een geweldige ervaring met super mooie broeken!

Ik heb al jaren problemen met het kopen van broeken aangezien ik hele lange benen heb, toen zag ik de wildflowerclub voorbijkomen op tiktok. ik heb een bestelling gedaan en de broek kwam de volgende dag binnen, hij zat perfect. sinds dien koop ik al mijn broeke m’n bij de wildflowerclub met veel plezier. en dat zal ik ook blijven doen, in een woord: geweldig !

Retourneren lastig en duur

Online iets bestellen is altijd een gok, is het de goede maat? Staat het me? Toevallig was de broek die ik bestelde perfect maar het shirt was veel te strak dus moest retour. Allereerst moet je het label printen wat lastig is als je geen printer hebt en daarbij is het heel erg duur. Aangezien je alleen online kunt bestellen vind ik dat geen goede service. Ik zal dus niet weer de gok nemen om iets te bestellen met het risico het weer op deze manier te moeten retourneren.

Eindelijke lange broeken

Krijg altijd complimenten als ik de broeken van WF draag :)

Amazing for tall girls

Ik ben 1,84 en heb lange benen maar de kleding die ze hebben passen en zijn zelfs te lang! Ook de jeans echt een aanrader! En betaalbaar, wat wil je nog meer?

Awesome

Ondertussen heb ik al meerdere broeken in mijn kast van The Wildflower Club. Voorheen altijd moeite met de juiste broeken vinden. Deze broeken zijn ein-de-lijk lang genoeg. Niet alleen lang genoeg, ook bij mijn taille sluiten ze netjes aan. De dames van het merk zijn goed te bereiken en zeer vriendelijk. Retourzendingen worden ook altijd tijdig en netjes afgehandeld. Ga zo door dames!!!

Hele mooie lange broeken van goede kwaliteit!

Aardig personeel, snelle levering, reageren snel! De broeken zijn van goede kwaliteit, zitten goed en zijn heel fijn!!

Gelijk 4 gekocht :)

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn voor mijn lengte van 184cm! Ook nog eens super mooi, trendy en van kwaliteit.

Hele leuke en lange broeken

Goeie kwaliteit en hele leuke kleding

Super webshop!

Wildflowerclub is een super toffe website met alleen maar tall kleding. Als lange meid heb ik eindelijk een webshop gevonden waarvan de kleren niet te kort zijn voor mij! Hierdoor weet ik bijna zeker dat de items die ik bestel goed zijn voor mij!!

geweldig

snel binnen, goed contact. Perfecte lengte

echt super goeie winkel

eindelijk een winkel met broeken die lang genoeg zijn! en zo veel verschillende ook nog!

Deze broeken zitten altijd perfect!

Sinds een paar maanden bestel ik broeken bij de Wildflower Club en ik was meteen bij de eerste bestelling enthousiast. Ik ben zelf 1.83 en struggle vaak met goede broeken vinden maar dit is echt een aanrader!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn van goede kwaliteit

Perfect!

Wederom weer een prachtige tall jeans en super mooie blouse weten te scoren. De prijs/kwaliteit verhouding is echt uitstekend! Altijd problemen met het vinden van een mooie jeans die lang genoeg is en ook nog een veel stretch bevat. De broeken van The Wildflower club hebben het beide en ik ben echt obsessed! Daarnaast ook een super snelle levering. 10/10!

Perfecte broeken en mooie shirts!

De broeken zijn voor mij (1.83m) zelfs iets aan de lange kant, maar zijn erg mooi en zitten heerlijk. Ook de shirtjes zijn fijn doordat ze een dubbele stof hebben en ze zo vrijwel niet doorschijnen. Enige jammere is dat het binnenshirtje bij de witte variant na een aantal keer wassen oprolt. Hierdoor staat het iets minder strak

Fantastisch!

Dit bedrijf is echt een verademing voor vrouwen die lang zijn. Ik met 1.80 kan deze broeken perfect aan! Goede kwaliteit en mooie prijs!

Snelle levering en mega mooie broeken! De lengte is echt top :)

Ik ben zelf 1.82, de broeken hebben echt een goede lengte. Eindelijk een broek waar ik op sta als ik geem schoenen aan heb. Valt precies mooi als ik wel schoenen aan heb, echt top!

!

Hou van de jeans maar me rits ging gwn stuk wanneer ik het aan deed

Top bedrijf, kijkt echt naar jouw behoeftes

Ik heb een geweldige ervaring met dit bedrijf. Ik zocht al een tijd lange broeken, omdat ik zelf 184 ben en altijd te korte en te kleine broeken koop. Deze broeken sluiten geweldig aan op de taille en zijn lang genoeg met ook nog eens stretch. Ik hen gelijk 5 andere broeken gekocht! 10/10

EINDELIJK LANGE BROEKEN VOOR LANGE MEIDEN, geweldig!!!!

Als meisje vond ik het altijd best vervelend om lang te zijn aangezien ik nooit lange broeken paste.. Nu kan ik eindelijk ook voelen hoe het is als een broek gewoon op je schoen valt en je niet altijd het gevoel hebt dat het te kort is. Echt een boost voor mijn confidence :) Heb ook al heeeel veel broeken bij jullie gekocht, ook echt goede kwaliteit, kortom IK BEN FAN!!!

Snel, mooi en perfecte kwaliteit!

De snelle leveringen is helemaal top! De kwaliteit van de kleding is precies als op wat de foto laat zien. En de stijl vind ik helemaal geweldig Ga zo door meiden! Xx een groot fan!

leuke kleding en goede service

leuke kleding te koop voor fijne prijzen. top voor de langere meiden en bezorging goed en snel! een aanrader!

Wowww mega mooie broek!

Nog nooit een goede broek gevonden en lang genoeg maar ook mooi. Eindelijk een paar broeken gevonden die goed zitten en nog is mega mooi zijn, zo blij mee!! Zou iedereen die lang is deze site aanraden

heleee mooie producten ,vooral ook voor de tall girls! X

Hier meerdere keren hele leuke kleding stukken besteld . Past allemaal precies en erg snelle levering, ook echt perfect voor de tall girls ! X

Mooie kwaliteit

De broeken die ik had besteld waren echt perfect en mooi snel geleverd.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)