Leuke producten en een leuk persoonlijk kaartje erbij, erg blij mee!

geweldig!

Erg leuk! pakketje was er al snel en was leuk ingepakt en zag er heel leuk uit. ook heel blij met de ringen die ik heb gekregen erg mooie kwaliteit! bedankt!

Prima snel geleverd

Erg blij met mijn ketting en service

De ketting is goed, zoals verwacht en ik kreeg hem erg snel binnen. K zettend leuk verpakt ook!

Super mooi materiaal en kleur goud!!

Ik heb een paar oorbellen gekocht die super mooi zijn en waar ik heel blij mee ben! Draag ze iedere dag met veel plezier. Je kan er ooo prima mee douchen ze verkleuren helemaal niet!!

Super makkelijk en snelle verzending

Ring is van super goeie kwaliteit en ben super blij met mijn aankoop

helemaal top!

Snelle levering, leuk ingepakt en prachtige oorbellen! Fijne sluitingen en beiden dezelfde kleur goud. Ook de ring was supermooi en zelfs verstelbaar!

Vorige week had ik een ring besteld en deze was super leuk! Alleen heb ik dunne vingers dus past hij alleen om mijn duim. Daarom zouden maten zeker een meeega verbetering zijn voor alle meiden die bij jullie bestellen. Verder top!

Love it

Mooie sieraden!

Snelle levering en producten zoals op foto's!

Het enige wat ik miste was een foto van de ketting die ik had gekocht 'aan'. Nu was hij wat langer dan ik had verwacht maar ik ben nog steeds erg blij met mijn kettinkjes en hoe leuk alles was ingepakt!

Razendsnel een prachtig cadeautje in een feestelijke verpakking!

Ik koos 4 prachtige ringen. In het echt waren ze minstens zo mooi als op de website. De levering was razendsnel. Ik had gevraagd of dat kon en kreeg al snel een persoonlijk berichtje dat ze het pakje aan PostNL hadden overgedragen. Goede & snelle service dus! Ook leuk dat het zo'n feestelijk pakje is met een persoonlijk kaartje erbij.

Goede prijs/kwaliteit en een snelle levering

Mooie kettinkjes van goede kwaliteit!

Hele mooi kettinkjes, super blij mee. Er is aandacht besteed aan de verpakking, écht een cadeautje voor jezelf! Love it!

Super leuke sieraden!

Klantenservice is top en die sieraden zien er goed uit! Hoop dat ze lang mee zullen gaan :)

Snelle levering en prachtige sieraden!

Toen ik de sunny vibes ketting zag was ik meteen verliefd! Ik heb ‘m gelijk besteld en binnen 2 dagen in huis. Ik draag de ketting elke dag en hij is nog steeds mooi goud!

Goed verzorgd en persoonlijk.

Hey Jet en Kim :) Was al een tijd opzoek naar een leuk setje ringen. Deze vond ik op jullie duidelijk aangegeven site via een Instagram add. De ringen waren sneller binnen dan verwacht en ik vond het ontzettend leuk ingepakt. De ringen zelf zitten nog steeds goed, geven niet af en behouden de kleur. Goede kwaliteit prijsverhouding en voor mij zeker voor herhaling vatbaar! Groet Iris

Leuk!

Leuk kaartje er bij en mooi product!

Ik heb een goudkleurige ring gekocht en hij is zo mooi! Zit fijn, mooie kleur en verkleurd niet! Zeker een aanrader (de bestelling kwam trouwens al binnen een paar dagen binnen).

Geweldig mooie sieraden en binnen 2 dagen binnen

Super fijne site met hele originele sieraden. Ze verkleuren niet terwijl ik ze altijd om hou zo top !

Fantastisch!!

Leuk persoonlijk kaartje erbij. Hier worden we blij van.

Super sieraden!

Deze sieraden zijn echt top! Waterproof en daardoor hoef je niet na te denken als je gaat zwemmen met de sieraden! Love it!!

super leuk!

de sieraden waren super snel binnen! ik heb ze woensdagavond besteld en ze waren vrijdag binnen. de sieraden verkleuren niet, ik heb ermee gezwommen en er is niks verandert. super blij mee!

Een brand waar we nog veel van gaan horen!

Je ziet dat er met veel liefde aan deze webshop/brand wordt gewerkt. Van een snelle levering, goede order communicatie, tot een leuk verpakt pakketje met persoonlijke touch. Echt een cadeautje om te mogen ontvangen. Prijs/kwaliteit ook top. Zeker een aanrader dit!

Van A tot Z fijn!

Ik heb een tijdje terug voor het eerst bij The Wildflower besteld. Het bestellen, het afrekenen, snelle levertijd en vooral hóe zd het hadden ingepakt was echt zo leuk! Er zat een persoonlijk kaartje bij en was in mooi papier ingepakt. Perfect cadeautje aan mezelf :) Absolute aanrader!

Ontzettend toffe sieraden

De sieraden zijn ontzettend mooi, precies zoals afgebeeld! De levering was snel, dus ik kon gauw van mijn nieuwe sieraden gaan genieten! Top

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)