De sieraden worden leuk verpakt!

Ik heb mijn sieraden dag en nacht om en ze zijn (nog) niet verkleurd! Goede service en leuke producten.

Trendy sieraden van goede kwaliteit.

Op insta zie je veel sieraden accounts voorbij komen. Ik ben dan altijd bang voor de kwaliteit van de sieraden. (Vooral omdat ze meestal niet goedkoop zijn.) Bij The Wildflower Club heb ik toch een gokje gewaagd en ik ben er heel blij mee! De sieraden verkleuren niet en zijn relatief laag in prijs. Ook werden ze snel geleverd. Heel tevreden mee!

Fantastische service bij een kado uitkiezen!

Ik had een kado nodig voor mijn vriendin en wist dat ze fan was van deze sieraden. Heb gevraagd of ze me wilde helpen met een leuk kado uitkiezen voor me vriendin. Dit was geen probleem en hielpen me graag. Wat een goede service van deze webshop!

Super leuke diverse sieraden shop!

Al mijn sieraden en tasjes die ik heb gehaald zijn van goede kwaliteit. Ze blijven mooi en alle sieraden zijn behoudend zijn kleur. De bestellingen zijn altijd super snel binnen. Dikke aanrader van mij!

Prachtige sieraden

Hele mooie sieraden mogen ontvangen, super blij mee <3

Super goed!!

Ik heb al vaker bij de Wildflower club dingen besteld en ben er iedere keer blij mee. De kwaliteit is heel goed en het voelt ook goed aan. Zeker bestellen !!

Super leuk

Super leuke kettingen, precies zoals op de foto. Heel blij mee!

Onwijs snel en goede kwaliteit!

Ik had op de site onwijs veel dingen die ik wilde hebben, jullie hebben zo veel moois! Uiteindelijk heb ik de dingen uitgezocht die ik het mooiste vond en ik heb helemaaaal geen spijt! De ringen zijn onwijs mooi en zitten precies goed. Het is heel fijn dat ze tegen water kunnen en dat sommige ook one size zijn. Ik heb besteld en de ringen kwamen onwijs snel binnen. Niet alleen dat, maar ook de verpakking was heel leuk! Enorm leuk hoe het is ingepakt en wat schattig dat er ook een persoonlijk berichtje bij zit!!

Prachtige sieraden!

Echt fantastische ringen binnen gekregen, super trendy en comfortabel om te dragen. Zeer aanteraden deze webshop! Ga zeker vaker bestellen.

Aanrader

Super mooie sierraden die lang mooi blijven. Veel keuze en elke week wel nieuwe items. Zeker een aanrader!

De producten zijn mooi en worden snel geleverd.

Ik vind de service super goed. Het was snel binnen en mijn pakketje was erg cute verpakt. Ik ga snel een nieuwe bestelling plaatsen! :)

Leuke sieraden en een snelle levering

Hele leuke sieraden met elke week wat nieuws en snel geleverd! Ik raad het zeker aan

Een hele goede service en ontzettend mooie producten

Ten eerste vielen de prijzen mij erg mee. Dat is natuurlijk al top. Daarnaast zijn er ontzettend veel mooie ontwerpen te vinden op de site. De service was heel snel, omdat mijn pakketje de volgende dag al bezorgd was. De ringen zijn ontzettend mooi en heel fijntjes, waardoor het er heel elegant uitziet. Wat ook een pluspunt is, is dat je niet hoeft te klooien met ringmaten. De ringen zijn namelijk onesize, waardoor ze om elke vinger passen. Dit maakt het dus ook makkelijker om een ring om je wijs- of middelvinger te plaatsen en hierdoor kan je erg leuke combinaties maken. Kortom, ik ben ontzettend tevreden over the Wildflower Club!

De site is super overduidelijk en mooi. Als ik vragen heb omtrent een sieraad dan wordt er erg snel gereageerd. Ook staat eigenlijk alles wat je wil weten wel bij de informatie van productfoto. Daarnaast heb ik vaak besteld en is het heel snel binnen en ben ik echt super blij met de kwaliteit en de sieraden zelf!!

Snelle verzending en goede kwaliteit!

Superblij met mijn nieuwe ringen. Ze blijven mooi van kleur en het persoonlijke kaartje bij je bestelling maakt het helemaal af!

Super snelle & persoonlijke service!

Nadat ik mijn vragen over levertijd snel beantwoord kreeg via de chat, heb mijn bestelling gedaan. De volgende dag in huis! top.

Hele mooie spullen

Hele fijne en mooie spullen! Heel snel geleverd en fijne service :)

Superrr cute!

Heb samen met een vriendinnetje een ring bwsteld. Het kwam binnen 2 werkdagen en was super leuk ingepakt! Lief kaartje erbij en een mooi zakje om de ringen heen. Erg blij mee❤️

Zulke leuke sieraden!

Zeker voor herhaling vatbaar!

Snelle levering, super leuke verpakking en goede kwaliteit!

Mijn bestelling kwam na een werkdag al binnen, super leuk ingepakt en zelfs een sieradenzakje meegeleverd. De ring is prachtig en ik draag deze dagelijks, blijft erg mooi! Super tevreden dus!

Heel leuk!

Hele leuke ringen, waren snel binnen in een leuke verpakking

Prachtig

Het pakketje zelf openmaken was al een feestje op zich: lief gepersonaliseerd kaartje, mooie juwelenzakjes en leuk verpakt. Dubbel zo leuk om dan iets binnen te krijgen :). De sieraden zelf zien er ook echt heel mooi en fijn uit. Draag ze al enkele weken en zijn nog steeds net zo mooi als toen ik ze ontving. De levering was ook erg snel. (En goed te volgen door track & trace!) Kortom: Kan The Wildflower Club enkel maar aanraden ;).

Goede service, met snelle levering!

Ik vind de sieraden mooi en netjes verpakt. De sieraden zijn betaalbaar en blijven mooi in kleur.

Heel erg snel en fijne site.

Ik vond de site erg duidelijk en overzichtelijk. De levering van de bestelling was ook snel wat ik fijn vond! Verpakking was ook heel leuk

Over The Wildflower Club

The Wildflower Club is een Nederlands fashionmerk gespecialiseerd in kleding voor lange vrouwen van 1.75m tot 2.00m. Van jeans en blazers tot co-ord sets en basics. Alles wordt ontwikkeld met extra aandacht voor pasvorm, comfort en lengte!