Hele mooie broek, alleen ging het ‘valt ruim bestel een maatje kleiner’ voor mij helaas niet op. Gelukkig ging het ruilen makkelijk en had ik vrij snel de goede maat in huis. Erg blij mee!

Ik slaag altijd!

Ik slaag bij jullie altijd. Terwijl ik in gewone winkels 9 van de 10 broeken niet eens hoef te proberen. Ben echt zo blij met jullie!!

Ik had de abbey pants en de sassy super wide leg jeans besteld beide in L36 en ik stond zonder schoenen gewoon op de broek, met schoenen vallen ze nogsteeds op de grond en ben zelf 1.83. Ze sluiten perfect aan vanwege de stretch raad ik een maatje kleiner aan anders zit die echt te ruim ben ik bang, maar de broeken zitten top! Zeker een aanrader om deze te halen.

Nooit meer een te korte broek!

Er ging een wereld voor mij open. Ik bestel al mijn broeken bij The Wildflower Club en ben heel erg tevreden. Mooi van kwaliteit en voor een leuke prijs!

Eindelijk goed passende broeken!

Ik heb deze tip gekregen van een van mijn (ook lange) vriendinnen, en wat ben ik daar blij mee! De broeken zijn lang genoeg en zitten mooi aangesloten bij mijn taille. Vooral de stretchbroeken zijn zo comfortabel dat ik ze niet meer uit wil doen!

Super tevreden!

Al meerdere broeken en jumpsuit besteld en elke keer zeer tevreden! Eindelijk mooie lange broeken voor mijn 1.82m!

Al vaak een bestelling gedaan en altijd tevreden over de producten en over de service zelf. Zeker aan te raden voor mensen met lange benen en lange armen :)

WAUW

Ik heb nog nooit gehad dat ik een broek aantrok die: lang genoeg was, een goede pasvorm had en lekker zat!! Ik ben ZO blij met deze aankoop. Voel me zo zeker in deze broek! Ga zeker meer bestellen als ik weer wat nodig heb!!

Fantastische website voor lange dames

Snelle verzending! Veel leuke modellen en kleuren spijkerbroeken. Super blij mee!

Helemaal in love!!

Sceptisch over alle broeken die ik koop, vanwege mijn lange benen. EINDELIJK heb ik de website gevonden met de perfecte broeken. Top kwaliteit, genoeg keuze en het belangrijkste; lang genoeg! Ik ben er ontzettend blij mee xx

Fantastisch voor de lange meiden!

Eindelijk een jumpsuit die voor mij lang genoeg is en daarnaast ook de perfecte stretch heeft.

Geweldig en ze houden zich aan de afspraken!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn, en ook nog eens super leuke.

Fijne broeken voor lange dames

Eindelijk een winkel die betaalbare lange broeken heeft!

Mijn ervaring met the wildflower club is top!

Ik ben 1.87 en heb eigenlijk altijd moeite gehad om broeken te vinden die lang genoeg zijn. Altijd waren overal de broeken te kort voor mij. Tot ik the wildflower club ontdekte. Altijd als ik hun pakketje binnen krijg en ik de broeken aan doe, word ik weer helemaal blij en enthousiast omdat ik eindelijk broeken heb gevonden die lang genoeg zijn. Dat geeft wat meer zelfvertrouwen, aangezien ik soms toch wat onzeker kan zijn over mijn lengte. Ik ben in ieder geval heel blij dat ik the wildflower club heb ontdekt en zou het ook aan alle lange meiden aanbevelen!

Ik ben super blij dat ik dit ben tegengekomen!!!

Ik ben de Wildflower Club tegengekomen op Tiktok en dacht direct dit moet ik hebben. ik had voordien enkel kleding die te korte pijpen had of te korte mouwen. Dankzij jullie voel ik mij hier niet meer onzeker over. De kwaliteit is ook super top! :) Ik ben mega blij dat ik jullie gevonden heb en ik ga zeker nog veel meer dingen kopen!!

Eeeeeindelijk!

Mijn hele leven is een zoektocht geweest naar broeken die leuk én lang genoeg zijn voor mijn lange benen (ik ben mager en 1.84) en eeeeeindelijk heb ik ze gevonden!! Ik heb inmiddels al 4 jeans + 2 joggingbroeken gekocht en ben super tevreden. Bedankt!!

Uitstekende klantenservice en natuurlijk producten!

Sinds dat ik wildflower club ken bestel ik nergens anders meer!! Fantastische lengte broeken en mouwen. En als er dan toch iets misgaat, is de klantenservice ook top! Ik ben super blij met jullie!! <3

Eindelijk een echt lange broek!

Binnen een dag geleverd. Zo enthousiast dat ik de dag na levering gewoon nog een tweede broek in een andere kleur heb besteld. Ook deze was er meteen weer de volgende dag. Super service!

10/10

Ik ben zelf 180, opzich niet het einde van de wereld. Tenzij je broeken wil kopen. Ik kwam wildflower tegen op tiktok, meteen besteld. En let me tell you. Die cargo’s en broeken met stretch. Sorry maar mn billen hebben er nog nooit zo goed uit gezien in een broek. Ik koop nergens anders meer. Ik raaad het iedereen aan

Mijn broeken waren altijd te kort maar nu heb ik zelfs een broek die te lang is :) echt een hele fijne stof goede en snelle verzending echt helemaal top!

Amazing

Ik heb al 4 keer opnieuw besteld, al mijn broeken komen van hier. Ik ben zelf 1,80 en ik sta erop! Alles valt zo mooi. De verzending is ook enorm snel heb het de volgende dag in huis!

Mooie, fijne broeken

Broeken zitten perfect.

Snelle verzending en retourneren

Erg fijn dat je bij retourneren aan kan geven waarom je wilt retourneren. Wanneer broek te klein of te groot is wordt er kosteloos een nieuwe opgestuurd

Ik ben 1.77 maar heb super lange benen, ik vind dus niet snel broeken die echt lang genoeg zijn. Tot ik deze webshop op TikTok zag. Maat (Xs/34) L36 is hier voor mij perfect! Zelf nog een beetje aan de langere kant. Laats had ik nog een broek gekocht maar ben er helaas uitgescheurd, dus had ik een mailtje gestuurd waar ik super snel een reactie terug kreeg. Ik heb uiteindelijk een cadeaubon gekregen van de originele prijs van de broek, waar ik meteen een nieuwe broek van heb gekocht! Super blij mee! Super aardige medewerkers, super snelle verzending echt geweldig!!!!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)