Super Hosen für lange Beine!

Endlich Hosen, die für große Mädels perfekt sind! Super Qualität und total schöne Designs!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

kreeg de satin broek met een gat erin aan de zijkant ;(

kreeg de satin broek met een gat erin aan de zijkant ;(

Geweldige kleding

Onlangs 2 broeken hier besteld. Wat een top broeken. Lekker lang, goede pasvormen, fijne stoffen en goede kwaliteit. Ik ga hier zeker vaker bestellen. De broeken had ik heel snel in huis.

Superservice

Ik had de overal besteld maar helaas kwam deze in de verkeerde maat binnen. Ik dacht en nu? Heb gelijk foto gemaakt omdat de label in de overal een andere maat aangaf dan het kaartje die eraan hing. Ik kreeg netjes een retour label in mijn mail en er werd gelijk de goede maat klaargemaakt Zodra ik mijn pakketje terug had gestuurd hebben zij de nieuwe al opgestuurd. Deze kwam gelijk de volgende dag. Ik ben zo blij met deze site, ik ben 1.83 en heb eindelijk broeken op de juiste lengte.

Heerlijk lang! Vaak vragen waar ik m’n broeken van heb en fijne stof

Perfect voor lange meiden

Super vriendelijke site. Echt lange kleding. Ook voor maat 42/44 is het echt fantastisch.

The Wildflower Club onmisbaar in garderobe

Met mijn lengte van 1.88m draag ik bijna alleen nog maar broeken van The Wildflower Club! Echt een aanwinst in mijn kledingkast en heel leuk om andere lange meiden hiervan op de hoogte te brengen!

Goede lengte en heel blij mee!

Eindelijk een merk gevonden met broeken gevonden die lang genoeg zijn voor mijn lange benen en goede kwaliteit hebben!

Geweldige broeken!

Al mijn broeken zijn van de wildflower, omdat ze lang genoeg zijn, lekker zitten, goed aansluiten en goede kwaliteit zijn echt een aanrader!

Echt helemaal geweldig, perfecte kleding voor lange dames!

Tegenwoordig haal ik al mijn broeken hier, ze zijn echt perfect: lang genoeg en mooie modellen. Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van lange broeken, met een beetje geluk kon ik in een kledingwinkel èèn broek vinden die lang genoeg was. Het is helemaal geweldig dat je hier niet naar lengtematen hoeft te kijken, maar gewoon naar wat je leuk vind.

Altijd de volgende dag binnen kei fijn!

Het pas bij altijd en altijd de volgende dag binnen en als je vragen hebt kan je ook altijd bij ze terecht superfijn

Zooo blij met broeken die eindelijk lang genoeg zijn!

Blij met deze webshop! Heb onlangs de jumpsuit gekocht, fantastisch!!

Fijne kleding en mooie kwaliteit en natuurlijk lekker lang!

Eindelijk boven- en onderstukken die lekker lang vallen, zelfs met mijn lengte!

Nu ik eenmaal van deze webshop afweet, heb ik hier in de afgelopen tijd al heel wat items besteld. Die met mijn 1,85m qua lengte goed vallen en lekker lang zijn. Tevens snelle levering, waardoor je er niet langer meer van hoeft te dromen maar ook snel kan dragen.

Meer dan perfect voor de lange meiden!

Meerdere broeken besteld & eindelijk lang genoeg ! Blij mee :)

1000% positief

Dit is mijn favoeriete site omdat ik weet dat de broeken de juiste lengte voor mij gaan hebben. Ik ben 1,92 meter en ik heb altijd al moeite gehad om broeken te kopen die mooi aangesloten zitten van boven en lang genoeg van onder maar toen ik eenmaal deze site vond, ben ik niet meer opzoek gegaan naar een andere site. De lengte en kwaliteit zijn allebei 100% top. Ik ben een heel tevreden klant! Dankjewel!!

Mooie lengte, snelle levering

De spijkerbroeken hebben een goeie lengte voor mij, maar ik worstel nog met de waist maten als nieuwe klant. Vind niet alle mid waist ook mid waist bij mij. Mijn vorige bestelling was meer high waist. Nu een low waist besteld, ben heel benieuwd. En het was wat minder duidelijk/ vindbaar voor mij dat terug sturen €5,49 kost. Het kwam ineens in beeld te staan als zijnde een betaling.

Geen blote enkels meer!

Net zoals alle lange meiden ben ik altijd opzoek naar broeken die lang genoeg zijn. Ik heb hier nu voor het eerst een broek besteld. Toen ik hem aan deed dacht ik zelfs dat hij te lang was! Maar mijn vriend wees me er op dat dit eigenlijk juist een normale lengte is voor een broek. Geen blote enkels meer!

Fantastisch!

EIN - DE - LIJK ! Modieuze broeken voor lange vrouwen. Al mijn broeken zijn van the Wildflower club & wil ook geen ander meer. Dik en dik tevreden! Overigens ook top klantenservice met duidelijk en snel antwoord. Niks te klagen.

Geweldig!!

Voor het eerst meerdere broeken gevonden die gewoon echt lang genoeg zijn voor mijn lengte! Zo ontzettend blij mee!! Ik ga hier zeker weten vaker bestellen!! 1 broek was mij helaas te klein maar met retourneren kon ik gemakkelijk kiezen voor het ruilen met de goede maat, super handig!

Super goede klantenservice

Voor het eerst een bestelling geplaatst en daarmee was helaas wat mis gegaan. Contact opgenomen met de klantenservice die mij vervolgens super goed heeft geholpen. Zij gaven goede oplossingen en waren erg meedenkend. Nu super tevreden met mijn item, voldoet compleet aan verwachtingen!

TE lange broek, hoe is het mogelijk?!

Al eerder een tip gekregen om op deze site te kijken voor lange broeken, gezien ik lange benen heb. Nu was ik al even opzoek naar een linnenbroek, maar die zijn allemaal te kort en krimpen mogelijk nog na in de was. Bij the Wildflower Club gekeken en een linnebroek besteld. Bleek de kleinste lengtemaat nog te LANG te zijn ook! Verbazingwekkend en heel blij mee. De broek is nog een klein beetje gekrompen in de was (hoort bij linnen) en daarmee de ideale lengte. Mega blij mee! Verdere service was ook netjes en bestelling snel in huis.

Als lange vrouw (190) eindelijk broeken die lang genoeg zijn gevonden

Slechte ervaring

Ik had altijd een goeie ervaring, helaas heb ik 1 keer iets retour moeten sturen. Alles volgens de regels in orginele verpakking en krijg een mail dat ze geen terugbetaling doen. Niet verwacht van deze webwinkel.

Prachtige jumpsuit en supersnel geleverd

Heerlijke stretch pasvorm en mooie lange kwaliteit. Ben 1.85 en zit als gegoten. Ook de tip om bij twijfel tussen 2 maten de kleinste te nemen was goeie!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)