Supersnelle levering van een fijn product

Wat heerlijk om als lange vrouw op deze manier te kunnen winkelen. Veel keuze, mega snelle levering (binnen 24 uur in huis!), kortom supertevreden. Aanrader!

Correct en snelle afhandeling van bestelling.

Meteen volgende dag mijn bestelling in huis. Leuke vlotte en vooral betaalbare kleding. Makkelijk retour beleid, ik zou deze site zeker aanbevelen.

Het beste merk voor lange meiden!

Als lange meid (1.88) was het altijd een uitdaging om kleding te vinden die echt goed past en waarin in me zelfverzekerd voel. Maar sinds ik dit geweldige merk heb ontdekt is dat verleden tijd. Elke maand koop ik weer iets nieuws en alles zit gewoon per-fect . The Wildflower Club heeft mijn leven echt verrijkt. Believe me, je wilt dit niet missen!

Echt top voor lange meiden!

Veel broeken daar gekocht en altijd goed! Broeken waren altijd echt lang. Ze hebben een ook echt véél keuze uit leuke broeken en ook de tops en blazers zijn in Tall variant de krijgen! Echt een aanrader!

Eindelijk een site met perfecte kleren voor lange meiden!!

Ik heb sinds ik deze winkel heb ontdekt zoveel kleren hier besteld! Ik ben fan✨✨

Zo fijn om eens broeken te hebben die lang genoeg (of zelfs te lang) zijn. Levering ook echt top!!

Ik vind het echt een top merk, enige nadeel vind ik wel dat het bovenste deel van de broek er wat hangerig uitziet maar voor de rest DOE ZO VOORT!

Goede kwaliteit, perfecte lengte

Love deze broeken! Al meerdere keren besteld. Ik ben 1.89 dus lange broeken vinden is heel lastig, maar deze broeken stellen mij nooit teleur. Ook echt leuke stijlen!

Top broeken voor lange meiden!

Ik heb al een stuk of 5 linnen broeken gehad, en telkens krompen ze zo erg, dat ze na een paar keer wassen veel te kort waren. Via een vriendin ben ik bij The Wildflowerclub tall-broeken gaan bestellen. Deze zijn echt top! Eindelijk mooie linnen broeken die mooi lang blijven.

Geweldig voor lange meiden

Ik ben 1,85 en struggle al mijn hele leven met het vinden van een leuke broek voor lange meiden. Spijkerbroeken lukt nog soms van hele dure merken maar een leuke trendy broek is echt nergens te vinden. Bij de wildflower club kan ik terecht voor zowel leuke betaalbare spijkerbroeken als leuke trendy broeken. Wat een uitvinding!!!!

De kleren zijn van super goede kwaliteit en de levering is altijd snel. Echt een aanrader!

Geweldige broeken

Eindelijk een webshop waarbij lange tall broeken daadwerkelijk lang zijn. Daarbij is er ook veel keus in tall broeken en jeans wat je bij veel webshops niet heb. Het pakketje was ook super snel binnen dus ik ben helemaal tevreden!

Mooie kwaliteit, mooie website en snelle levering

Via mijn dochter op jullie site gekomen. Wat een prachtige broeken met goede lengte en dan ook nog betaalbaar. Ik bestelde 3 broeken en 2 waren er zelfs te lang! Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Heel blij met de keuze!

Nooit meer broeken te kort

Ik had altijd maar een paar goede broeken die redelijk lang waren maar toen me hier over werd verteld was ik in 1 (broek) opslag verliefd. Ik heb daarna nog meer besteld, van alle broeken is de kwaliteit echt top en ze zitten als gegoten. Ben zelf 1,88 en ga meestal voor L36 maar L38 bij de wide leg jeans is de perfecte extra baggy look.

Producten zijn prachtig en zoals omschreven! Daarnaast was mijn pakket kwijt door postnl en the wildflowerclub heeft dit echt super goed opgelost! Heel blij met hun service. Ik bestel hier zeker vaker!!

Ik ben zo blij dat ik The Wildflower club gevonden heb

Ik ben zelf 1,86 en heb zoooveel moeite met een goeie broek die ook goed aansluit. De broeken hier zijn geweldig, zitten mooi, fijne stoffen en het is super snel verzonden en in huis. Ik ben super blij met de broeken en ik kom zeker vaker iets halen!!

Een uitvinding voor lange meiden

Ik ben zelf 1,82 en voelde mezelf altijd super onzeker in broeken, omdat ik altijd hoog water had! Sinds ik the wild flower club ken loop ik er nooit meer zo bij. De beschrijving op de website klopt perfect met hoe de broeken echt zijn. De kwaliteit van de broeken zijn heel erg fijn. Wel breken snel de extra knoopjes van de pantalons snel af. Ook heb ik ooit een teddy jas besteld. De mouwen zijn zo lang dat mijn handen erin kunnen verdwijnen. Ook is het jasje lang genoeg! Al met al: een inspirerend jong bedrijf die hun kleren precies verkopen als dat ze zijn!

Meerdere broeken hier besteld aangezien ik lange benen heb en ze zitten altijd top! Nooit te kort eerder soms te lang maar dan kunnen ze ingekort worden.

top!

linnen broek besteld, helemaal super, lang genoeg en valt ruim over m’n schoenen ( ben 182 cm) echt heel blij mee!

Mooie lange broek!

Mooie lange broek voor mijn dochter > 1. 83

Geweldige broeken voor lange benen ♡

Als je net als ik een lange slungel bent, weet je dat het vinden van trendy broeken vaak voelt als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar toen ontdekte ik dit geweldige bedrijf dat extra lange broeken verkoopt! Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, was ik al enthousiast. De keuze was enorm en de stijlen waren allesbehalve saai. Ik heb eindelijk broeken gevonden die niet alleen lang genoeg zijn, maar ook nog eens super fashionable! Het beste van alles? De broeken waren zelfs bijna te lang – ik bedoel, wie had dat ooit gedacht? Het voelt alsof ik een fashionista ben geworden, gewoon omdat ik eindelijk broeken kan dragen die passen! Dus, als je ook altijd met te korte broeken rondloopt, kijk dan zeker eens bij dit bedrijf. Je zult er geen spijt van krijgen! Bedankt voor deze geweldige uitkomst!

Fijn dat er broeken zijn voor lange dames.

Broeken sluiten bij mij perfect aan. Jammer dat in bepaalde broeken heel snel haken zitten. Ook gaan ze vrij snel kapot aan de binnenkant bij je benen.

Super goed!

Ik bestel hier al een tijdje en elke keer zijn het weer topbroeken. Ik had altijd moeite met de juiste lengte vinden qua broeken maar vanaf nu ga ik alleen nog maar hier bestellen :) De stretch is ook super fijn want als je gaat zitten doet 't ook geen pijn aan je buik haha.

Super mooie broeken die eindelijk eens lang genoeg zijn!

Snelle verzending en alles naar wens, heel erg blij met de lengte van de broeken!

Geweldig!

Eindelijk een online winkel gevonden die daadwerkelijk Tall broeken maakt! Ik ben 1,83 en met L36 zijn zelfs deze broeken bijna te lang! Heb wat gedoe gehad met een pakket wat kwijt is door DHL en dat wordt door de klantenservice meteen goed opgepakt! Dus in een woord geweldig!!!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)