Goede kwaliteit.

Broeken zijn lekker lang, kleur was ook zoals op de site en alles werd snel geleverd.

Sneller service en fijne broeken

Broeken sluiten mooi aan en zitten heerlijk. Erg blij mee. De levering gaat ook snel! Daarom is dit mijn got to webshop als ik nieuwe broeken nodig heb.

Geweldige broek!

Ik ben zelf een erg lange meid en heb nu eindelijk een linnen broek gevonden die gewoon lang genoeg is voor mij! Ik ga hier zeker weten vaker wat bestellen! Heel erg blij mee!

Perfecte broeken zonder dit merk had ik deze broeken niet kunnen vinden, ben er zo blij mee want ik ben aardig lang en dit red mij echt. Ook nog is snel binnen.

Once in a lifetime

Ik heb al 18 jaar moeite met de goede broeken vinden voor mijn lengte. Ze waren altijd te kort en nu eindelijk kan ik ook de perfecte lengte dragen. Dit is naast de goede kwaliteit ook nog eens een betaalbare prijs. Ik heb een of twee broeken ooit ergens gevonden maar die waren dan meteen 100 - 150 euro. Dus dit is de perfecte combinatie

Hoog water is verleden tijd

Zo blij met deze site! Met mijn lange benen heb ik altijd een hekel gehad aan broeken passen en kopen want eigenlijk zat het nooit echt goed! Tot nu want hier kun je echt lange lengtes bestellen en zijn ze ook nog eens van goede/mooie kwaliteit en hippe modellen. Pasformaat wordt perfect aangegeven en snelle leveringen! Naast de flair en straight jeans zou ik ook graag nog wel skinny jeans zien op deze site!

Geweldig!!

Ik hou zo erg van deze webshop! Ik ben 1.87 en laatst een broek besteld en hij was zelfs te lang! Jeetje! Nog nooit een broek gehad die te lang was. Ik ben zo dankbaar dat dit bestaat! Zulke leuke variatie en heel veel keuze. Ik zou hier echt al mijn geld aan uitgeven!

Eindelijk kleding gevonden die mooi past bij mijn lichaam

Ik ben al sinds ik 17 ben opzoek naar broeken/kleding wat mooi zit. Ik ben zelf 1.80 met een binnenbeenlengte van 91cm. Het was heel lastig om goede broeken te vinden, the wildflowerclub is mijn vaste website voor broeken

Eindelijk kan ik lange broeken vinden!

Super! Vanaf ik jong ben had ik moeite met broeken vinden. Altijd waren ze net ‘iets’ te kort. Nu kan ik eindelijk broeken kopen die zelfs voor mij te lang zijn haha. Toppers zijn jullie!!

super!

Eindelijk broeken die leuk zijn en lang genoeg!! Ik heb al drie keer besteld, want ik kan er op aan dat de broeken altijd passen! Verder ook snelle levering en de broeken komen goed overeen met de foto’s! De kwaliteit kan soms nog iets verbeterd worden, maar ik ben al lang blij dat ik de wildflowerclub heb gevonden!

UITSTEKEND

In 2023 was ik zoekende naar een kledingmerk die voor langevrouwen kleding verkocht, toen kwam ik hun tegen op tiktok en ging hun kanaal volgen kwam steeds weer kleding tegen dus besloot maar kleding tebestellen en tot mijn verbazing waren al hun broeken LANG GENOEG!! ik als iemand van 189 ben daar zo blij mee kan nu normaal over straat lopen zonder dat ik met hoogwater zit jullie zijn G E W E L D I G!!

Mooie producten en fijne service

Mijn bestelling was erg snel binnen en ik werd goed op de hoogte gehouden van de bezorging. Helaas viel 1 product wat groter uit dan ik dacht, maar verder was ik erg blij met mijn bestelling. De service voor het retourneren was dan ook erg fijn geregeld.

Super snel

S,avonds om 20.00 besteld volgende dag in huis. Zo fijn. Alles paste perfect, was de eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Leuke prijzen voor de lange dames kleding

De linnenbroek zit perfect! Ik ben 184 en hij valt echt super! Heel tevreden mee

Perfecte broek

Linnen broek besteld in lengtemaat 38 in de hoop dat deze lang genoeg zou zijn, dit was zeker het geval en was net niet té lang zelfs! Erg tevreden over de broek en zelfs na het wassen is de lengte nog perfect.

Snelle levering en kwaliteit kleding.

Super mooie set van goede kwaliteit. De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Ik ga zeker vaker bestellen hier☺️.

Super goed!

De broeken zijn echt fantastisch! Ik heb altijd moeite gehad om broeken te vinden die mij passen. Ik ben 181 cm en de broeken van wildflower passen echt super goed! Echt een aanrader voor vrouwen met lange benen!

Eindelijk iets wat past!

Ik heb een aantal jeans en pantalons besteld en ze zitten echt perfect qua lengte. De jeans met stretch zijn ook 100% een aanrader, zitten perfect rond je middel en heupen.

Goede snelle service.

Kleding is mooi lang, past goed bij lange dames. Ik ben zelf 1.80 en een broek was zelf bijna te lang. Omdat lange broeken lastig te vinden zijn is dit echt een top site!

Fantastisch!!!!

Ik heb een broek en een playsuit gekocht. Ik vond het zo leuk om eindelijk een keer een leuke broek te vinden die lekker zit en lang genoeg is. Ook is de stretch erg prettig! De maten vallen goed en ik hoefde een keer niet groter te bestellen dan dat ik eigenlijk ben. De playsuit viel ook super goed en de taille zat ook daad werkelijk in m’n taille! Het broekje was niet te kort en ook niet te lang. Heel blij mee. :) Ik zal hier zeker vaker kleding kopen en vriendinnen die ik deze website heb aangeraden waren ook helemaal blij.

Perfect!

De zwarte linnen broek is perfect. Ben zelf 1,85 en heb lengtemaat 36, die zelfs een beetje te lang is. Ook de topjes zijn een goeie lengte, waardoor je niet verplicht ben om een high waist broek te dragen.

Snel en netjes, goede service en natuurlijk de goede lengte!

Twee broeken besteld. Fijne lange broeken; eindelijk ook voor mij de goede lengte; blij mee! Van 1 broek kreeg ik de verkeerde maat binnen. Binnen een uur antwoord op mijn mail en de volgende dag de juiste maat binnen en een tegemoetkoming in retourkosten van de andere broeken. Ik ben nogal ongeduldig maar zelfs mij waren ze te snel af!!

Heel mooi, maar niet de beste kwaliteit

Hiii, ik heb echt een super mooie broek gekregen een donkerblauwe satijn achtige broek, die mega lang is dus echt super fijn voor mijn lengte, maar ik kreeg de broek binnen met een gat in de zak, je ziet daar niks van aan de buitenkant maar toch is het wel vervelend als je na denkt over de kwaliteit van de broek, dus zou ik als tip geven dat beter te checken want ik wil niet per se een broek terug sturen voor een gat dat niet super storend is, maar vond het wel jammer voor de prijs die je er voor betaald. groetjes Katja

Top bedrijfje voor iedereen!

Hele fijne jeans die perfect aansluiten en de perfecte lengte hebben! Ook in verschillende lengtematen te bestellen dus dit is erg fijn. Draag de jeans met veel plezier en krijg er veel complimentjes over!

Heel erg tevreden!

Eindelijk broeken kunnen vinden die lang genoeg voor mij zijn. De kwaliteit is goed en de broeken zijn echt mooi.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)