The wildflowerclub gaat erg mee met de laatste trends, dus geen simpele broeken voor lange meiden zoals bij de meeste webshops. De levering is echt super snel! En de kwaliteit van de kleding is echt geweldig! En de klantenservice is goed bereikbaar en staat altijd klaar om je te helpen!

Heel erg blij met deze ontdekking!

Een paar maanden geleden ontdekte ik The Wildflower Club. Met mijn 1.85 is het niet makkelijk om (voornamelijk) broeken te vinden die lang genoeg zijn. Nu ik deze webshop heb ontdekt is dat verleden tijd. Een mooi assortiment aan kleding. De broeken vallen zelfs tot aan de grond! Ik kan niet meer zonder. Heel erg blij met deze ontdekking!

Geweldige webshop

Vele leuke broeken, die ook lang genoeg zijn! ;) Super blij met wat ik tot nu toe heb kunnen scoren bij de wildflower club!

Deze broeken zitten écht als een glazen muiltje

Loop jij ook altijd te wenen over je lange benen?;( nou ik niet meer! sinds ik the wildflower club heb ontdekt, zit iedere broek voor mij perfect. Als ik het geld zou hebben dan zou ik de gehele collectie nu in mijn kast hebben liggen, maar dat ziet mijn bankrekening nu niet zitten..,.

Eindelijk lang genoege jeans die mooi aansluit op alle goede plekken!

Ik ben 1.88 en heb L36/L38 met brede heupen en een smalle taille, zooo lastig om lang genoege broeken te vinden die niet een "gap" hebben achterin bij je taille. Deze jeans sluiten perfect aan en zijn super flatteus op de bil ook. Echt zo blij mee!

Ge-wel-dig!

Ben altijd opzoek naar broeken die lang genoeg zijn. Lastig te vinden en deze zijn ook nog eens mega fashionable! Love de panterprint, krijg mega veel complimenten en de stof is fantastisch.

Eindelijk een passende jeans

Na goed contact met de klantenservice toch een juiste broek ontvangen (de eerste was een fabrieksfoutje). Super super blij mee! Sluit mooi aan in de taille en past om de billen en bovenbenen. Lengte is perfect.

Geweldige broeken!

Ik ben zo blij dat ik jullie gevonden heb! Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en de kwaliteit is ook heel goed. Ik koop niks anders meer :)

Helemaal leuk!

Ik ben super blij met de broek, hij is lang genoeg voor mij en k had altijd moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn.

I love it

Leuke en fijne broeken voor lange meiden van goede kwaliteit!!

Eindelijk perfect zittende broeken!

Ik zocht altijd naar broeken die mooi boven aansluiten en lang genoeg zijn en door de elastieke banden heb je dat. De kwaliteit is ook goed en ze zitten echt heerlijk

Super mooie lange broeken !!

Ik ben zelf 1.83 en bij mij vallen sommige broeken zelfs tot op de grond. De broeken zijn super lang en mooi van kwaliteit. Ze vallen goed op maat !

Top, eindelijk leuke broeken die lang genoeg zijn

Lang gezocht naar leuke en modieuze broeken welke ook nog eens lang genoeg zijn voor mijn 1,80m. Ik shop bijna alleen nog maar bij the wildflower club! Ook nog eens super snelle verzending en veel keus in soorten broeken en tops

Kan The Wildflower Club maar met 1 woord omschrijven: geweldig! ;))

Ik ben The Wildflower Club destijds tegengekomen bij een shoplog op TikTok die beweerde dat deze broeken enorm lang zijn en daarom perfect voor de lange meiden. Nou was ik hier met mijn 1.87 (en dan vooral lange benen) nogal sceptisch over. Toch zag ik steeds meer reclames over deze webshop en besloot ik toch een gokje te wagen. Sindsdien heb ik eigenlijk al mijn broeken besteld bij The Wildflower Club, omdat ze geweldig lang zijn en ook de kwaliteit echt super is. Nu ben ik student dus heb ik niet enorm veel geld beschikbaar voor mijn shopverslaving, maar omdat deze webshop ook qua prijs echt top is was dit geen enkel probleem! Al met al zou ik echt alle lange meiden deze shop aanraden als ze net als ik altijd hebben gestruggelt met het vinden van broeken die lang genoeg zijn, maar natuurlijk ook voor de leuke tops, jassen, truien enzovoort die weer afgesteld zijn op de tall girls!

Erg blij met lange, leuke kleding!

Zo blij dat ik eindelijk passende, hippe kleding kan kopen. Met mijn lengte vond ik het altijd lastig om kleding te vinden met lange mouwen en lange pijpen, geen gezicht. Inmiddels twee keer bij Wildflower besteld en zeer tevreden.

Hele fijne webshop met een geweldig aanbod voor lange meiden/dames!

Lang geleden dat ik zoveel kwalitatief mooie en lange broeken heb gevonden. Ik ben heel blij met de artikelen maar ben ook erg te spreken over het gebruiksgemak van de website en communicatie over een bestelling. Ga zo door!

Lekker lang ;)

Zelf ben ik 1,74 m maar door mijn lange benen is een broek kopen nog altijd lastig! Bij deze broeken was de lengte top en bij eentje zelfs echt een stuk te lang, wow! Wel zaten er aan een broek een hoop losse draden en zat er niet fijn elastiek in maar door een moeder die kan naaien is dit allemaal vastgezet en ready om aan te doen! Overall, erg blij mee

Super fijne broeken

Broeken met lengtemaat 36 en 38 super mooi en fijn!

De broeken zitten perfect!

Ik ben al jaren opzoek naar de perfecte lange jeans en deze heb ik zeker gevonden! De broeken van de wildflower club zitten perfect qua lente zijn lekker van lekkere stretch stof en ze gaan ook nog eens met de trends mee wat wil je nog meer! Ik ben verrast door dit merk!

Een super fijne en snel bezorgde pakket met prachtige kleren!

Een super fijne en georganiseerde website, met veel artikelen waar er voor ieder wat bij zit. Niet te duur en mooie lengtematen. Ben zelf 186cm en heb moeite met lange broeken en hier was het zo makkelijk. Pakket was snel bezorgd met een mooie, nette broek erin. Super blij mee! Helaas was de broek voor mij iets te groot en moest ik hem terugsturen, maar echt zeker een aanrader voor meiden met lange benen! Shop bij de wildflowerclub!!!! Twijfel niet!

Een goede ervaring, waardoor ik vaker ga bestellen bij de wild flower club.

Website is overzichtelijk, staan hele leuke items op en de broeken zijn fantastisch voor lange meiden. Ik ben zelf niet zo lang, maar de broeken zijn voor mij ook heel goed, want ik laat ze inkorten:).

Ik wou dat ik deze webshop eerder had ontdekt!! Geweldig!!

Ik heb al mijn hele leven het probleem dat alle broeken te kort zijn vanwege mijn lange benen. Nu ik jullie webshop heb ontdekt gaat er een hele nieuwe wereld voor mij open. Ik was bvb al jaaaren opzoek naar een cargobroek en heb echt vaak online een poging met bestellen gedaan, ik moest altijd retouren omdat hij toch te kort was. Maar nu heb ik dus DE PERFECTE stretch cargo gevonden bij jullie:)!!! De broeken zitten zooo lekker en comfortabel en zijn van goede kwaliteit. Ik blijf vaste klant:)

Ik ben fan!

Ik ben zo blij dat ik deze website ben tegen gekomen, altijd tijdens het shoppen 500 broeken moeten passen en altijd te kort! Waardoor mijn mood wel in mn schoenen zakte. Mocht er eindelijk een broek passen in de winkels was het altijd een skinny jeans, maar ik wilde ook leuke andere broeken. Een ruime keuze en de broeken passen perfect met de lengte! Zeker een aanrader.

Geweldig!

Nog nooit eerder een jas gehad die lmg genoeg was voor mijn armen en lengte!! Zo blij mee! Heb de jas gelijk in een andere kleur ook nog besteld!

Ik was in shock

Ik ben een 14 jarig meisje met een lengte van bijna 1.90 m. Ik vind het dus echt al een paar jaar mega moeilijk om een goede baggy broek te vinden die over m’n schoenen heen valt. Ik heb al verschillende merken uitgeprobeerd en moest alle broeken vervolgens terugsturen. Toen ik The Wildflower Club op mijn TikTok zag voorbij komen, dacht ik laten we dit is proberen. Ik had de broek besteld en de volgende dag was die al in huis. Ik trok hem aan en ik was echt in schock. De broek was mega lang en zat mega mooi. Ik heb de broek nu zo vaak mogelijk aan. En hij is goed te dragen voor elke dag, maar met een blazer kan je hem ook naar een netjes event aan. 100% Zeker een aanrader!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)