GEWELDIG!

Ik ben 1,87 m lang en letterlijk nog nooit een broek gehad die lang genoeg voor mij is. Sinds ik mijn eerste bestelling van WildFlowerClub binnen heb gekregen, bestel ik nergens anders meer! Wat een geweldige uitvinding is dit <3 Ik voel mij voor het eerst in jaren niet meer onzeker in welke broek dan ook, thanks for that!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn!

Ik ben zo ontzettend blij dat ik The Wildflower Club heb gevonden. Ik ben 1,79 maar heb echt hele lange benen. Ik weet eigenlijk altijd standaard al dat ik geen broeken hoef te passen want ze zijn toch te kort. Dit is zo frustrerend want ik wil ook graag mee gaan met de trends van nu. Tot ik Wildflower Club tegenkwam. Het leek bijna te mooi om waar te zijn. Broeken met lange lengtematen én trends van nu! Zo blij heb er nu al 4 broeken gekocht en More to come!

Héél blij

Vrijwel nooit kom ik broeken tegen die bij mij te lang zijn. Heb alledrie de kleuren van de Lauren linnen pants besteld in L38 en op 40 graden moeten wassen zodat ze niet over de grond slepen. Super super blij mee!!

Mega fijne broeken!

Fijne stof die kwalitatief goed aanvoelt. Ze sluiten aan de bovenkant mooi aan en zijn lekker lang. Eindelijk de perfecte broek gevonden, na heel wat te hebben geprobeerd. Heb ze inmiddels al in 4 kleuren! Heel erg fan van de broeken. Mega aanrader.

Eindelijk een site gevonden waar ik broeken kan kopen die lang genoeg zijn

2 jaar geleden niet gedacht zoveel broeken op lengte in m’n kast te hebben

Mijn ervaring is verrassend! Voordat ik wildflower had ontdekt had ik één broek op lengte in de kast (***lig). sinds ik dit heb ontdekt is m’n kledingkast gevuld met diverse broeken en dat op lengte, en hoe leuk is het dat je op werk, school en uitgaan opmerkingen krijgt waar de broeken vandaan komen! Dan kan ik niks anders dan hier lovend over vertellen. Bedankt!

Wildflower begrijpt lange meiden

Ik ben zo blij dat ik eindelijk een webshop gevonden heb die zich richt op lange meiden! Ik ben zelf 187cm lang, dus shoppen is soms een hele opgave. Maar, bij The Wildflowerclub heb ik zo mijn mandje volgepropt ;-) Het is ook leuk dat er steeds uitgebreid wordt op andere producten, waardoor ik steeds uitkijk naar de nieuwe collectie. Kortom, ga vooral zo door meiden. Ik ben blij met jullie!!

Super fijne site! Heb hier broeken besteld, want had echt nieuwe broeken nodig! Vond het erg lastig om goede broeken te vinden en vooral goede broeken met veel stretch. Maar deze broeken van de site hebben heel veel stretch en sluiten daardoor perfect aan en zitten daardoor heerlijk!! Zeker een aanrader dus!

Door deze winkel zijn mijn broeken eindelijk lang genoeg! Ze verzenden super snel en contact is altijd goed!

Eindelijk de perfecte broeken!

Ik kwam op de site van The Wildflower Club door twee meiden die ik tegenkwam toen ik aan het werk was in een uitgaansgelegenheid, die even lang als mij waren (om en nabij 1,85) en broeken aan hadden die de perfecte lengte waren. Zij lieten me de website zien en ik was direct enthousiast en besloot twee broeken te bestellen. Toen ze binnenkwamen en ik de broeken aantrok, kon ik bijna niet geloven dat ik eindelijk een broek aanhad die niet te kort was, maar de perfecte pasvorm en lengte had! Dit is mijn nieuwe go-to winkel voor broeken, deze vind ik nergens anders!!

Geweldig!

Eindelijk een broek die lang genoeg is voor mijn lengte en ook nog eens heerlijk zit! De kwaliteit is super en het was ook mega snel geleverd. Ik ga nergens anders meer broeken kopen, ik ben verkocht!

Heel fijn past heel goed

Komt snel binnen en past goed fijne stof en zit heel lekker

GE-WEL-DIG

Altijd al groot geweest en vrij slank. Super veen moeilijkheden gehad, mijn hele leven al, om een broek te vinden die mooi aansluit en de perfecte lengte heeft. EINDELIJK geen water meer in mijne kelder zoals ze in België wel eens zeggen. LOVE IT!!!

Super goed

Mijn ervaring is heel goed, ik ben zelf lang en was al een tijdje opzoek naar een leuke broek. Mijn vriendinnen zijn ook lang en die hebben nu ook helemaal de site gevonden!

Een absolute game-changer voor meiden met lange benen!

Zelf heb ik al een lange tijd moeite met het vinden van broeken voor mijn lengte (181 cm met lange benen). Shoppen was vaak een frustrerende ervaring voor mij, totdat ik de Wildflower Club ontdekte! Sinds mijn eerste bestelling, bestel ik alleen nog maar hier mijn broeken. De kwaliteit is super; elke broek die ik ontvang, zit als gegoten en voelt heerlijk aan. De pasvorm is perfect en de stof is van topkwaliteit. Ook zijn de broeken goed betaalbaar. Het is zeldzaam om een merk te vinden dat precies begrijpt wat meiden met lange benen nodig hebben. Eindelijk heb ik nu broeken die passen en ook geweldig staan! :) Niet alleen ikzelf ben een trouwe klant geworden, maar ik heb de Wildflower Club ook aanbevolen aan mijn lange vriendinnen. En raad eens? Ook zij zijn nu vaste klanten en net zo enthousiast als ik!

Super goed

Ik ben heel blij met de broeken van WildFlower. Het lukte mij nooit om lange en mooie broeken bij de taille te vinden, maar deze broeken zijn perfect!

Super leuke kleding voor jong en ouder

Leuke broek gevonden voor in eerste instantie mijn puberdochter, zelf ook gepast en besteld. Hierop mijn andere twee meiden ook. Kortom erg fijne leuke kleding! Favoriete shop geworden.

Snelle levering en goede kwaliteit

Goede jeans zoeken is voor mij altijd een uitdaging geweest, gezien ik erg lange benen heb. Toen ik The Wildflower Club vond, heb ik meteen een broek besteld. Ik was een beetje bang dat hij misschien alsnog te kort zou zijn, maar hij paste perfect! Erg blij met deze aankoop!

Super fijne klantenservice! Perfecte broeken

Ik had een broek ontvangen in de verkeerde maat ik had gelijk een mailtje gestuurd en kreeg ook meteen antwoord wat super fijn was! Het werd ook meteen opgelost en kreeg een nieuwe opgestuurd. Super blij met de broek perfect voor lange meiden. Super snelle verzending ook meteen de dag erna binnen!

Echt een super fijne online webshop voor broeken. Ook de tops doen echt niet onder aan kwaliteit. Verzenden snel en goed contact mee te krijgen! Aanrader!

Gewoon top!

Zeker een aanrader voor de lange dames. Alles is perfect en lang genoeg. Ook is de kwaliteit goed!

Altijd moeite gehad met broeken vinden die op lengte vallen en dan ook nog eens goed zitten bij mijn heupen. Super blij met deze website, ik ga hier vaker bestellen!!

Broeken zijn van mooie kwaliteit en de lengte is perfect!

Heel behulpzaam en lief!!

Ik heb nu een aantal keer besteld en het is echt top. Ik ben zelf 1.87 m en valt goed op lengte, en lekkere stofjes!! Ik raad het zeker wan

Ge wel dig

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn. Ben er zo blij mee. Denk dat heel me kleding kast zometeen gaat bestaan uit deze broeken. :)

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)