Endlich Hosen, die für große Mädels perfekt sind! Super Qualität und total schöne Designs!
kreeg de satin broek met een gat erin aan de zijkant ;(
Hi Maya, Wat ontzettend balen om te lezen dat je de Satin pants beschadigd hebt ontvangen, dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling! We helpen graag om dit op te lossen. We zien helaas geen contact van je hierover terug bij onze klantenservice, dus wil je ons even een mailtje sturen via [email protected]? Dan kijken we meteen met je mee om dit uiteraard voor je op te lossen. 💌 Liefs, The Wildflower Club | Jet
Onlangs 2 broeken hier besteld. Wat een top broeken. Lekker lang, goede pasvormen, fijne stoffen en goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen. De broeken had ik heel snel in huis.
Hi, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Ik had de overal besteld maar helaas kwam deze in de verkeerde maat binnen. Ik dacht en nu? Heb gelijk foto gemaakt omdat de label in de overal een andere maat aangaf dan het kaartje die eraan hing. Ik kreeg netjes een retour label in mijn mail en er werd gelijk de goede maat klaargemaakt Zodra ik mijn pakketje terug had gestuurd hebben zij de nieuwe al opgestuurd. Deze kwam gelijk de volgende dag. Ik ben zo blij met deze site, ik ben 1.83 en heb eindelijk broeken op de juiste lengte.
Hi, Wat fijn om te horen dat het zo is opgelost voor je! Heel veel plezier met je items. Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Heerlijk lang! Vaak vragen waar ik m’n broeken van heb en fijne stof
Hi Romy, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Super vriendelijke site. Echt lange kleding. Ook voor maat 42/44 is het echt fantastisch.
Hi, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze webshop! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Met mijn lengte van 1.88m draag ik bijna alleen nog maar broeken van The Wildflower Club! Echt een aanwinst in mijn kledingkast en heel leuk om andere lange meiden hiervan op de hoogte te brengen!
Hi, Zo leuk om te horen! Heel veel plezier met al je items! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Eindelijk een merk gevonden met broeken gevonden die lang genoeg zijn voor mijn lange benen en goede kwaliteit hebben!
Al mijn broeken zijn van de wildflower, omdat ze lang genoeg zijn, lekker zitten, goed aansluiten en goede kwaliteit zijn echt een aanrader!
Tegenwoordig haal ik al mijn broeken hier, ze zijn echt perfect: lang genoeg en mooie modellen. Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van lange broeken, met een beetje geluk kon ik in een kledingwinkel èèn broek vinden die lang genoeg was. Het is helemaal geweldig dat je hier niet naar lengtematen hoeft te kijken, maar gewoon naar wat je leuk vind.
Hi Sarah, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Het pas bij altijd en altijd de volgende dag binnen en als je vragen hebt kan je ook altijd bij ze terecht superfijn
Hi Chelsea, Wat fijn om te horen dat de bestelling zo snel bij je is geleverd! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Blij met deze webshop! Heb onlangs de jumpsuit gekocht, fantastisch!!
Hi Carmen, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je items en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Fijne kleding en mooie kwaliteit en natuurlijk lekker lang!
Hi, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze items. Heel veel plezier met je items. Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Nu ik eenmaal van deze webshop afweet, heb ik hier in de afgelopen tijd al heel wat items besteld. Die met mijn 1,85m qua lengte goed vallen en lekker lang zijn. Tevens snelle levering, waardoor je er niet langer meer van hoeft te dromen maar ook snel kan dragen.
Hi Sandra, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Meerdere broeken besteld & eindelijk lang genoeg ! Blij mee :)
Dit is mijn favoeriete site omdat ik weet dat de broeken de juiste lengte voor mij gaan hebben. Ik ben 1,92 meter en ik heb altijd al moeite gehad om broeken te kopen die mooi aangesloten zitten van boven en lang genoeg van onder maar toen ik eenmaal deze site vond, ben ik niet meer opzoek gegaan naar een andere site. De lengte en kwaliteit zijn allebei 100% top. Ik ben een heel tevreden klant! Dankjewel!!
Hi Hinke, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken en dat ze perfect zitten! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de items. Dit waarderen we enorm. Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
De spijkerbroeken hebben een goeie lengte voor mij, maar ik worstel nog met de waist maten als nieuwe klant. Vind niet alle mid waist ook mid waist bij mij. Mijn vorige bestelling was meer high waist. Nu een low waist besteld, ben heel benieuwd. En het was wat minder duidelijk/ vindbaar voor mij dat terug sturen €5,49 kost. Het kwam ineens in beeld te staan als zijnde een betaling.
Hi Karin! Dankjewel voor je eerlijke review 💛 Super fijn om te horen dat de lengte van onze jeans goed bij je past. Daar doen we het voor! Wat betreft de waist fit: we snappen helemaal dat het even zoeken kan zijn, zeker als nieuwe klant. Elk model valt net even anders qua taillehoogte en fit, dus als je daar ooit twijfels over hebt, mag je ons altijd een berichtje sturen. We denken graag met je mee! 😊 De retourkosten van €5,49 vermelden we op onze Retourneren & Ruilen-pagina én op de Meestgestelde Vragen-pagina. In het retourportaal kun je je items selecteren en vervolgens kiezen tussen verschillende vervoerders. Daarbij worden de retourkosten ook weergegeven. Maar we begrijpen dat het verwarrend kan zijn als je dit pas later in het proces ziet. We nemen je feedback hierover zeker mee! Hopelijk is de nieuwe low waist jeans helemaal wat je zoekt! We zijn benieuwd wat je ervan vindt! Liefs, The Wildflower Club
Net zoals alle lange meiden ben ik altijd opzoek naar broeken die lang genoeg zijn. Ik heb hier nu voor het eerst een broek besteld. Toen ik hem aan deed dacht ik zelfs dat hij te lang was! Maar mijn vriend wees me er op dat dit eigenlijk juist een normale lengte is voor een broek. Geen blote enkels meer!
EIN - DE - LIJK ! Modieuze broeken voor lange vrouwen. Al mijn broeken zijn van the Wildflower club & wil ook geen ander meer. Dik en dik tevreden! Overigens ook top klantenservice met duidelijk en snel antwoord. Niks te klagen.
Voor het eerst meerdere broeken gevonden die gewoon echt lang genoeg zijn voor mijn lengte! Zo ontzettend blij mee!! Ik ga hier zeker weten vaker bestellen!! 1 broek was mij helaas te klein maar met retourneren kon ik gemakkelijk kiezen voor het ruilen met de goede maat, super handig!
Voor het eerst een bestelling geplaatst en daarmee was helaas wat mis gegaan. Contact opgenomen met de klantenservice die mij vervolgens super goed heeft geholpen. Zij gaven goede oplossingen en waren erg meedenkend. Nu super tevreden met mijn item, voldoet compleet aan verwachtingen!
Hi, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Al eerder een tip gekregen om op deze site te kijken voor lange broeken, gezien ik lange benen heb. Nu was ik al even opzoek naar een linnenbroek, maar die zijn allemaal te kort en krimpen mogelijk nog na in de was. Bij the Wildflower Club gekeken en een linnebroek besteld. Bleek de kleinste lengtemaat nog te LANG te zijn ook! Verbazingwekkend en heel blij mee. De broek is nog een klein beetje gekrompen in de was (hoort bij linnen) en daarmee de ideale lengte. Mega blij mee! Verdere service was ook netjes en bestelling snel in huis.
Hi, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broek! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Als lange vrouw (190) eindelijk broeken die lang genoeg zijn gevonden
Hi, Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over je broeken! Bedankt voor je leuke review 💕 Liefs, The Wildflower Club
Ik had altijd een goeie ervaring, helaas heb ik 1 keer iets retour moeten sturen. Alles volgens de regels in orginele verpakking en krijg een mail dat ze geen terugbetaling doen. Niet verwacht van deze webwinkel.
Hi, Wat jammer om te lezen dat je teleurgesteld bent. We begrijpen dat het nooit leuk is als een retour niet geaccepteerd kan worden. In dit geval was het item helaas niet in originele staat en zonder kaartjes bij ons teruggekomen. Volgens onze retourvoorwaarden kunnen we retouren in zo’n situatie helaas niet verwerken. Desondanks hebben we je wel graag tegemoet willen komen met een shoptegoed, in de hoop dat je alsnog iets leuks kunt uitzoeken. We hopen op je begrip en staan altijd open om mee te denken 💕 Liefs, The Wildflower Club
Heerlijke stretch pasvorm en mooie lange kwaliteit. Ben 1.85 en zit als gegoten. Ook de tip om bij twijfel tussen 2 maten de kleinste te nemen was goeie!
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)