Top kwaliteit en service!

Eindelijk een échte lange jeans en broeken kunnen scoren. Je kan een lange meid van 192cm niet gelukkiger maken!! Good job girls

shoppen is weer leuk

voor het eerst een winkel waar ik nog geen broeken terug heb hoeven sturen. (word wel een lichtelijke verslaving) maar ik word super blij van de dingen die ik hier heb besteld!

Geweldig!

Topbroeken! En snelle levering!

Perfecte fit

Ik ben 1,78 en kampte echt met het vinden van mooie lange broeken! The wild flower club heeft ervoor gezorgd dat deze zorgen verdwenen zijn! M’n laatste bestelling was de livia washed pants en wauw 10/10

Fantastisch!!

Ik ben 185 en heb erg lange benen. Het was altijd erg moeilijk om een broek te vinden die lang genoeg voor mij is. Nu ik dit heb ontdekt zijn de broeken eindelijk lang genoeg en soms ook wel te lang dus dat is perfect. Echt een top site!

Prachtige broek die ook nog eens lang genoeg is! Ik zou hier zeker vaker bestellen

De broek was snel binnen. Kwaliteit was erg goed! En hij was ook nog eens lang genoeg. Ik ben namelijk 177 en heb altijd moeite met het vinden van broeken die over de schoen vallen. ik zou hier zeker vaker bestellen.

contact en service prima

linnen broek maat l zit te strak, terwijl ik normaal gesproken m/l heb schijnt ook erg door, dus retour

Fijne site met goed producten

Wildflower club heeft mij geholpen met broeken vinden die eindelijk lang genoeg zij voor mij. Ik heb zelf hele lange benen dus het was best een struggle! Ook vind ik de shirts en tops hier heel fijn, omdat ze een dubbele laag hebben en dus niet doorschijnen en dat is ook top!

Fijn dat er eindelijk leuke kleding is die past!

Zowel ik als mijn dochter zijn erg lang. Een middag shoppen in een stad is gezellig maar vaak zonder resultaat. Inmiddels hebben we beide een broek besteld en blij! Ik weet zeker dat we in de toekomst hier vaker gaan bestellen!

Nog nooit zulke goede broeken gehad!!

Ik ben zo blij dat ik The Wildflower Club heb ontdekt, ik ben super lang en had altijd gedoe met het zoeken naar een goede broek. Nu heb ik niet alleen goede broeken, maar perfecte broeken! Helemaal verlieeeeeeeefd.

Broeken die lang genoeg zijn! En ik heb een maatje groter genomen dan normaal, ik ben nu 20 weken zwanger en pas nog steeds in de stretch high waist jeans! Echt helemaal top, m’n broeken stress tijdens m’n zwangerschap is over!

Super service. Broeken zijn mooi, perfecte lengte en goede kwaliteit. Mijn rits was kapot, er werd gelijk mee gedacht over een oplossing. Uiteindelijk een nieuwe broek opgestuurd gekregen.

Wat een top talk broeken!!

Ik zoek me rot naar broeken die lang genoeg zijn met mijn 1,84, nu zag ik the wildflowerclub langs komen en ben meteen gaan bestellen. De kleding zit als gegoten en het belangrijkste GEEN hoogwater meer!

Super blij met deze site als lange vrouw van 1.87

Nooit eerder zoveel keus qua kleding gehad voor mijn lengte. Het is bijna een verslaving geworden, want ik blijf aankopen doen.

Al een tijdje mijn lievelings webshop

Zo fantastisch dat ik eindelijk een leuke en goede webshop heb gevonden die broeken maakt in mijn lengte maat!! Mega lieve mensen op de klantenservice ook. Echt een aanrader!

Uitstekende service

Prachtige lengte broeken. Snelle levering.

Prettige winkel

Erg prettig dat er een winkel is voor meiden met lange benen, die zijn er nauwelijks. De levering was lekker snel en de communicatie over een uitverkocht product was erg duidelijk!

Snelle levering, goede service, goede kwaliteit broeken, mooi verpakt. En niet onbelangrijk, een van de weinige websites met broeken die lang genoeg voor mij zijn!

In een woord samengevat; FANTASTISCH!!

Al heel lang struggle ik als dame van 1,80 met een aardige heup en bilpartij, maar dunne taille, met het vinden van de juiste broeken. Op tiktok is wildflower langs gekomen maar op de fotos van de producten kon ik niet mega goed zien hoe dit stond bij een maatje meer (kleine tip). Tot ik een tiktok review voorbij zag komen van een dame met brede heupen, ik was verkocht!! Ik heb nu 2 verschillende broeken die perfect zitten, en dat zullen zeker niet de laatste twee zijn!! Ik ben verkocht!

Super fijne broeken!! Ik ben 1.85 en pas eindelijk leuke broeken. Goede service, snelle levering en er komen vaak nieuwe items online. Ik raad al mijn (lange) vriendinnen aan om even op de site te kijken!!

geweldig!

Leuke kleding, snelle verzending en goede kwaliteit. Heb al 3 broeken en ze zitten echt oerfect (ik ben 1.82m en ze zijn allemaal ruim lang genoeg)!

Ik ben best wel lang (1,83) en heb altijd last van te korte broeken en mauwen maar bij the wildflower club heb ik nog nooit een broek terug moeten sturen omdat deze te kort was. Ik heb zelfs een te lange broek nu wat als tall girl echt erg prettig voelt!

Goed georganiseerd

Het pakket is snel binnengekomen, de kledingstukken zijn goede kwaliteit en tall girl proof!! Ik vind het goed geregeld.

Ik kan eindelijk broeken kopen met de juiste lengte voor een prima prijs en met goede kwaliteit. Ook is de levering heel snel. Hele fijne winkel!

Echt geweldig!!

ik heb altijd moeite met lange broeken vinden omdat mijn lengte maat 36 of 38 is en dat wordt gewoon heel weinig verkocht. Deze broeken zijn echt top voor deze lengte!!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)