Eindelijk de perfecte broeken gevonden!

Altijd had ik al moeite met het vinden van broeken die voor mij lang genoeg waren. Toen ik The Wildflower Club tegenkwam op Instagram heb ik meteen een aantal broeken besteld. Nu kan ik niet meer zonder. Alle broeken zitten perfect en zijn soms zelfs te lang. Ik kan niet wachten op de wintercollectie want ook de lange tops/truien zijn top. Al mijn lange vriendinnen en mijn zus shoppen nu ook bij jullie en kunnen niet meer zonder! <3

Fijne service, goede kwaliteit kleding en snelle verzending! Heb inmiddels al 3 tall jeans en die zijn lang genoeg voor mij (ik ben 1.80)

Snel geleverd, mooie kwaliteit en nu eindelijk echt een lange broek die ook lang genoeg is!

Mooie, lange broeken!

Fijn zittende broeken die lang en smal genoeg zijn.

3e bestelling bij wildflower club

Zo blij met vinden van deze website, al 3x besteld en iedere keer tevreden!

Fantastisch, fijn, comfortabel

Zitten lekker. 2e keer besteld al. Favoriete broeken

Perfecte lengte

Ik ben 1,83 (wel lange benen) en draag een maat m. De broeken passen mij kwa lengte altijd perfect. Soms zelfs een beetje aan de lange kant.

Hip en eigentijds voor lange meiden en vrouwen

Bij The Wildflower Club kun je leuke, hippe kleding kopen voor een hele redelijke prijs voor de langere meiden en vrouwen. Ik was erg blij met de lengte van de broeken en jasjes. Ze hebben leuke dingen in vrolijke kleuren waar je blij van wordt en het past écht (ik ben 1.87). Dank je wel, voor herhaling vatbaar!

Ik heb altijd moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn. Sinds ik the Wildflower Club heb gevonden is dit de enige plek waar ik nog nieuwe broeken koop. Ze zitten allemaal fantastisch! De verzameling is al 10 broeken sterk :)

Ik ben 1,87 en heb tot nu toe nog nooit broeken kunnen vinden die lang genoeg voor mij waren. Maar deze zijn zelfs een beetje te lang voor mij, wat ik echt een verademing vind. Daarnaast zitten ze ook heerlijk en is de klantenservice top. Ik kan The Wildflower Club enorm aanraden als je als lange vrouw op zoek bent naar een daadwerkelijk lange broek.

Voel me eindelijk gezien!

Geweldig om eindelijk mee te kunnen doen met de nieuwste trends met broeken die LANG zijn. Geweldig gevoel dit. Eindelijk broeken die goed passen.

Hele goeie leuke broeken en super lang.

Ik heb al ongeveer 8 broeken en ze passen allemaal heel goed. Eindelijk broeken die echt lang genoeg of zelfs nog iets te lang zijn waardoor het veel leuker staat. Prijs kwaliteit verhouding is goed, producten worden snel geleverd.

Eindelijk is mijn jarenlange zoektocht naar broeken waar ik me zelfverzekerd bij voelde geëindigd.

Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van lange broeken die goed passen, en ik dacht echt dat dat probleem nooit zou verdwijnen. Maar sinds ik The Wildflower Club heb ontdekt, is dat gelukkig veranderd. Vanaf mijn jeugd dacht ik dat die zoektocht nooit zou eindigen, maar dankzij dit merk is dat nu anders. Inmiddels heb ik zes broeken van ze en wat me aanspreekt, is dat ze comfortabel zijn en goed aansluiten. Ik koop nergens anders broeken meer. De pasvorm en kwaliteit maken dat ik telkens weer terugkom bij dit merk. Echt een aanrader voor elke lange meid is die de zoektocht zat is en zich eindelijk zelfverzekerd kan voelen door eindelijk een broek met de juiste lengte!

Zo ontzettend blij dat ik deze webshop gevonden heb!

Als tallgirl (181) altijd problemen met leuke broeken vinden die lang genoeg zijn. Deze webshop heeft zulke leuke kleding, waarvan de lengtes echt perfect zijn!

Hele fijne en mooie broeken. Eindelijk broekeb die lang genoeg zijn!

Super fijne lange broeken!

Een half jaar geleden had ik al een spijkbroek gekocht van The Wild Flower en heb nu nog 2 broeken gekocht. De broeken blijven mooi in de was en lopen bijna niet uit. Door de stretch zijn ze ook nog eens erg comfortabel. En dat ze geschikt zijn voor lange meiden is natuurlijk ook fijn! Eindelijk een broek die niet net te kort is.

Fantastisch!

Ik ben zelf 1,85 en heb nooit lange broeken gehad. Meerdere site voor meiden met ‘lange benen’ waren alsnog voor mij te kort. Toen kwam ik The Wild Flower club tegen. Ik waagde de gok en ja hoor, ze waren gewoon lang!!! Na inmiddels 6 verschillende broeken te hebben gekocht, wil ik nooit meer anders :)

Manifique

Super fijn! De service is snel en goed. Levering is super snel! Wat ook heel fijn is, is dat ze aangeven vanaf welke lengte de broek geschikt is. Ik ben nog nooit zo blij geweest met mijn bestellingen van broeken als deze van de Wildflowerclub!

Snelle levering, mooie kwaliteit

Altijd de beste mood als ik een nieuwe outfit heb van The Wildflower Club!

Altijd snelle levering. Altijd goede kwaliteit. Altijd naar verwachting. Altijd lange broeken in de juiste maat. Altijd topppp!

Inmiddels al 5 broeken van The Wildflower, echt een aanrader! De broeken zitten comfortabel en zijn niet duur. 2 broeken heb ik inmiddels al een jaar en de pasvorm en kleur blijft mooi

Onwijs tevreden!

De kwaliteit van de broeken is echt super goed! Heb kort contact gehad met de meiden over de pasvorm van een broek en kreeg super snel reactie! Ook zijn de meiden onwijs vriendelijk! De levering was snel en zo kan ik optimaal genieten!

Ik heb altijd last gehad met broeken vinden met de juist lengte, ik ben 1,85 en ik alle winkels waren alle broeken te kort bij m’n enkels. Ik kwam the wildflower club tegen op TikTok en dat heeft me broeken probleem helemaal veranderd! Ik koop nu elke keer mijn broeken bij jullie en het staat echt perfect! Ik ben heel blij dat ik jullie heb gevonden.

goede communicatie en zeer makkelijk te bestellen

ik heb 2 super leuke broeken gekocht maar deze waren helaas te lang omdat ik de verkeerde lengte maat heb gekocht. super jammer maar ik ga zeker opnieuw bestellen bij hun

Super makkelijke en duidelijke site, snelle vrezorging

Doordat de site heel overzichtelijk was kon ik makkelijk mijn items en me winkelmand enzv. vinden. Super snelle verzorging en de items zag er netjes uit en net zoals op de foto.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)