Mijn ervaring was heel goed

Ik heb besteld en het was er meteen. Het is de eerste keer dat een broek met rechte pijpen ook echt goed past! Normaal gesproken moet ik altijd een veel te grote maat kopen om de juiste lengte te krijgen, maar nu niet hij zat perfect. En hij was daarvoor niet eens duur. De kwaliteit is top en de levering was snel. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Super fijne kleding van goede kwaliteit en uiteraard lekker lang, top!!

Uitsluitend geweldig!

Het is een mooie webshop met spullen van kwaliteit, gericht op een grote groep meiden die door hen goed worden geholpen in de kleding wereld. Iets wat wij als lange meiden al veel eerder nodig hadden is er nu in een vorm waar we van tevoren nooit over hadden kunnen dromen!

Niet kleurvast

Mijn dochter is 1.84 lang en was blij eindelijk leuke broeken te hebben gevonden die lang genoeg zijn. Helaas is de super leuke gele broek blijkbaar niet kleurvast. Heb een vlek behandeld met ossegalzeep en dit heeft een witte vlek achtergelaten. Een klacht ingediend bij de webshop met als resultaat ‘eigen schuld’ omdat het schoonmaakmiddel te agressief zou zijn…. echt te belachelijk voor woorden.

Eindelijk leuke broeken lang genoeg!

Het is altijd een drama voor mij om broeken te kopen die lang genoeg waren en lekker zitten. Was een broek eindelijk lang genoeg zat de broek voor geen meter. Toen kwam ik the wild flower club tegen, in 2023 bestelde ik voor het eerst iets. Die broeken zaten zo lekker! En waren echt lang genoeg, daarbij waren ze ook nog eens leuk en stylish! De kwaliteit is ook super, toen de broek kapot was bestelde ik wederom opnieuw dezelfde en andere broeken. Inmiddels zijn we goed 2 jaar en meerdere bestellingen verder. Ik ben blij met deze site en hun aanbod, want met mijn 181cm is de L36 echt top, zelfs aan de lange kant! Dus tall girlies grijp je kans want er is zelfs L38!!!

Helemaal toppie!!

Ik heb hele lange benen, dus ik was op zoek naar broeken die echt goed past. Ik had door TikTok een kijkje genomen op de wildflower club website. Ik was heel blij met alle artikelen die ik zag. Uiteindelijk heb ik 2 broeken besteld, een spijker en een linnen. Ze kwamen heel snel binnen en ik was superblij. Ze waren allebei aan de grote kant, maar de linnen broek was echt veel te groot. Die hebben we dus moeten laten inkorten, Haha. Ik ben over het algemeen echt mega blij met bestelling en hoe het is verlopen!!!

De broeken passen heerlijk. Met mijn lengte (1.88) heb ik vaak moeite met een leuke broek vinden die ook echt past. Dit is echt een fantastisch merk met snelle bezorging en ideale kwaliteit broeken.

Super fijne website met goeie kleding voor lange meiden

Ik kon geen broeken vinden omdat ik best lang was. Nu eindelijk fijne broeken gekocht bij wildflowerclub. Ze zitten heerlijk, passen perfect en er is veel keuze.

Leuke broeken van goede kwaliteit

Ik heb nu al een paar keer geshopt bij de Wildflowerclub en ik ben zeer tevreden! Ik ben zelf erg lang en goede broeken vinden is lastig, maar dat gaat hier super met verschillende lengtematen. De broeken zijn leuk, passen goed en zijn van goede kwaliteit. Zeker een aanrader dus!

Leuk, comfortabel, ook voor inbetweenies

Ik ben een beetje een inbetweenie vwb lengte maten. 34 is vaak net aan de korte kant maar 36 is dan vaak weer te lang. Maar 36 is perfect voor mij! Goede kwaliteit, leuke modellen, en een betaalbare lange jeans. Ik ben fan!

zu hohe Rückversandkosten

Qualität und Optik sehr gut.

Heb zelf altijd moeite gehad met broeken vinden die goed aansloten en ook nog lang genoeg waren, maar deze broeken zitten perfect. Zo blij mee!! Daarnaast hele goede en duidelijke service. Ik bestel hier voortaan al m’n broeken!

De perfecte broek

De broek sluit perfect aan op mijn taille, omsluit goed m'n heupen en de lengte precies goed. Dus kortom...de perfecte broek!

Goede kwaliteit kleding

Eindelijk een witte top die niet doorschijnt omdat hij dubbel gevoerd is. Heb er meteen twee besteld.

Endlich lange und passende Hosen

Ich bin absolut begeistert von den Hosen von The Wildflower Club. Als 1.90 große sehr schlanke Frau ist es so frustrierend vor allem passende Jeans zu finden. Ich werde ab sofort nur noch hier meine Hosen bestellen!

Super fijn merk!

De broeken passen perfect ik ben 1m84 en de broeken zitten mij echt gegoten!

Supper goede kwaliteit en erg betaalbaar

De broeken zijn van top kwaliteit en het is erg betaalbaar

Snelle leveren & erg blij met een winkel waar ze broeken verkopen die ook echt lang genoeg zijn! Ook een goede kwaliteit

Super goed

Goede kwaliteit en mooie broeken!

Super goed

Ik ben best wel lang en ik struggel altijd met een broek vinden die lang genoeg voor mij is en op deze site zijn er hele goede lange broeken en de broeken zitten ook nog heel lekker en is van goede kwaliteit

Super fijn

Super snelle bezorging

Super lange jeans echt uniek mooie pasvorm

Vaak een beetje suffe modellen als ze extra lang zijn. Nu mega lang en mega mooi qua pasvorm, blij mee!!

Geweldig lange kleding!

Heel blij dat ik wildflowerclub gevonden heb!!! Het is lastig om lange kleding te kopen helemaal online maar sinds ik deze site heb gevonden koop ik ineens veel meer, hihi. En de prijs/ kwaliteit is ook goed!!

Super goede kwaliteit en eindelijk lange broeken!

Ik vind jullie website echt super tof. Met mijn lengte van 1.84 cm is het al zo lang een uitdaging geweest om mooie, lange broeken te vinden die goed passen. Dankzij jullie voel ik me eindelijk op mijn gemak in mijn kleding. Geen hoog water meer, en ook niet langer de hoofdprijs hoeven betalen voor een goede pasvorm. Wel heb ik een kleine opmerking. Ik heb inmiddels meerdere keren contact met jullie opgenomen over de maatvoering. Bij de ene broek heb ik een XS nodig, terwijl ik bij een andere S of zelfs M moet bestellen. Dat maakt het lastig om vooraf de juiste maat te kiezen. Omdat de retourkosten relatief hoog zijn, lopen de kosten voor mij daardoor best op. Dit is mijn enige aandachtspuntje. Verder ben ik ontzettend blij met jullie merk en zou ik het super vinden als de collectie nog verder wordt uitgebreid, vooral voor meiden met lange stelten zoals ik!

Geweldig!

Als een meisje van 1.93 m is deze site geweldig!! Het is een droom om broeken te kopen én dragen die lang genoeg zijn! Had altijd struggels met jeans en tops. Maar nu kan ik kopen wat ik wil. Deze site ga ik zeker nog vaak gebruiken!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)