Mooie kwaliteit, mooie website en snelle levering

Via mijn dochter op jullie site gekomen. Wat een prachtige broeken met goede lengte en dan ook nog betaalbaar. Ik bestelde 3 broeken en 2 waren er zelfs te lang! Dit heb ik nog nooit meegemaakt. Heel blij met de keuze!

Nooit meer broeken te kort

Ik had altijd maar een paar goede broeken die redelijk lang waren maar toen me hier over werd verteld was ik in 1 (broek) opslag verliefd. Ik heb daarna nog meer besteld, van alle broeken is de kwaliteit echt top en ze zitten als gegoten. Ben zelf 1,88 en ga meestal voor L36 maar L38 bij de wide leg jeans is de perfecte extra baggy look.

Producten zijn prachtig en zoals omschreven! Daarnaast was mijn pakket kwijt door postnl en the wildflowerclub heeft dit echt super goed opgelost! Heel blij met hun service. Ik bestel hier zeker vaker!!

Ik ben zo blij dat ik The Wildflower club gevonden heb

Ik ben zelf 1,86 en heb zoooveel moeite met een goeie broek die ook goed aansluit. De broeken hier zijn geweldig, zitten mooi, fijne stoffen en het is super snel verzonden en in huis. Ik ben super blij met de broeken en ik kom zeker vaker iets halen!!

Een uitvinding voor lange meiden

Ik ben zelf 1,82 en voelde mezelf altijd super onzeker in broeken, omdat ik altijd hoog water had! Sinds ik the wild flower club ken loop ik er nooit meer zo bij. De beschrijving op de website klopt perfect met hoe de broeken echt zijn. De kwaliteit van de broeken zijn heel erg fijn. Wel breken snel de extra knoopjes van de pantalons snel af. Ook heb ik ooit een teddy jas besteld. De mouwen zijn zo lang dat mijn handen erin kunnen verdwijnen. Ook is het jasje lang genoeg! Al met al: een inspirerend jong bedrijf die hun kleren precies verkopen als dat ze zijn!

Meerdere broeken hier besteld aangezien ik lange benen heb en ze zitten altijd top! Nooit te kort eerder soms te lang maar dan kunnen ze ingekort worden.

top!

linnen broek besteld, helemaal super, lang genoeg en valt ruim over m’n schoenen ( ben 182 cm) echt heel blij mee!

Mooie lange broek!

Mooie lange broek voor mijn dochter > 1. 83

Geweldige broeken voor lange benen ♡

Als je net als ik een lange slungel bent, weet je dat het vinden van trendy broeken vaak voelt als het zoeken naar een speld in een hooiberg. Maar toen ontdekte ik dit geweldige bedrijf dat extra lange broeken verkoopt! Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, was ik al enthousiast. De keuze was enorm en de stijlen waren allesbehalve saai. Ik heb eindelijk broeken gevonden die niet alleen lang genoeg zijn, maar ook nog eens super fashionable! Het beste van alles? De broeken waren zelfs bijna te lang – ik bedoel, wie had dat ooit gedacht? Het voelt alsof ik een fashionista ben geworden, gewoon omdat ik eindelijk broeken kan dragen die passen! Dus, als je ook altijd met te korte broeken rondloopt, kijk dan zeker eens bij dit bedrijf. Je zult er geen spijt van krijgen! Bedankt voor deze geweldige uitkomst!

Fijn dat er broeken zijn voor lange dames.

Broeken sluiten bij mij perfect aan. Jammer dat in bepaalde broeken heel snel haken zitten. Ook gaan ze vrij snel kapot aan de binnenkant bij je benen.

Super goed!

Ik bestel hier al een tijdje en elke keer zijn het weer topbroeken. Ik had altijd moeite met de juiste lengte vinden qua broeken maar vanaf nu ga ik alleen nog maar hier bestellen :) De stretch is ook super fijn want als je gaat zitten doet 't ook geen pijn aan je buik haha.

Super mooie broeken die eindelijk eens lang genoeg zijn!

Snelle verzending en alles naar wens, heel erg blij met de lengte van de broeken!

Geweldig!

Eindelijk een online winkel gevonden die daadwerkelijk Tall broeken maakt! Ik ben 1,83 en met L36 zijn zelfs deze broeken bijna te lang! Heb wat gedoe gehad met een pakket wat kwijt is door DHL en dat wordt door de klantenservice meteen goed opgepakt! Dus in een woord geweldig!!!

erg lang, mooi model. wel beetje teleurgesteld in de kwaliteit.

Hele mooie broek en ook erg lang! model zit goed en broek heeft best wat stretch dus zit lekker. Ben wel een beetje teleurgesteld in de kwaliteit, heb hem nou 3 keer aangehad en de draadjes bij de gulp en broekzak zijn bij mij al los gekomen. Erg jammer.

Super fijne broeken voor lange meiden

Ik kon nooit broeken vinden die lang genoeg was. Maar nu dus wel! Ook heel veel verschillende soorten broeken en jeans. Ik ben helemaal tevreden en ga zeker meer bestellen

Blij dat ik eindelijk broeken kan kopen die lang genoeg zijn voor mij!

Ik heb al meerdere broeken gekocht bij dit bedrijf, en ik ben er zo blij mee! om eindelijk vertegen woord te worden als tall girly. de broeken zijn zo trendy en mooi en vooral lang genoeg, ik ben zo blij dat een bedrijf als dit bestaat.

Perfectt

Ik was al suuuper lang opzoek naar een lichtblauwe lowwaisted broek. En alle broeken waren of highwaisted of te kort. Uiteindelijk heb ik bij wildflower een spijkerbroek besteld en ik ben nog nooit zo blij geweest met een broek, hij zit letterlijk perfect. eerst twijfelde ik nog een beetje over de kwaliteit, maar die is ook erg goed! De broek kwam na een dag al binnen. Ik ben super blij met jullie broek en denk dat ik nog veel vaker ga bestellen!!!!!! Dankjewe

Super fijne en mooie broeken voor meiden met lange benen!

Ik heb een aantal broeken van de Wildflowerclub en wil geen andere meer! Alle soorten broeken met allemaal de perfecte lengte en pasvorm!

Onwerkelijk dat het kan

Lange broeken zijn lastig te vinden, maar nu is se broek zelfs te lang en mag ik hem voor het eersy inkorten een droom die uitkomt

Uitstekende klantenservice en goede producten!

De broeken van the wildflowerclub zijn perfect voor mij qua lengte. Ik ben 1.85 en de zowel de spijker als de stoffen broeken zitten top. Ik zou wel graag nog wat meer baggy broeken willen zien in de collectie, dat is mijn persoonlijke voorkeur. Een baggy pantalon of baggy jeans die lang genoeg is zou ik geweldig vinden. Daarnaast vind ik de klantvriendelijkheid erg goed. Ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vraag.

Perfecte broeken voor lange meiden.

De broeken die ze hier verkopen zijn perfect voor lange meiden, ik ben zelf 178 en vond het altijd erg lastig om een broek te vinden die lang genoeg is, maar bij deze winkel is dat een heel ander verhaal. Ze hebben de perfecte lengte!

Goeie kwaliteit, echt lange broeken!

Goeie kwaliteit, broeken zijn echt lang normaal is lengte maat 36 in bijvoorbeeld only echt niet lang gemoeg. Deze broeken zjjn echt heerlijk lang.

Eindelijk een lange linnen broek

Een dag nadat ik bestelde was de broek al in huis, zo fijn! De broek zelf was ook niets over gelogen, zo mooi lang én echt mega goede kwaliteit! Ik ben fan en zal zeker weten vaker bestellen<3

Ik vind dit de beste broeken webshop voor m’n lange benen

Ik kon nooit echt goeie broeken vinden voor mijn been lengte, tot dat ik op deze webshop kwam. Het zijn goeie broeken voor een mooie prijs. Ben er altijd erg blij mee. Zeker een aanrader!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)