Ik ben 180 en deze broeken passen geweldig!

Ik heb nu al drie broeken besteld bij The Wildflower Club en ze zitten allemaal geweldig. Normale broeken komen bijna nooit tot mijn voeten en zitten altijd net iets te hoog. Deze broeken komen helemaal tot mijn voeten en sluiten heel mooi aan tot mijn schoenen. Zeker een aanrader voor lange meiden!

geweldig!

Heb hier voor mijn vierde keer besteld en tot nu toe vind ik het nog steeds top! Ik ben zelf 1.83m en dit zijn de enige broeken die lang genoeg zijn voor mij :)

Een top online shop met de beste lange broeken!

Ik koop mijn broeken nergens anders meer online of in de winkel. de broeken van The Wildflower Club hebben een perfecte lente en zijn zelfs voor mij met mijn 1,88 lang genoeg!

Mooie en kwalitatieve tall collectie voor leuke prijsjes en snelle levering

Voor het eerst dat broeken PERFECT lang en mooi zitten!

Ik ben helemaal blij dat ik dit merkje ben tegen gekomen! Nooit kon ik mooi zittende broeken vinden die lang genoeg zijn, maar heb nu 3 broeken van dit merk en ik wil nu niks anders meer. Prijs kwaliteit verhouding is top, snelle verzending en een goede service!!

Geweldig!

Echt geweldige broeken, perfect voor mijn 1,87!!

Snelle service, mooie producten

Snelle verzending, goed te volgen via e-mailtjes. Mooie producten, ontzettend fijn dat er focus is op dames met lengtemaat 36/38. Helaas nu weinig mid-waist broeken waardoor voor mij iets minder keuze! Een volgende keer beter & dan bestel ik zeker weer.

Mooie lange broeken. Zitten heerlijk en goede kwaliteit . Ik ben 1,80 en zat goed

De service is super, en de broeken zijn super van lengte meestal heb ik problemen met het vinden van broeken die lang genoeg zijn maar deze zijn echt super mooi en zitten ook nog eens super lekker.!!

Fantastisch!

Je bent lang.. nooit een broek die lang genoeg is.. en hier vind je dus wel die broek die lang genoeg is én dan ook nog eens heel goed betaalbaar! Fantastisch!

Heel men kast hangt vol met broeken van de wild flower club eindelijk broeken die lang genoeg zijn bij 1.86. Super snelle service bij contact heel snel bericht terug en zo heb ik ook de juiste maat kunnen bestellen. Voor mij niks anders meer.

Mijn ervaring met The wildflowerclub!!

Ik zoek al super lang naar lange broeken. Ik kan die namelijk nergens vinden en altijd is alles net te kort of net tot de enkels. Totdat ik jullie op tiktok tegen kwam. Ik zag dat jullie hele leuke broeken hadden en had er meteen 1 besteld. Die beviel zo goed dat ik meteen ging kijken naar de andere broeken. Nu heb ik 4 broeken van jullie en ik ben er echt heel blij mee! Ik moet ze zelf laten inkorten, dus dat vind ik echt super fijn!

Fantastische kleding en snelle bezorging

Ik heb nu meerdere keren bij the wildflowerclub besteld en vind de kleding echt leuk! Daarnaast zijn de broeken de perfecte lengte en is de kwaliteit goed! De bestellingen worden meestal al na 1/2 dagen bezorgd! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling :)

Wauwwwwwwwwww!!!!

Heel blij met de lange lengtes van the Wild Flower Club De kwaliteit is super En … vandaag besteld morgen in huis genieten van je mooie lange broek ( of andere prachtige kleding van tje Wild Flower Club) ❤️

Perfect!!

Ik heb hier al een aantal broeken vandaan! Ze zitten echt perfect voor mij omdat ik lang ben en goeie kwaliteit! Ik had 2 broeken besteld in verschillende maten , maar ze waren wat verschillend, maar vond ik juist leuk, kan ik ze beide houden!

Fantastisch!!

Ik kan nergens mooie lange broeken vinden, die ook veel stretch hebben Ivm grotere boven benen. Ik heb bij wildflower club besteld en de broek zit perfect! Sluit mooi aan, perfecte lengte en genoeg stretch waardoor mijn benen niet pijn doen aan t einde van de dag… Zeker weten aan te raden, vanaf nu weet ik waar ik m’n broeken ga scoren ☺️

Hele mooie lange broek die goed aansluit!

Afgelopen week heb ik een broek hier besteld, deze kwam super snel binnen (in minder dan 24 uur). De broek was lang genoeg, ik ben zelf 1.77cm en kan er zelfs op staan! Ook sloot de broek goed aan in de rug en bevat veel stretch, waardoor hij erg lekker zit. Zal zeker nog eens bestellen!!

Super mooie lange broeken!

Zelf heb ik een binnenbeenlengte van 82cm en strugle ik al heel lang met het vinden van mooie lange broeken die ook in de mode zijn. Super mooie lange broeken die tot over je schoen vallen!

Fantastische website waar fashion en gemak samen komen!!!

Ik heb echt al vaak bij jullie besteld en daarom is echt sind jaren mij kledingkast gevuld met broeken (die passen). Ik ben jullie daar echt dankbaar voor want werd echt zo onzeker over men lengte omdat letterlijk alles te kort was en ook bij bijvoorbeeld truien of tops waren vaak de armen net wat te kort. Ik hoef me nooit druk te maken bij jullie of ik de goede maat heb want alles staat heel duidelijk uitgelegd en daardoor shop ik met “ gemak” en plezier <3

Geweldige broek

Broeken zijn echt top! Lengte klopt en pasvorm is erg mooi! Heel erg blij mee☺️

Top webshop!

Altijd last gehad met broeken kopen, tot ik The Wildflowerclub tegenkwam op Tiktok. Ik heb nu zelf al 4 broeken gekocht en die zijn echt top. Goede kwaliteit en snelle levering. Ik zou dit zeker aanraden aan mijn andere lange vriendinnen.

GE-WEL-DIG!

Ik ben zelf 1,84 en pas nooit broeken. Ik heb 3 boeken van de Wildflower club besteld en ze passen allemaal !!! Ik ga nergens anders meer broeken kopen. De Wildflower club wordt mijn vaste winkel :)

Ik heb al mijn broeken van deze site af! Ik ben 193 en ze vallen echt allemaal tot de grond of tot mijn hielen echt top broeken!

Super mooie broeken!!

Eindelijk broeken waar ik me helemaal mee op mn gemak voel!!

Hele blije dochter hier, zeer tevreden met haar nieuwe broek! Eindelijk niet meer hoeven zoeken naar goede kwaliteit broeken met voldoende lengte! Dank!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)