Mooie lengte

Mooie broek, lekker lang. Advies op de website klopt precies; kies je eigen maat, want linnen krimpt een stukje. Heel erg blij mee!

Top kwaliteit en lange broeken!!!

Ik ben zelf 1.90 en de nieuwe broeken met lengte maat zijn perfect. Ik heb wel eens Broeken geprobeerd zonder lengte maat van the wild Flower club, die waren me helaas nog te kort maar die met lengtemaat zijn perfect!!

Echt super fijn

Ik ben zelf 189 en heb altijd veel moeite met geschikte kleding zoeken. Toen kwam ik jullie tegen. Sinds dien veel goede kleding producten maar ook echt goed kwaliteit!!!!

super fijne lange broeken

mooie lange broek, super fijn voor mijn dochter van 182 cm

Echt top!

Het zijn echt top broeken voor langen meiden, van 1,80 tot zelfs 1,95+!!!! De prijs valt echt mee en de kwaliteit is goed, ik bestel er vaak en zou het zeker vaker weer doen:)

Top producten en goede service. Heerlijk.

1ste bestelling was uitproberen. Ik was verbaasd over de lengte van de broeken. Geweldig. 2de bestelling was nog mooier. Top.

Fantastisch model broek

Hele mooie broek, gelijk nog 1 besteld voor mijn zusje

Top lengte en kwaliteit!

Na tip van mijn dochter hier 2 broeken besteld. Ik ben hier zeer enthousiast over. Met mijn 1.88m ben ik heel blij met deze lengte van mijn bestelde broeken en ook nog eens een hele goede kwaliteit! Voor jong en ook voor mij.. Jullie hebben een nieuwe klant erbij!

Eindelijk voel ik me comfortabel in jeans!

Ik wist nooit waar ik mijn broeken moest kopen. Altijd had ik te korte broeken. Tot ik de wildflowerclub tegenkwam. Ik heb denk ik echt al 6 broeken van jullie en ben elke keer weer blij! Zou het liefst de hele collectie aanschaffen. Ik ga nu zelfverzekerd de deur uit.

Supergoed!

De pantalons passen super goed! Fijne en hele snelle service.

Eindelijk gevonden!

Ik was echt al een tijd op zoek naar een lange linnen broek in mijn lengte. Ik heb binnenbeen lengte 95cm dus dat is een uitdaging. Ben er onwijs blij mee! Heerlijke stof en goede pasvorm. Heb ook al een andere kleur besteld!

Tall girls all of your problems will be solved

Als iemand die 187 is en met heel veel moeite 1 goeie broek kon vinden is het verholpen dankzei de wildflowerclub de lengte en kwaliteit is zo goed ben zo tevreden over alles wat ik heb gekocht naast hun broeken zijn hun topjes ook echt perfect geen goedkoop materiaal waar wacht je nog op!

Super!!

Echt super top als je lang bent! Ik raad dit echt iedereen aan. Super lang het probleem gehad dat broeken/shorts te kort waren nu zijn ze perfect voor me of zelf te lang!! Ben zelf 1.78. Deze website is echt m’n fav geworden ik ben fan!! <333

Super positief over the wild flower club

Ik heb denk ik al 8 broeken van the wild flower club! 1 pantalon is kapot gegaan bij de naad maar die had ik super veel gedrag dus ook niet gek. Meteen opnieuw besteld omdat ik niet zonder kon! Ook de witte linnen broek onlangs besteld. Met het juiste ondergoed eronder schijnt hij alsnog een beetje door maar dat is niet heel gek met wit! Alle broeken en pantalon ‘s die ik heb zijn echt super! En alles is natuurlijk lang genoeg!! (Ik ben zelf 1,80)

Broek: 1. Hoog water: 0!

Veel keus uit super leuke broeken die echt lang genoeg zijn! Klantvriendelijke website, snelle bezorging en goede kwaliteit producten! Aanrader voor alle lange vrouwen!

Perfect!

Ik heb lang gezocht naar een broek die bij me past. Vaak zijn broeken namelijk te kort voor mij. Maar hier hoef ik me geen zorgen te maken dat ze te kort zijn! Echt super fijn

Favoriete website voor lange meiden!

Mijn nieuwe favoriete webshop voor lange broeken! Al meerdere broeken besteld van hun tall collectie en ben fan. Ze hebben namelijk de perfecte lengte voor mijn 1,84 cm! Naast top broeken ook een topservice! Ze zijn super snel en persoonlijk in contact. Toen er iets mis was gegaan bij de bezorger van mijn bestelling kwamen ze in no time met een oplossing! Absolute aanrader! Absolute aanrader!

Super mooie broeken die echt lang zijn.

De broeken waren echt lengte 36, waardoor ze eindelijk eens (te) lang zijn. Binnen één dag na de bestelling waren ze in huis, super netjes. Eindelijk een adres waar we mooie moderne kleding kunnen kopen wat ook daadwerkelijk op lengte is.

Eindelijk leuke kleding in mijn maat!

Na jaren lang zoeken eindelijk een webshop gevonden met leuke kleding in mijn maat! Nooit meer last van te korte broekspijpen en mouwen. De tall suits zijn echt een favoriet van mij!

Snelle levering en mooie kwaliteit

Zo fijn een winkel voor lange vrouwen! Helaas wel veel retour kosten maar gelukkig stuur ik niet vaak wat terug!

Ik koop nergens anders broeken meer

Jarenlang zag ik als een bult op tegen het kopen van een broek.. ALS er al lengtematen waren gingen die maar tot 34… een leuke flare zat er niet in voor mij.. tot iemand mij via Instagram tipte over the Wildflower Club! Fantastisch! Dus nu is het.. broekie nodig? Ff bestellen en morgen in huis!!!

Ik heb 1 jeans besteld in lengtemaat 38. Al eerder wat sites geprobeerd maar altijd alsnog te kort. Deze broek was zelfs te lang, ik wist niet wat mij overkwam haha. Zelf ben ik 1,86 met vooral lange benen. Super broek!

Supergoed!

Het bestellen en retourneren ging heel makkelijk. Blij met mijn nieuwe broeken! Eigenlijk geen te korte broeken meer :)

Super mooie broeken voor lange meiden !

Al heel veel verschillende broeken besteld op verschillende webshops, met mijn lengte 1,80 is het echt lastig om broeken te vinden die echt lang genoeg zijn, maar de wildflower club is de eerste webshop waarbij ik zonder zorgen nu mij broeken kan bestellen omdat ze echt lang genoeg zijn en super kwaliteit !

Niet super tevreden

Ik had de witte linnen broek en helaas terug moeten sturen omdat ie echt te erg doorscheen.. Ook had ik het wel fijn gevonden om te weten dat het terugsturen van kleding €6 kost. Voor de rest ben ik 1,80 m en is de broek veels te lang, dus als ik m had gehouden had ik m ook moeten inkorten. Beter dan te kort natuurlijk! Maar misschien handig om erbij te zetten dat het wel te lang is voor iemand van 1,80.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)