Goeie kwaliteit en echt goed lang

Echt hele fijne broeken! Mooi lang en goede kwaliteit!

Zit heerlijk

Zit echt heerlijk en eindelijk iets gevonden wat lang genoeg is!

top

ik ben 184 en ik kan nooit broeken vinden die passen maar deze zitten echt super! mooi model en zit mooi om je lichaam.

Super mooie broek & kwaliteit

Ontzettend mooi model, zit perfect en goede kwaliteit stof. Echt aan te bevelen en ook top als je zwanger bent.

Zoals het hoort

Fijne site, werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling, snelle levering. Ik heb een tall pants besteld, deze waren zeker lang genoeg.

Super leuke, hippe kleding voor lange mensen!

Mijn dochter is een langpootspin, zoals ik haar soms liefkozend noem. Een mooie meid van bijna 15 jaar, 185cm lang en benen tot aan haar oksels… Geen enkele broek is lang genoeg, de broeken voor lange mensen zijn regelmatig net iets te kort. Maar Wildflower heeft zélfs maar 38 lengte! Kind gelukkig, wij gelukkig.

Blij verrast! Altijd het probleem dat broeken te kort zijn. Nu een pantalon gevonden die lang genoeg, van fijne kwaliteit en in trendy printjes is. Direct meerdere kleuren besteld ;) Dankjewel! :D

Heel goed!

Snelle bezorging, goeie kwaliteit kleding en hele leuke looks!

Heel erg blij mee!

Ein-de-lijk een online bestelling waarvan ik niks hoefde te retouren. What you see is what you get. Productomschrijving is top en heeft mij erg geholpen bij het kiezen van de maat. Er wordt zelfs aangegeven wat je het beste kan doen bij twijfel en of iets doorschijnend is. Alles wat je wil weten bij online shoppen. Iedere lange vrouw wordt hier gelukkig van :)

Ik heb nog nooit zulke lange broeken gehad!

Ik had meestal wel lange broeken bij andere merken, maar die waren nooit echt lang genoeg. Ik ben zelf 1.83, dus dan vind ik dit merk erg fijn!!

Heel erg tevreden, gave broeken voor een mooie prijs!

De site is overzichtelijk met duidelijke foto’s. De prijzen zijn prima! Snelle service en bij vragen wordt er snel gereageerd en gezocht naar een oplossing. Aanrader!!

Snelle levering en goede kwaliteit

Komt weinig voor dat ik zo snel mijn bestelling heb ontvangen. Rond 17.30 besteld en het was al de volgende dag rond 14u geleverd. Broeken zijn echt fan-tas-tisch. Ik was al zo lang op zoek naar broeken die lang genoeg zijn, leuk zijn en van goede kwaliteit zijn. De prijs tov de kwaliteit is het helemaal waard!

Nog nooit een broek aangetrokken die in één keer paste!

Super! Alleen jammer van de 6.50 euro verzendkosten.

Helemaal perfect

Op donderdag had ik een festival, maandagavond(!!) had ik nog kleding stress en vond ik een hele mooie broek bij The Wildflower Club. Ik was bang dat die niet meer op tijd binnen zou komen maar hij was er woensdag gewoon al, ik heb geshined op dat festival :)

Geweldige broeken

Hele mooie lange broeken van goede kwaliteit!

Snelle levering. Mooie kleren

GE-WEL-DIGGGG

Ik ben zoooo blij met deze site. Ik ben 1,86 dus heeeel veel last van te korte broeken. Iedereen heeft altijd leuke broeken maar ik kom nooit broeken vinden wat ik leuk vond. The Wildflower Club is perfect omdat hun lange broeken hebben die wel leuk zijn en waar iedereen nu naar opzoek is en in de mode is. Bedankt! :)))

Super leuke kleding en zit perfect!

Leuke kleding zit perfect aardige klanten Service ook!

Echt mega perfect

Voor het eerst goeie betaalbare broeken gevonden voor mijn lengte! Ik draag ze nu echt elke dag. top communicatie en snelle bezorging! Ik zou dit echt aan iedereen aanraden!! :))

Goede kwaliteit kleding en goede service

Een paar keer over wat besteld en top kleding! Het retourneren gaat gemakkelijk en bij vragen krijg je gemakkelijk hulp. Gemakkelijke en mooie site waar een ruim assortiment is aan kleding. Fijn dat er een tall collectie is met veel kleding. Raad dit ook iedereen aan. Kleding is van goede kwaliteit!!

Perfecte broeken!

Twee broeken (Lize pants en spijkerbroek) besteld en ze zitten allebei perfect! Mooi lang (ik ben 1.83 en heb lange benen) en sluit mooi aan in de taille. Snelle levering dus zeker een aanrader!

Beste shop voor tall girls!

Ik heb nu 2 x een bestelling geplaatst bij jullie site en ik ben twee keer heel positief verrast door jullie broeken. Ik had voorheen nooit broeken die lang genoeg waren, maar nu heb ik er 3, allemaal van jullie shop. De broeken zijn van goede kwaliteit en zitten goed. De beschrijving op de site komt goed overeen met de broeken. De levering is ook nog eens super snel. Eigelijk ben ik dus heel blij. Ga zo door!

Ik heb inmiddels meerdere tall broeken besteld en ben zo tevreden met de lengte, ook is de beschrijving van de, in dit geval, broeken heel fijn! Zowel tussen welke lengtes de tall broeken worden geadviseerd als hoe de broek zit.

Fijn dat broeken eindelijk lang genoeg zijn!

Ik ben langer dan 1.80 en heb vooral erg lange benen. Fijn dat er nu een webshop is waarbij ik broeken kan kopen.

Top ervaring!

Wat een geweldige ontdekking! Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en comfortabel zitten!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)