Enorm goede service, mijn ringetje was tijdens het versturen kapot gegaan en kreeg de dag daarna meteen een nieuwe opgestuurd. Verder altijd goed klanten contact en een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.

klant gericht

super fijne site met duidelijke omschrijvingen. pakketje was erg snel binnen en super mooi verpakt. het zakje met het logo waar mijn Ring in kwam is ook heel fijn voor sieraden meenemen op vakantie of iets. zelf werd ik geïnspireerd door alle verschillende looks op Instagram, echt super leuk!

Voor herhaling vatbaar !

De levering was super snel, wat heel fijn was aangezien ik me erg verheugde op mijn nieuwe ringen. De ringen waren mooi verpakt en het persoonlijk geschreven kaartje als finishing touch maakte het uitpakken van het pakketje nog veel leuker. Ook heel tevreden met de ringen. Deze zijn precies zoals ze op het plaatje waren weergegeven. Ze passen perfect bij m’n andere ringen :)

Goede kwaliteit

Het werd snel geleverd en de spullen waren goede kwaliteit!

Zelfde dag nog bezorgd!

Super goede service en kwaliteit!

Fijne service, mijn bestelling kwam snel en de sieraden zijn tot nu toe van erg goede kwaliteit!

Super mooi sieraden en top service!

Voor mijn bestelling had ik een vraag, via de live chat super snel reactie op gekregen. Daarnaast zijn de sieraden erg mooi, super prijs kwaliteit verhouding!!

Super mooie sieraden die snel binnen zijn!

De sieraden kwamen heel snel binnen en er zat een super lief kaartje bij <3

Leuke spullen om te kopen met een snelle levering!

De ringen zijn nóg mooier in het echt, zo blij mee!!

Erg fijne service en snelle bezorging

De site is erg overzichtelijk en er staan veel leuke sieraden op, voor iedereen wat wils. De bezorging was ook erg snel en het kwam heel leuk verpakt. Het handgeschreven kaartje met een persoonlijk berichtje was ook erg leuk.

Super levering en mega kwaliteit!

Tijdens het bestellen had ik echt keuzestress aangezien ik alles wel wilde hebben! Uiteindelijk gekozen voor twee leuke ringen en een leuk setje van twee oorbellen. De oorbellen zitten aangenaam en krijg er geen irritaties bij, heb erg gevoelige oren en heb dit probleem dus altijd maar bij The Wildflower Club dus niet! Mijn bestelling was echt een uur later al verzonden en ik had hem twee dagen later al binnen, écht super! De eerst volgende keer dat ik weer juwelen wil ga ik weer bij The Wildflower Club bestellen. Can't wait :)

Super webwinkel met mooie sieraden

Ik ben zeer blij met de kwaliteit van de ringen. Daarnaast wordt je bestelling altijd leuk verpakt, waardoor het een cadeautje is om open te maken. Aanrader!

Zeer leuke sieraden en accessoires, snel bezorgd en goede kwaliteit

Meerdere malen besteld bij Kim en Jet van the wildflower club Zeer vlotte verzending, snel contact en goede artikelen

Helemaal prima, leuke dingen, goede service!

Ik had een erg leuk sieraad besteld, wel jammer dat het lang niet op voorraad was. Maar toen ik hem kon bestellen was het snel binnen en precies wat ik had verwacht. Goede kwaliteit en ik had het gevoel dat het niet van zomaar een groot bedrijf kwam maar van mensen die er echt hart en ziel in stoppen.

Super leuke sieraden!

Echt top sieraden! Wordt er echt blij van draag ze bijna elke dag! Ook geweldige klantenservice, ketting was kapot gegaan en ze reageerde meteen en loste het voor me op!

Helemaal perfect

leuke en schattige sieraden, snel bezorgd en passende sieraad voor iedere outfit

Super, geen klachten

Super blij met m'n nieuwe sieraden, super leuk ingepakt en geen klachten over de sieraden, helemaal super! <3

Super goede service en hele toffe sieraden!

Altijd ruime keuze aan verschillende sieraden van goede kwaliteit en tegen een mooie prijs!

Website is netjes en duidelijk, prijzen zijn prima, sierraden zijn mooi, en de levering was ook netjes. Prima dus!

Ik heb hier ongeveer twee maanden geleden besteld en de sieraden zijn nog steeds super mooi en bevallen geweldig. Het assortiment bevat een mix aan 'trendy' items en wat tijdloze artikelen. Het werd snel verzonden en schattig verpakt met een handgeschreven kaartje. Kortom: een super webshop waar ik zeker nog een keer zal bestellen!!

Heel goed, snel geleverd, mooie producten.

Ik vind dat de producten lang mooi blijven omdat ze van goede materialen zijn gemaakt. Ze zijn niet te duur, wat ook fijn is. Ook vind ik het ontzettend klant vriendelijk. Nooit heb ik gedoe gehad met de levering, of iets dergelijks.

Precies zoals verwacht!

De sieraden waren precies zoals verwacht. Super handig de ringen die verstelbaar zijn. Snel ontvangen!

Veel keuze uit leuke sieraden van goede kwaliteit!

Altijd hele leuke sieraden en accessoires. Al meerdere malen besteld en altijd heel blij met de snelle en goede service!

Prachtige sieraden

Goede kwaliteit, ruime keuze en hele vriendelijke klantenservice! De bestelling wordt snel verzonden en mooi verpakt!

Over The Wildflower Club

The Wildflower Club is een Nederlands fashionmerk gespecialiseerd in kleding voor lange vrouwen van 1.75m tot 2.00m. Van jeans en blazers tot co-ord sets en basics. Alles wordt ontwikkeld met extra aandacht voor pasvorm, comfort en lengte!