weken ging een kettinkje kapot van mij, nadat ik dit had gemeld werd meteen gezond naar een passende oplossing. Hele prettige service!

Geweldige klantenservice & producten

Een tijdje terug heb ik 2 tasjes besteld. Helaas ging er iets mis met de levering. Ik heb toen contact gezocht met de klantenservice en zij hebben meteen actie ondernomen om te zorgen dat de producten toch snel bij mij binnen kwamen. Ontzettend bedankt hiervoor! (in het bijzonder; Kim, dankjewel!) Verder zijn de producten van goede kwaliteit en zijn de foto's erg duidelijk, je weet wat je binnen krijgt als je iets besteld. Kortom, ik ben fan!

Mooie producten, op tijd en netjes afgeleverd.

Altijd blij met mijn bestellingen

Dit is de 2e keer dat ik besteld heb en ben elke keer blij verrast. Het pakketje is leuk en mooi ingepakt en maakt het daardoor een leuke shop experience!

Blij mee :-)

Leuke webwinkel. Snelle levering en je kunt bijna niet kiezen uit al dat leuks. Blij met de mooie armbandjes. Mooie kwaliteit. Ik weet zeker dat ik snel weer iets ga bestellen,

Erg tevreden

Ik ben erg tevreden over The Wildflower Club. Ik heb er meerdere ringen gekocht en allemaal erg mooi. Een divers aanbod aan sieraden met mooie foto’s op de site. Helemaal blij met mijn waterproof ringen! :)

Leuk cadeautje

Een vriendin gaf aan dat het super goede water proef sierraden waren! Ik heb het daarom cadeau gedaan aan twee andere vrienden. Zij zijn er super blij mee!

Heel gode service!

Snelle levering en goede kwaliteit sieraden die niet meteen heel veel kosten!! I love it

Om door een ringetje te halen

Snelle service, leuke en kwalitatief goede sieraden

Mooi pakje, snel opgestuurd, mooie sieraden. Helemaal blij.

Snelle levering goede service prima kwaliteit

Zie hierboven

The Wildflower Club tovert elke keer weer een lach op mijn gezicht!

Ik heb alleen maar goede ervaringen met The Wildflower Club. Naast dat hun sieraden prachtig zijn (ik krijg er heel vaak complimentjes over), zijn ze ook nog eens van goede kwaliteit. Daarnaast is hun klantenservice ook top. Een dikke 10!

Een aanrader !

Ik kan alleen maar positief zijn over de Wildflower Club! Kwalitatief goede sieraden en tassen, snelle levering en alles mooi ingepakt. De service voelde professioneel en persoonlijk door de kaartjes wat bij de levering zat. Een aanrader!

Amaaazing!

Los van de super leuke producten, ook nog eens een fijne klantvriendelijke klantenservice. PostNL had een foutje gemaakt, het is meteen opgelost door The Wildflower Club door een nieuw product op te sturen. Super goede ervaring mee. Ik blijf zeker bestellen :)

Snelle levering. Ook leuke producten op site en allemaal van goede kwaliteit. Zeker een aanrader!

In mijn vakantie zag ik een leuke ketting voorbij komen! Bij thuis komst was het echt een cadeautje in de brievenbus! Netjes en met liefde verpakt!

In een woord SUPER!

Super snelle service super leuke site gezellige zusjes en word super leuk ingepakt heb nu al 2 keer bij ze besteld en ga ik zeker nog vaker doen ben super tevreden!

Geweldig!

Onwijs mooie tas! Stevig, goede kwaliteit. Ook erg blij met de bag strap die ik erbij had besteld. Kleuren passen goed bij elkaar. Kortom, heel tevreden!

Kwalitatief goed product en hele goede service

Goed ! :)

Super aankoop!

Heel blij met mijn nieuwe kleurrijke hengsel voor mijn tas. Goede kwaliteit en snelle levering, aanrader!

Super goed!

Mooie sieraden, binnen een week geleverd. Super blij mee! Heel erg bedankt!

Mooie kwaliteit sieraden

Snelle levering, sieraden zijn precies zoals op de foto. Daarnaast ook leuk ingepakt.

Perfect!

Elke keer als ik wat bestel krijg ik een intens gelukkig gevoel zodra mijn nieuwe sieraden binnen komen! Ze zijn stuk voor stuk prachtig en elke keer jeukt het weer om wat nieuws te kopen!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)