zoon mega leuk bedrijfje !

De leveringen as mega snel ! Super mooie & overzichtelijke site . Het kwam echt binnen als een cadeautje mega leuk in gepakt in een zakje en zag er heel mooi uit , mega lieve mensen en nog heel leuk contact gehad via insta. Mega tevreden dus <3

Alle verwachtingen overtroffen!

Super tof ingepakt, heel vriendelijke mensen en snel verzonden. Alle puntjes zijn op de 'i' gezet :)

super mooi

was een kado.

Duidelijke site, snelle levering en het belangrijkst hele mooie sieraden van goeie kwaliteit.

Mooie sieraden!

Ik ben tevreden over mijn gekochte sieraden. Foto’s mogen wat mij betreft net iets beter.

Ik ben zo blij met de ring die ik besteld heb! Hij is nog mooier dan ik dacht en de kleur blijft prachtig. Het pakketje werd een dag na bestelling al bezorgd!

Amazing, super snelle verzending!

Super snel verzonden, goede kwaliteit en gewoon helemaal happy met mijn product!

Snelle en goede levering

Heb een aantal weken geleden een bestelling geplaatst, deze kwam de dag erna al binnen. Sieraden zijn van goede kwaliteit, al lijkt het goud wel wat 'geler' als op de foto's. Maar zeer tevreden!

Leuke website en hele mooie sieraden

Snelle levering, mooi ingepakt en de ringetjes waren net zo mooi als op de foto

Helemaal super!

Mijn bestelling kwam snel binnen, en de ring die ik besteld had was precies zoals op de foto’s. Hij is super mooi en past goed. Heel erg blij mee!! <3

Geweldige sieraden, geweldige service

Ik heb een aantal sieraden besteld, ze werden snel geleverd en ben er super blij mee<3. Vervolgens had ik een probleempje met een van de sieraden. Heb hier vervolgens contact over opgenomen met de klantenservice. Ik werd super snel en vriendelijk geholpen en dezelfde dag was het probleempje al weer opgelost. Ik ga hier zeker meer bestellen en zou het aan iedereen aanraden. En natuurlijk zijn alle sieraden gewoon super mooi en goeie kwaliteit:)

super

ik heb een diy set besteld, het was super leuk verpakt en met een leuk kaartje. kreeg het ook erg snel binnen. erg leuk!

Leuke sieraden en een top service

Mijn spulletjes (kadootjes kleindochter) werden super snel geleverd zodat het mee kon in de koffer. Zo kreeg ze toch nog op haar verjaardag haar kadootje

Super cute en goeie klantenservice

Ik ben heel tevreden met de aesthetics van het hele bedrijf, hoe het ingepakt was, de daadwerkelijke ringen, het insta account en de website. Enige minpuntje was een bepaalde ring was best scherp, hierover gecontacteerd en een heel vriendelijke reactie gekregen.

Fijn persoonlijk bedrijfje

vorige week een aantal ringen besteld. Bij vragen kreeg ik direct persoonlijk antwoord via de chat, dat is top! De kwaliteit van de ringen is ook goed, helemaal voor die prijs! De ringen waren de volgende dag al bezorgd. Zeer tevreden.

Helemaal top

Ik ben super blij met de haarclip. Nergens zo een kunnen vinden en was hier precies naar opzoek. Hele goede service en super, de volgende dag in huis. Top

Super :)

Altijd leuke sieraden, van goede kwaliteit. Snelle verzending en met een leuk briefje erbij. Ik blijf hier zeker bestellen! :)

Superblij!

Snelle bezorging, goede kwaliteit en nu al heel veel complimenten gekregen!

Superdupergeweldig

Ze hebben altijd de mooiste sieraden van hét moment en ze blijven heel lang super mooi, doordat ze niet verkleuren. Verder is de service ook uitstekend, zo worden de sieraden in leuke zakjes gestopt en verzonden in een mooie doos.

Snelle levering en hele mooie producten

Snel en super leuke sieraden

Had de bestelling echt al in dezelfde week. Vind ze van super goede kwaliteit❤️

Goede kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van de sieraden is echt super! Het is stevig en je voelt dat de sieraden kwalitatief top zijn! Ik had mijn pakketje al binnen 2 dagen in huis. Ik koop hier zeker nog eens!

Geweldig! :)

Ik heb recent mooie sieraden en haarclips besteld die kwalitatief heel goed blijven! Ook werd het supersnel verzonden dus zeker een aanrader :)

Heel erg blij mee

Ik ben er heel erg blij mee, ze zijn voor mij de goeie maat en kan er mee douchen en zwemmen. Ze zijn van goeie kwaliteit en geven niet af, het is zeer goed te betalen en de kwaliteit is zeer goed.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)