Uitstekende service

Prachtige lengte broeken. Snelle levering.

Prettige winkel

Erg prettig dat er een winkel is voor meiden met lange benen, die zijn er nauwelijks. De levering was lekker snel en de communicatie over een uitverkocht product was erg duidelijk!

Snelle levering, goede service, goede kwaliteit broeken, mooi verpakt. En niet onbelangrijk, een van de weinige websites met broeken die lang genoeg voor mij zijn!

In een woord samengevat; FANTASTISCH!!

Al heel lang struggle ik als dame van 1,80 met een aardige heup en bilpartij, maar dunne taille, met het vinden van de juiste broeken. Op tiktok is wildflower langs gekomen maar op de fotos van de producten kon ik niet mega goed zien hoe dit stond bij een maatje meer (kleine tip). Tot ik een tiktok review voorbij zag komen van een dame met brede heupen, ik was verkocht!! Ik heb nu 2 verschillende broeken die perfect zitten, en dat zullen zeker niet de laatste twee zijn!! Ik ben verkocht!

Super fijne broeken!! Ik ben 1.85 en pas eindelijk leuke broeken. Goede service, snelle levering en er komen vaak nieuwe items online. Ik raad al mijn (lange) vriendinnen aan om even op de site te kijken!!

geweldig!

Leuke kleding, snelle verzending en goede kwaliteit. Heb al 3 broeken en ze zitten echt oerfect (ik ben 1.82m en ze zijn allemaal ruim lang genoeg)!

Ik ben best wel lang (1,83) en heb altijd last van te korte broeken en mauwen maar bij the wildflower club heb ik nog nooit een broek terug moeten sturen omdat deze te kort was. Ik heb zelfs een te lange broek nu wat als tall girl echt erg prettig voelt!

Goed georganiseerd

Het pakket is snel binnengekomen, de kledingstukken zijn goede kwaliteit en tall girl proof!! Ik vind het goed geregeld.

Ik kan eindelijk broeken kopen met de juiste lengte voor een prima prijs en met goede kwaliteit. Ook is de levering heel snel. Hele fijne winkel!

Echt geweldig!!

ik heb altijd moeite met lange broeken vinden omdat mijn lengte maat 36 of 38 is en dat wordt gewoon heel weinig verkocht. Deze broeken zijn echt top voor deze lengte!!

een geweldige ervaring met super mooie broeken!

Ik heb al jaren problemen met het kopen van broeken aangezien ik hele lange benen heb, toen zag ik de wildflowerclub voorbijkomen op tiktok. ik heb een bestelling gedaan en de broek kwam de volgende dag binnen, hij zat perfect. sinds dien koop ik al mijn broeke m’n bij de wildflowerclub met veel plezier. en dat zal ik ook blijven doen, in een woord: geweldig !

Retourneren lastig en duur

Online iets bestellen is altijd een gok, is het de goede maat? Staat het me? Toevallig was de broek die ik bestelde perfect maar het shirt was veel te strak dus moest retour. Allereerst moet je het label printen wat lastig is als je geen printer hebt en daarbij is het heel erg duur. Aangezien je alleen online kunt bestellen vind ik dat geen goede service. Ik zal dus niet weer de gok nemen om iets te bestellen met het risico het weer op deze manier te moeten retourneren.

Eindelijke lange broeken

Krijg altijd complimenten als ik de broeken van WF draag :)

Amazing for tall girls

Ik ben 1,84 en heb lange benen maar de kleding die ze hebben passen en zijn zelfs te lang! Ook de jeans echt een aanrader! En betaalbaar, wat wil je nog meer?

Awesome

Ondertussen heb ik al meerdere broeken in mijn kast van The Wildflower Club. Voorheen altijd moeite met de juiste broeken vinden. Deze broeken zijn ein-de-lijk lang genoeg. Niet alleen lang genoeg, ook bij mijn taille sluiten ze netjes aan. De dames van het merk zijn goed te bereiken en zeer vriendelijk. Retourzendingen worden ook altijd tijdig en netjes afgehandeld. Ga zo door dames!!!

Hele mooie lange broeken van goede kwaliteit!

Aardig personeel, snelle levering, reageren snel! De broeken zijn van goede kwaliteit, zitten goed en zijn heel fijn!!

Gelijk 4 gekocht :)

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn voor mijn lengte van 184cm! Ook nog eens super mooi, trendy en van kwaliteit.

Hele leuke en lange broeken

Goeie kwaliteit en hele leuke kleding

Super webshop!

Wildflowerclub is een super toffe website met alleen maar tall kleding. Als lange meid heb ik eindelijk een webshop gevonden waarvan de kleren niet te kort zijn voor mij! Hierdoor weet ik bijna zeker dat de items die ik bestel goed zijn voor mij!!

geweldig

snel binnen, goed contact. Perfecte lengte

echt super goeie winkel

eindelijk een winkel met broeken die lang genoeg zijn! en zo veel verschillende ook nog!

Deze broeken zitten altijd perfect!

Sinds een paar maanden bestel ik broeken bij de Wildflower Club en ik was meteen bij de eerste bestelling enthousiast. Ik ben zelf 1.83 en struggle vaak met goede broeken vinden maar dit is echt een aanrader!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn van goede kwaliteit

Perfect!

Wederom weer een prachtige tall jeans en super mooie blouse weten te scoren. De prijs/kwaliteit verhouding is echt uitstekend! Altijd problemen met het vinden van een mooie jeans die lang genoeg is en ook nog een veel stretch bevat. De broeken van The Wildflower club hebben het beide en ik ben echt obsessed! Daarnaast ook een super snelle levering. 10/10!

Perfecte broeken en mooie shirts!

De broeken zijn voor mij (1.83m) zelfs iets aan de lange kant, maar zijn erg mooi en zitten heerlijk. Ook de shirtjes zijn fijn doordat ze een dubbele stof hebben en ze zo vrijwel niet doorschijnen. Enige jammere is dat het binnenshirtje bij de witte variant na een aantal keer wassen oprolt. Hierdoor staat het iets minder strak

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)