Schöne Hose

Sehr bequeme und gut aussehende Hose. Ich habe mir Größe L bestellt, bei 1,89m und die passt wie angegossen.

Goeie kwaliteit, snelle levering, mooie pasvorm, en ofcourse top lengte. Super blij mee!

geweldige kleding voor lange meiden

Ik zag dit merkje voorbij komen op tiktok en ik dacht “waarom niet, kan het altijd proberen”. Ik heb altijd echt moeite gehad met leuke broeken vinden voor mijn lengte (ik ben 1.85), maar de broeken van The Wildflower Club vind ik echt geweldig. De broeken vallen echt super mooi, zitten heel erg lekker en zijn van goede kwaliteit. Ik ga hier zeker nog meer bestellen :)

beautiful and perfect pants even for tall girls

I'm so glad I came across the store. I always had problems finding the right pants at 1.87m, but now that's changed. The pants have an incredibly nice cut and are very good quality. Finally a pair of pants that fit perfectly. Always my pleasure.

Ik kwam door TikTok erachter dat deze site bestaat en dacht eerst dat het te mooi was om waar te zijn. Ik ben 1,85m en broeken zijn ALTIJD te kort. Toen bestelde ik de eerste keer besteld had was ik meteen in shock toen ik zag hoe lang de broeken zijn. Sindsdien bestel ik alle broeken op deze site, echt geweldig!

Lange, mooie broeken!

Lange broeken die echt prachtig passen, heel blij mee!

Eindelijk lange broeken

Nu 4 bestellingen gedaan in nog geen maand tijd eindelijk broeken die lang genoeg zijn ik ben 1.86. Bij vragen krijg je ook snel een antwoord. Ik wou dat ik deze site eerder ontdekt had nooit meer tekorten broeken.

Geweldig!

Ik hou echt van de wildflouwerclub! Ik ben zo blij en tevreden over mijn bestellingen, dat ik misschien binnenkort misschien wel weer ga bestellen oopss:)ik heb binnen korte tijd 3 broeken en 1 shirtje besteldd. Over de broeken gesproken de lengte is echt perfect. Ik ben altijd wel opzoek naar een goede broek want ik heb een smalle taille en lange benen maar dankzij jullie heb ik ze gevonden! ik wens jullie nog heel veel succes met jullie bedrijf en ik hoop tot snel met een nieuwe bestelling! :)

Super goed en fijn!

Super fijne site en snelle levering! Voor iedereen die lang is, is dit echt heel fijn! Super leuke broeken maar ook pakken, en zelfs tops met langere mouwen! Voor iedereen die met broeken struggelt omdat ze te kort zijn is dit echt een aanrader!

Im großen und Ganzen super zufrieden

Ich habe das 1. Mal bei euch bestellt und bin im Großen und Ganzen sehr zufrieden. Leider aber habe ich das Gefühl dass Eure Hosen nur für dünne Frauen geeignet sind. Ich finde den Stoff und die Qualität super schön und die länge ist ideal, denn in Deutschland gibt es sehr wenig Hosen für grosse Frauen. Allerdings habe ich etwas dickere Oberschenkel und das sieht in den Hosen sehr unvorteilhaft aus da sie sehr eng sind. Die grössen fallen für mich etwas kleiner aus. Auch finde ich es schade, dass man sie nicht Vighwaist tragen kann

Hele mooie broeken

Snelle levering, mooie broeken. Vallen echt mooi lang!

Het pakket werd snel verstuurd en ik had het daardoor snel binnen! De broeken waren allemaal netjes verpakt en zitten ook geweldig! Ik ben super blij met de lengte, de broek staat niet open bij mijn rug en ook het shirt zit super mooi.

Tall Broeken zijn top. Nog nooit zulke fijne en kwalitatief goede broeken gehad. Ik wil nooit geen andere broeken meer!

Uitstekende service, fijne kwaliteit

Alles verloopt vlekkeloos en vlot, de kleren zijn van goeie kwaliteit

Alles was helemaal zoals ik had verwacht

Broek die ik heb besteld is precies hetzelfde als op de foto. Ben zelf wel kleiner dan 180 dus voor mij wel een klein stukje inkorten. Maar hij zit fantastisch

Top Klantenservice en lengtematen

Ik had een probleem met een broek na 1x wassen, supersnel contact gehad met de klantenservice en kosteloos omgeruild. Ze denken heel erg met je mee! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Daarnaast nog nooit zo goedkoop hippe lengtemaat 38 broeken kunnen bestellen!

Geweldig!

Ik ben inmiddels de blije bezitter van 2 broeken van The Wildflower Club. Voor het eerst in mijn leven heb ik broeken die lang genoeg zijn, in een woord geweldig. De service is top, snelle verzending en snelle reactie op mijn gestelde vragen.

Geweldige site!!

Ik ben vooral extreem fan van de broeken, aangezien dat een enorme opgave is om lang genoeg te vinden in de meeste winkels! Goede stof, leuke verschillende soorten broeken/jeans en ook leuk dat het al aan het uitbreiden is naar nog meer soorten kleding, die overigens ook zeer aan te raden zijn! Heel goed en lief geholpen toen er iets verkeerd was en zeker tot een goede uitkomst gekomen :)

Goede service en kwaliteit!

Ik heb twee jeans besteld en ik zit zelf eigenlijk tussen de reguliere lengte en de lange lengte. Als je houdt van broeken die wat langer vallen zijn deze perfect! De kwaliteit van de broeken is ook erg goed en ik heb een te grote broek gratis mogen ruilen voor een andere maat!

Super.

Bestelling gedaan voor panterbroek extra lang. Is precies zo als omschreven en heb ik nu haast dagelijks aan. Heel blij mee. De lengte en de stof en het model alle zoals beschreven. Ook erg blij met de lengte. Shirt ook enorm blij mee en idem zoals beschreven. Hele proces verliep prima.

Fantastische

Waauww!| eindelijk een website met lange broeken die ook gelukkig betaalbaar zijn. Kreeg een tip vanuit kennissen. Wat ontzettend fijn en blij mee. Eindelijk broeken gevonden waar ik al heel lang naar opzoek was.

Zal er nog een keer bestellen!

Vijf broeken besteld met het idee ze gaan toch terug en ze zijn allemaal goed op lengte en leuk dus vervelend maar kan ze alle vijf houden!

Amazing

Zooooo veel moeite gehad om broeken te vinden die lang genoeg zijn. Deze zijn top! Heb lange tijd gedacht dat ik alleen rond zou lopen in de standaard straight leg broeken en pantalons. Hoewel die ook leuk zijn wilde ik graag een wide leg en zomerse lange broeken. Nooit gedacht dat dat zou kunnen, had de hoop al opgegeven maar hier zijn ze dan. De luipaard print broek is mijn favoriet!!

Helemaal top!

Super fijne lange broeken met stretch en geweldige service

Broeken met een mooie lengte met een goeie kwaliteit

ik ben 1,82 en ik heb eindelijk een site gevonden met broeken die lang genoeg zijn voor mij. ook ben ik niet de dunste en heb ik bredere heupen dan normaal. deze broeken sluiten perfect aan en staan nooit open aan de achterkant. inmiddels heb ik al 7 broeken bij jullie gekocht

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)