Goed, mooie broeken

Mooie Broeken en snelle levering

Mooie broeken

mooie lange broeken voor lange meiden

Snelle levering, goede kwaliteit en product was zoals omschreven.

Goede service en snelle reactie

Super tevreden. Snelle afhandeling en snelle reactie op vraag via de mail.

Eindelijk heb ik goeie broeken gevonden die passen!

Door The Wildflower Club heb ik eindelijk broeken die mij passen in mijn kast. Omdat ik zo lang ben is het moeilijk lange broeken te vinden maar deze broeken zijn ideaal. Zo veel keus, en dan nog eens geen zorgen hoeven te maken of de kleding wel lang genoeg is. Echt een aanrader:)

GE WEL DIG

Ik was al lange tijd opzoek naar leuke broeken die ook voor mij lang genoeg zouden zijn. Ik ben zelf 1.83 en dit was een hele zoektocht. Toen kwam ik deze site tegen, hele leuke broeken (en andere kleding) en ze zijn perfect op lengte! Ook de service is top en snelle levering. Zeker aan te raden om hier online te shoppen.

WAAAAUUUUUWWW

Wauw! Wat een enorm leuke shop! Ik ben zelf 1m85 en heb altijd problemen met broeken vinden. Bij Wildflowerclub vind ik eindelijk lange broeken in diverse kleuren & stoffen. Steeds de laatste nieuwe mode voor tall girls. Een enorm grote aanrader!

Ik heb nog nooit gehad dat een broek een goede lengte had. Deze zijn perfect ben zelf 1.80.

AMAZING!

Altijd een goede service en snelle levering! De beste uitvinding voor lange meiden !

Mijn nieuwe favo webshop!!

Helemaal blij met de lengte van broeken en jumpsuits! Ik ben zelf 1.84m en het was altijd drama om goed passende broeken of jumpsuits te vinden. Ik heb inmiddels al meerdere items van de wildflowerclub in mijn kast liggen en draag ze met veel plezier!

Helemaal summerready met Wildflower!

Ik haal altijd mijn kleding hier vanwege de perfecte lengte voor mijn 1.82. Eindelijk broeken die mooi aansluiten en op/ over mijn schoen vallen. En nog leuke kleding ook! Altijd snelle verzending en fijne service! Aanrader !!!

Super blij met deze tall webshop!!

Bij deze webshop kon ik eindelijk échte tall broeken kopen! Ze hebben super leuke modellen broeken en er komen ook steeds nieuwe leuke modellen bij. Ze hebben een mega goede klantenservice die erg snel reageert en alles heel netjes en professioneel met je afhandelt. De verzending is super snel, dus als je nog even snel wat moet scoren ;) Ook zijn de producten van goede kwaliteit en draag ik ze met veel plezier. Dit bedrijf gaat mee met de trends en zorgt dat iedere klant een fijne shop ervaring heeft! Ik zou The Wildflower Club 100% aan mijn familie en vrienden aanraden! Ik hoef in ieder geval nooit meer met broeken die tot mijn enkel komen, te lopen dankzij The Wildflower Club!! :)

De producten van the Wildflowerclub zijn van goede kwaliteit en als langere vrouw echt top. Ik heb veel moeite met het vinden van broeken in de juiste lengte maar hier is zelfs L36 al top. Naast de producten zelf is de service ook top. Ik had een aantal vragen en kreeg binnen 30 minuten iedere keer reactie. Ook de afhandeling van mijn vragen verliep snel en goed. Ik zou the Wildflowerclub zeker aanraden.

Perfect voor lange meiden

Ik ben 1,83m en de broek zijn echt perfect qua lengte. Leuke kleding stukken, kan elke keer niet wachten op de nieuwe collectie!

Super goed!

Mooiste cargo broek!

Snel en betrouwbaar

Zoveel leuke kledingstukken. Wil ze stuk voor stuk hebben hahaha :). Snelle levering en goede kwaliteit kleding. Zeker een aanrader!

zeer tevreden

Eindelijk leuke broeken die ook echt lang genoeg zijn!

Helemaal blij!

Mooie broeken, prijs kwaliteit verhouding klopt! Echt bij dat ik een website heb gevonden waarvan ik zeker weet dat de broeken goed zijn :)

Perfect voor mijn tall girlies <3

Ik ben zelf 1.84 en deze broeken vallen perfect. Ik heb laatst zelf een lengtemaat 38 besteld en die was te lang! Perfect voor de lange meiden <3

Super leuke kleren

Goede kleding, top service

Bij het kwijtraken van mijn pakket werd snel gereageerd en heb ik mijn bestelling alsnog binnengekregen. Blij mee!

beste jeans ooitt!

Ik ben al zo zo lang op zoek naar een jeans die lang genoeg is voor mij. Al jaren ben ik zo teleurgesteld dat dit nog steeds een probleem is voor zo veel lange meiden, maar eindelijk vind ik een merk die lange meiden dus wel appreciëren en hun ook mooi willen laten voelen. Superr!!

Fantastische broeken met goede kwaliteit, en zeker geschikt voor lange meiden (zoals ik)

Ik heb zelf 2 broeken hier besteld en ben er allebei zo blij mee en ook vaak complimenten over gehad! Zelf draag ik de tall collectie met lengte maat 38 nou wat een top broeken komen echt over me schoenen heen! Wat ik zelf nog nooit met broeken heb gehad. Ze sluiten super mooi een dus passen ieder figuur. Heel blij mee!!

Lange kleding!

Betaalbare kleding die lang genoeg is!

GEWELDIG!

Ik ben 1,87 m lang en letterlijk nog nooit een broek gehad die lang genoeg voor mij is. Sinds ik mijn eerste bestelling van WildFlowerClub binnen heb gekregen, bestel ik nergens anders meer! Wat een geweldige uitvinding is dit <3 Ik voel mij voor het eerst in jaren niet meer onzeker in welke broek dan ook, thanks for that!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)