erg lang, mooi model. wel beetje teleurgesteld in de kwaliteit.

Hele mooie broek en ook erg lang! model zit goed en broek heeft best wat stretch dus zit lekker. Ben wel een beetje teleurgesteld in de kwaliteit, heb hem nou 3 keer aangehad en de draadjes bij de gulp en broekzak zijn bij mij al los gekomen. Erg jammer.

Super fijne broeken voor lange meiden

Ik kon nooit broeken vinden die lang genoeg was. Maar nu dus wel! Ook heel veel verschillende soorten broeken en jeans. Ik ben helemaal tevreden en ga zeker meer bestellen

Blij dat ik eindelijk broeken kan kopen die lang genoeg zijn voor mij!

Ik heb al meerdere broeken gekocht bij dit bedrijf, en ik ben er zo blij mee! om eindelijk vertegen woord te worden als tall girly. de broeken zijn zo trendy en mooi en vooral lang genoeg, ik ben zo blij dat een bedrijf als dit bestaat.

Perfectt

Ik was al suuuper lang opzoek naar een lichtblauwe lowwaisted broek. En alle broeken waren of highwaisted of te kort. Uiteindelijk heb ik bij wildflower een spijkerbroek besteld en ik ben nog nooit zo blij geweest met een broek, hij zit letterlijk perfect. eerst twijfelde ik nog een beetje over de kwaliteit, maar die is ook erg goed! De broek kwam na een dag al binnen. Ik ben super blij met jullie broek en denk dat ik nog veel vaker ga bestellen!!!!!! Dankjewe

Super fijne en mooie broeken voor meiden met lange benen!

Ik heb een aantal broeken van de Wildflowerclub en wil geen andere meer! Alle soorten broeken met allemaal de perfecte lengte en pasvorm!

Onwerkelijk dat het kan

Lange broeken zijn lastig te vinden, maar nu is se broek zelfs te lang en mag ik hem voor het eersy inkorten een droom die uitkomt

Uitstekende klantenservice en goede producten!

De broeken van the wildflowerclub zijn perfect voor mij qua lengte. Ik ben 1.85 en de zowel de spijker als de stoffen broeken zitten top. Ik zou wel graag nog wat meer baggy broeken willen zien in de collectie, dat is mijn persoonlijke voorkeur. Een baggy pantalon of baggy jeans die lang genoeg is zou ik geweldig vinden. Daarnaast vind ik de klantvriendelijkheid erg goed. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vraag.

Perfecte broeken voor lange meiden.

De broeken die ze hier verkopen zijn perfect voor lange meiden, ik ben zelf 178 en vond het altijd erg lastig om een broek te vinden die lang genoeg is, maar bij deze winkel is dat een heel ander verhaal. Ze hebben de perfecte lengte!

Goeie kwaliteit, echt lange broeken!

Goeie kwaliteit, broeken zijn echt lang normaal is lengte maat 36 in bijvoorbeeld only echt niet lang gemoeg. Deze broeken zjjn echt heerlijk lang.

Eindelijk een lange linnen broek

Een dag nadat ik bestelde was de broek al in huis, zo fijn! De broek zelf was ook niets over gelogen, zo mooi lang én echt mega goede kwaliteit! Ik ben fan en zal zeker weten vaker bestellen<3

Ik vind dit de beste broeken webshop voor m’n lange benen

Ik kon nooit echt goeie broeken vinden voor mijn been lengte, tot dat ik op deze webshop kwam. Het zijn goeie broeken voor een mooie prijs. Ben er altijd erg blij mee. Zeker een aanrader!

Fantastische broeken én tops!

Eindelijk een shop gevonden waarbij de broeken écht lang genoeg zijn. De stof van de jeans en linnen broek zit heerlijk. Nooit meer wat anders!

Ik ben 1,95 en heb maar maar M. mijn benen zijn zolang maar deze broek ( linnen en satijn) die zijn zolang dat ik er op kan staan. Binnen kort een spijker broek bestekken om te kijken of ik daar ook zo blij van wordt

Fijne lange broek van prima kwaliteit

Broeken vinden die lang genoeg zijn was voor mij altijd echt een uitdaging. Shoppen vond ik hierdoor eigenlijk helemaal niet meer zo leuk. Sinds ik deze website heb ontdekt koop ik bijna nergens anders meer mijn broeken! Echt heel erg blij mee! De prijs kwaliteit verhouding is ook super!

perfecte lange broeken echt mega blij mee

Ik haal al mijn broeken hier sinds ik deze webshop heb ontdekt, heb ook lange vriendinnen die nu ook hun broeken op deze webshop halen. Perfecte lengte (zelfs soms te lang en ben al 1,83).

Supermooie Mia Strapless Jumpsuit

De jumpsuit zit al gegoten. Ook qua lengte. Ben er erg blij mee!

Heel tevreden!

Ik had een linnen broek besteld. Hij was echt mega snel binnen en ben er heel blij mee. Ik ben 1,80 en broeken zijn normaal te kort maar deze is zelfs te lang. Hij schijnt, met het juiste ondergoed, ook helemaal niet door.

Een site met echt lange broeken. Helaas bij mijn tweede bestelling had de broek een productie fout. Na mail contact werd het opgelost. Een nieuwe broek werd opgestuurd en de oude hoefde niet terug.

In één woord: geweldig!

The Wild Flower Club heeft echt een wereld voor mij geopend!! Met m’n 1.86 is het ontzettend lastig om broeken te vinden die niet tot net boven m’n enkels komen. Sporadisch vind je wel eens een parel ergens, maar de volgende broek die je bij dezelfde winkel probeert, is 9 vd 10 keer weer een te korte flop. De broeken van TWC zijn insanely lang!! Veel hebben zelfs lengtemaat 36 en 38. Voor de linnenbroek was ik voor 38 gegaan, maar die is zelfs een tikkeltje té lang voor mij. Dat ik dat ooit nog eens mocht meemaken ;) Ik vind de prijs-kwaliteit verhouding helemaal goed, de verzending is mega snel, en de service is ook super. Ik kreeg een shirtje met een heel klein vlekje binnen, hierover gemaild, meteen een reactie gekregen en het was binnen één mailtje opgelost. Al met al: dikke aanrader deze website! :)

Eindelijk lange mooie broeken gevonden. Heb jaren moeten zoeken. Echt top kwaliteit, snelle verzending, vriendelijke klantenservice en geweldige lengte van de broeken! :)

Helemaal top!

Heb een linnen broek besteld en een leuke top, zaten helemaal zoals je wilt als lange meid :)

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn!

Wat een luxe om eindelijk keuze te hebben uit broeken, die allemaal lang genoeg zijn! Ik ben hier al jaren naar opzoek, dus kan het alle lange meiden aanraden!

Eindelijk broeken die lang én mooi zijn

Het zijn geweldige broeken, lang genoeg, eindelijk! Ik ben 1m86 en kan amper lange en leuke broeken vinden. Hier kan ik ze vinden!!

Sehr gute Länge, aber fehlerhafte Produktion

Liebes Team des Wildflower Clubs, Vor ein paar Tagen bestellte ich zwei Low waist Hosen. Der Schnitt war perfekt und auch an der Taille hat die eine Hose gut gesessen. Nach einer gewissen Zeit viel mir nur leider auf, dass am Hintern ein Waschungsfehler war. Der Fleck von blauer Farbe sollte eigentlich wahrscheinlich an der oberen Nart sein, allerdings ist er wohl weiter runter gerutscht. Daher sah die Hose etwas unvorteilhaft aus. Leider musste ich sie aus den Gründen zurückschicken, obwohl es für mich wirklich schwierig ist eine gut passende Hose zu finden. An sich fühle sich die Qualität auch sehr gut an, nur der Fehler war etwas schade. Die andere Hose hat mir aus Geschmacksgründen vom Schnitt her nicht gefallen. Im Moment überlege ich erneut zu bestellen, allerdings ist der Versand mit 7,50€ sehr hoch, weshalb ich hin und hergerissen bin in der Hoffnung, dass es nur ein Produktionsfehler war. Trotzdem war ich sehr erstaunt über die Länge der Hosen und den tollen Schnitt der uns großen Mädchen (Ich bin 1.78m groß) mal das Gefühl gegeben hat, dass auch an uns gedacht wird. Denn hier in Deutschland gibt es meist nur lange Skinny Jeans oder Schlaghosen, wobei das eine nicht mehr im Trend ist und das andere nicht zu mir passt. Ich hoffe ich konnte ihnen mit meiner Rückmeldung weiterhelfen. Mit freundlichen Grüßen, Sophie Murmann

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)