Aan te raden!

Ik heb al een aantal keer bij The Wildflower Club besteld en ben telkens erg tevreden. De ringen blijven mooi: de eerste ringen kocht ik iets langer dan een jaar geleden en zien er nog top uit! Toen ik een probleem had met een bestelling ben ik zeer goed geholpen.

Originele sieraden!

Ik was al langere tijd op zoek naar toffe ringen en toen ik de advertentie van The Wildflower Club voorbij zag komen was ik gelijk verkocht. Ik kreeg mijn pakketje van The Wildflower Club binnen en was vrijwel meteen enthousiast. De sieraden zaten feestelijk ingepakt en de ringen zaten in een mooi zijde zakje. Ik had bij blackfriday 4 ringen en een kettinkje besteld. De ringen zijn helaas te groot, maar dat maakt me niet minder enthousiast over deze webshop. De meiden zijn super enthousiast en staan je in dm graag te woord om je vragen te beantwoorden. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Goede ervaring

Leuke spullen, snel in huis!!

The Wildflower Club in één woord: top!!

De juweeltjes zijn telkens super leuk, precies zoals op de foto. Ze worden snel en mooi verzonden. Na een ervaring met een gebroken juweeltje klantenservice gecontacteerd en die hebben me super goed en snel geholpen! Ik raad iedereen aan om hier leuke, unieke juweeltjes aan te kopen :)

Ik doe mij sieraden ‘echt’ nooit meer af!

Op straat vroeg ik aan iemand waar zei haar leuke sieraden vandaan had. Ze vertelde dat ze ze had gekocht bij Wildflower Club. Ik ben gelijk zelf wat sieraden gaan kopen. En ik ben super tevreden goede kwaliteit en helemaal van deze tijd. Ik heb mijn favo sieraden winkel gevonden!

Heel leuk!

De sieraden zijn prachtig en er is ruime keuze. Ik had gevraagd of ze een sieraad wilde inpakken en ook hier hebben ze gehoor aan gegeven. De rest was netjes verpakt en ik was goed op de hoogte van de status van mijn bestelling. Ik ben heel tevreden en kom zeker nog een keer terug!

leuke Wildflower Club

mooie sieraden, goede levering

Geweldig!!!!!!

Super leuke en mooie producten van top kwaliteit!!!! Betaling en bezorging uitstekend, niets op aan te merken <3

Helemaal prima

Goeie service - door de top drukte alsnog op tijd binnen && de tas is echt fantastisch! Goeie kwaliteit

Je werd goed op de hoogte gehouden van wat er gaande was met jouw bestelling. Mijn bestelling was snel binnen, ookal was er vanwege blackfriday veel vertraging.

Erg positief

Snelle levering en mooie oorbellen!

You guys rock

Ik was al een tijdje op zoek naar leuke sieraden, maar niks sprak me echt aan. Tot ik de Wildflower Club tegenkwam. Ik dacht, oh jee! Ik wil álles hebben. Ik deed mijn eerste bestelling en werd super blij van het gezellige pakketje dat op mijn deurmat lag. En nu loop ik al een week dik te shinen met mijn vette ringen. Ik laat ze aan iedereen zien en maak reclame. Ik heb de smiley ring, rich bitch ring, yin yang ring en de slang. Op dat er nog velen bestellingen mogen volgen! Liefs, Claire

Super blij met mijn gekochte product ;)

Ik heb een heel lief ringetje met een zonnebloem erop besteld, en ik ben er heel blij mee! Draag hem elke dag en je kan er gewoon mee douchen :) mijn favoriete bloem altijd dicht bij mij.. love it ! Het liefst had ik alles gekocht want het is een top winkel, jullie zullen snel weer een bestelling van mij zien xx liefs Aaliyah Moïse -x-

Prachtige sieraden van giede kwaliteit!

Al meerdere malen hier besteld en veel complimenten gehad over de ringen, ze verkleuren niet en zijn stevig en daadwerkelijk prachtig!!

Ik heb een ring besteld en die kwam in een heel mooi zakje met een leuk kaartje er bij. Snelle levering. Duidelijk en mooie site. Ga zo door!!

Heel erg tevreden

Ontzettend snel geleverd. Tijdens Black Friday besteld en had het de volgende dag al in huis. De sieraden waren mooi verpakt en zien er goed uit. Ga zeker nog eens bestellen.

GE WEL DIG

Mooie producten en snelle klantcontact! Altijd heel vriendelijk (:

Snelle levering en hele mooie producten !

Heb twee ringen besteld die er binnen 2 dagen waren en ze zijn super mooi! Gouden ring met hartje en de gouden ring met de zon. Ben er erg blij mee, maten kloppen en ze zitten fijn.

De ringen, ketting en knip zijn super gaaf! Goede kwaliteit en zitten fijn! Ik zal het zeker aanraden!

Top sieraden !

Goede kwaliteit voor een goede prijs :)

Super leuke sieraden van top kwaliteit

Het is echt een cadeautje om uit te pakken!! De sieraden zijn super leuk en verkleuren niet. Werd er helemaal blij van toen mijn pakketje binnen was. De service is ook top

Super mooie producten!

Mooi ingepakt en ziet er verzorgt uit. Producten zien er ook mooi uit, precies als de foto:)

Goede ervaring, mooi verpakt!

De bestelling is erg geslaagd! Mooie sieraden, we zijn er blij mee. Tevens een snelle levering en de artikelen waren heel mooi verpakt.

De sieraden zitten altijd goed en zijn van goede kwaliteit. Genoeg keuze en komen vaak nieuwe producten bij. Aanrader om te bestellen!

Keurige en snelle levering

Woon redelijk dichtbij dus wilde eigenlijk gewoon komen maar jullie hebben blijkbaar geen winkeltje kon ook geen telefoonnummer ontdekken dus alleen online ?

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)