geweldig en goed

geweldig en goed

Leuke sieraden, snelle levering

Super leuke sieraden, mooi verpakt

Super goed

Ik vind de sieraden van de wild flower club echt heel leuk en goede kwaliteit. Ik had een ringetje ontvangen die helaas een fabrieksfout had. Maar nadat ik dat had gemeld werd er binnen 1 uur al een nieuwe naar mijn adres opgestuurd. Ook via de mail super goede klantenservice!

Super leuk!

De sierraden zijn superleuk en ik ben er erg blij mee. Soms is het op de foto lastig te zien hoe groot iets in werkelijkheid is, maar in mijn geval is het niet erg dat het anders bleek dan het lijkt. Ik ben er super blij mee en draag ze nu al bijna elke dag ;)

Fijne webshop

Fijne webshop en snel verstuurd.

Super goed

Super goede service!! Zelfde middag nog op de mat! Heel blij mee

Hele leuke sieraden

Ik ben nooit teleurgesteld. Hele mooie sieraden en een hele goede prijs.

Super super super

Heb wat dingen gevraagd op instagram en kreeg gelijk antwoord, super goed geholpen en nu ontzettend blij met mijn nieuwe ring. Begin er helemaal van te glunderen als ik hem zie. Dankjewel!

Supersnel geleverd

De sieraden zijn allemaal supermooi en ik kreeg ze de dag nadat ik ze had besteld al binnen :)

Gewoon super!

Mooie juweeltjes! Mooi verpakt! Snel geleverd aan huis! Wat wil je nog meer!

Christmas came early this year!

Ik heb bij deze webshop kerstcadeau's gekocht voor mijn zus. Toen het pakket was bezorgds was het super mooi verpakt ! Ik kan het zo onder de kerstboom leggen. De producten zagen er goed uit en wat mij betreft voor een lage prijs.

Super leuke artikelen en snelle levering

Ik had de teddy tas en de Bucket hat besteld als cadeau voor een vriendin en ze is ontzettend blij met de artikelen. De levering was heel snel en heb een goed ervaring!!!

Duidelijke website en snelle levering ! Top

Op zoek naar een Fluffie tas en kwam deze site tegen. Besteld en de volgende dag al bezorgd. Tevens zat er een leuk kaartje bij waar de naam was opgeschreven. Dit maakt de bijstelling extra bijzonder. Zeker voor herhaling vatbaar om daar nog eens wat te bestellen.

Hele fijne en mooie sieraden!

Voor een goede prijs heb je keuze uit hele leuke sieraden die niet verkleurt!!

Een leuk bedrijf!

Op Instagram kwam ik de wildflowerclub tegen en ben op hun website gaan kijken, daar zag ik zulke leuke sieraden dat ik dacht die moet ik hebben! Uiteindelijk heb ik een ring besteld die netjes is aangekomen ik een leuke verpakking en ook nog een een fantastische ring! Ik ben er heel erg blij mee super bedankt! Oh ja bijna vergeten, als je ze wat vraagt op Instagram heb je altijd een snelle reactie! Conclusie: top bedrijf :)

Heel blij mee.!!

Echt een aanrader, lieve meiden.! Snelle levering.! Erg mooi ingepakt

Verzending prima, service top! kwaliteit valt tegen

Een prachtige teddy tas besteld. Helaas viel deze erg tegen ook ivm verzending. Keurig opgelost en een top service geleverd!

Heel leuk

Super leuke sieraden, en super chill dat ze waterproof zijn!

Goede kwaliteit sieraden

Het kwam super snel en het is echt goede kwaliteit

Fijn product en snel (genoeg)!

Ik vond hier precies waar ik naar op zoek was en het valt niet tegen. De levering zei iets eerder te komen dan daadwerkelijk gebeurde, maar als nog ruim op tijd. Heel blij en ik kom zeker terug!

Goede service en kwaliteit.

Oorbellen en een tas besteld. Beiden zijn van goede kwaliteit! Daarnaast was de verzending ook snel. De producten waren binnen twee dagen ontvangen.

Top, snelle levering en mooi product!

Oorbellen gekocht en ontzettend blij mee! Het was ook nog eens leuk verpakt en snel verzonden.

Geweldig!!

Meteen gevonden waar ik naar zocht! Super leuk ingepakt en de sieraden zijn van goede kwaliteit. De meiden een berichtje gestuurd via instagram, super leuke reactie gekregen! 100% fan!!!

GEWELDIG!

Ik was lang aan het zoeken en twijfelen waar ik waterproof juweeltjes zou kopen, maar vanaf ik deze website ontdekte wist ik meteen dat ik hier wou bestellen... Wanneer mijn pakketje dan toekwam werden mijn positieve verwachtingen alleen maar bevestigd! Ik ben er heeel blij mee en zou het het echt iedereen aanraden!

zeer goede ervaring.

mijn ervaring met de wildflower club was zeer goed. de verzending en het binnen komen van wat ik had besteld ging snel wat ik fijn vond. overal was het een goede ervaring en zal ik zeker nog een keer iets bestellen.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)