Ik vind de WildflowerClub fantastisch!

Ik als meid van 1.93m heb eindelijk een bedrijfje gevonden die: broeken in mijn lengte heeft, betrouwbaar is, een fijne klantenservice heeft, de maten in de beschrijving zetten en deze kloppend zijn, snelle levering heeft en ook nog eens hippe broeken van deze tijd aanbiedt. Amazing <3

Pakketje was snel binnen, mooie kwaliteit

Pakketje was snel binnen, mooie kwaliteit

Echt fan-tas-tisch!

Ik heb denk ik al zo’n +- 10 broeken besteld bij de WildflowerClub en ik ben er zo enorm blij mee. Ze hebben niet alleen standaard broeken maar echt allerlei leuke modellen die helemaal in zijn die dus ook wij, als lange meiden kunnen dragen, hoe fantastisch is dat! Echt een dikke 10 en ik zou iedereen deze webshop aanraden!

Heel blij ik wil geen andere broeken meer

Ik had altijd te korte broeken voor mijn lengte 180cm nu ontdekte ik wildflower op tiktok en besloot ik te bestellen. Ik wil nu geen andere broeken meer de pasvorm is zo goed en de lengte is perfect. Ik krijg altijd super veel complimentjes! Van vrienden en collega's ik raad iedereen aan om te bestellen.

A MA ZING

Geweldig voor de tall gurls onder ons!!! Heerlijk snel verzonden!!!!!!

hele goede kleding

ik ben heel blij met jullie, omdat ik zelf best een lange meid ben en nooit echt leuke lange broeken kon vinden. nu heb ik 4 broeken van jullie en wil er alleen maar meer, omdat het mij echt helpt bij me lengte en ze onwijs leuk zijn! hoop dat jullie nog meer broeken en tops er opzetten

Superleuke kleding!

Hele mooie kleding wat ook goed lang is en echt perfect!

Hallo ik vindt jullie kleding leuk en de broeken zijn lekker lang . Alleen ik heb twee broeken besteld er stond bij beter 1 maat kleiner te nemen als je gewoone maat en paste ik niet dat vindt ik jammer . Daardoor moest ik ze weer terug sturen kosten euro 6.50 . Vriendelijke gr Yvonne van veen

Het was wonderbaarlijk!

De allerbeste webshop die ik ooit heb gehad. Er worden je dingen aangeboden en beloofd en alles klopt gewoon! Ik ben zelf 1,88m en heb altijd getobd met het vinden van broeken die lang genoeg zijn, maar wat een geweldige webshop is dit. Mijn rekening weet niet wat het overkomt, want ik wil gewoon blijven bestellen. Het is echt geweldig.

Fantastisch!

Eindelijk een merk voor lange meiden met super leuke kleding die nu in de mode is. Zo lang naar op zoek geweest!

Ik ben nog nooit zó enthousiast geweest over een kledingwebsite! Ik ben 1,87 m lang en ik heb letterlijk nog nooit een broek gehad die lang genoeg was, altijd had ik ‘hoog water’. Voor het eerst heb ik nu broeken die lang genoeg voor mij zijn. Blijer krijg je mij niet! Ik voel me een stuk zelfverzekerder in de kleding van TheWildFlowerclub. Ontzettend dankbaar dat jullie website bestaat, ik wil niks anders meer dan kleding van jullie

Geweldig!

Ik ben zelf 1.85 en kon nooit lange broeken vinden, totdat ik deze site ontdekte, GEWELDIG zulke lange broeken komen zelf tot de grond bij mij. Ik raad het zeker aan! Ook was de verzending snel (binnen 1 werkdag binnen) en was het erg leuk verpakt!

Goede lengte. Mooie kwaliteit

Perfecte lengtes!

Ik heb altijd moeite gehad met het zoeken van broeken die lang genoeg zijn. Tot dat ik the wildflower club ontdekte, hier heb ik nog nooit een broek hoeven terug te sturen omdat hij te kort was echt top!

Beste online shop ervaring ooit!

Bij het passen van mijn eerste bestelling, gelijk mijn tweede bestelling geplaatst! Ook de tweede bestelling was er heel snel, en alles paste weer perfect, ook in de lengte (1,85). Bedankt, en zeker tot de derde bestelling <3

Wauwwww te gekke lange broeken voor lange benen

Heel blij met dit leuke bedrijf , prachtige leopard broek besteld , zit als gegoten, zo fijn En wat ook tof is de volgende dag in huis ! Ik ben fan !!!!!!

GEWELDIG!

Na jarenlang op zoek te zijn geweest naar broeken die lang genoeg zijn voor mijn lengte, ben ik eindelijk beland bij deze geweldige webshop. Niet alleen zijn ze perfect qua lengte, maar ze zitten ook nog eens fantastisch en zien er geweldig uit! Ik ben ontzettend blij met mijn aankopen en de goede service die ik altijd krijg. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar trendy kleding met een perfecte pasvorm! Super bedankt!

I looooove it

Met mijn lengte van 1.87 is het ontzettend moeilijk om mooie broeken te vinden. Maar hier hebben ze genoeg keuze voor mij. Ik ben super blij dat ik deze site als tip had gekregen.

Echt perfect, snelle levering, goede kwaliteit en hele leuke webshop!

Ik ben een lange meid (1m80) en heb veel moeite met shoppen in ‘normale’ winkels in de stad, altijd te kort of te krap. Helaas was er nooit een winkel die diezelfde ‘hippe’ kleding aanbood voor lange meiden, dat aanbod was net altijd was suffer. Maar bij The Wildflowerclub hebben ze alle trendy items voor lange meiden! Daarnaast is de levering ook super snel en netjes. Ik ben obsessed en ga zeker vaker bestellen!

Mijn pakketje was binnen 2 dagen binnen. De broeken zitten perfect en zijn lang genoeg voor mij. Ik ben zelf 1.80 en deze site is mijn redding geweest op het gebied van passende broeken vinden. Zeker een aanrader!

Echt top !

Nergens kon ik terecht voor goeie lange broeken en heb er inmiddels bij jullie al een aantal gekocht en ze zitten echt top en de lengte is geweldig !

Geweldig voor lange meiden!

Qua lengte zijn jullie broeken echt geweldig. Altijd gedoe om broeken te vinden, maar nu niet meer gelukkig!

Ja, mooie broek!

Ik heb een mooie satijnen broek hier gekocht. Lekker lang. Mooi model. Binnen no-time thuisbezorgd. Errug blij mee.

Geweeeeldig! Heeel erg tevreden

Ben zooo enorm blij dat ik deze site heb leren kennen :) Ik vind het lastig om broeken te vinden met mijn lengte maar hier hoef ik me geen zorgen te maken. Ik ben zelf 182 cm en het zit perfect!! Ik heb deze site doorgestuurd naar mijn beste vriendin die 194 is en ze is ook zo enorm tevreden en de broeken vallen perfect bij haar. Ben echt heeeel erg dankbaar en tevreden met de verzending en communicatie!! Echt top!! Zeker een aanrader!

Geweldig!

Snelle leveringen, perfecte lengte broeken voor lange meiden, goede kwaliteit! I love it!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)