Uitstekend!! Ontzettend blij met de tall broeken!

Ik ben al langere tijd op zoek naar broeken die lang genoeg zijn voor iemand van 1.82. De broeken zijn echt perfect op lengte, gaan met de tijd mee en hebben een goede prijs. Ook ideaal dat de tops en jasjes op lengte zijn. Ik ben echt heel blij en heb inmiddels al meerdere items in mijn kast liggen. Snel verzonden!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn! Ook jassen en shirts hebben mouwen die lang genoeg zijn, erg fijn!

Super lief!

Er was bij mijn bestelling is mis met het overmaken van het geld via IDeal. Ze hebben mij dit met een mailtje laten weten en geholpen met een oplossing waardoor ik mijn pakketje zo snel mogelijk zou binnen krijgen. Top service!

Als vrouw van 1.80 m is het altijd een zoektocht naar broeken met de juiste lengtemaat. Enkele weken geleden op de de site van The Wildflower Club beland en twee broeken besteld. Wauw…..wat een fijne broeken met de perfecte lengte. De broeken zijn van goede kwaliteit en zitten heerlijk. Super blij mee!! Eindelijk eens broeken die ook bij mij lang vallen.

Super goede broek en ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo sterk zou zijn! Ik ben zelf 1,83 en het valt perfect als ik schoenen aan heb valt de broek op mijn hak. Nou dit heb ik nog nooit mee gemaakt. Ik ben blij dat ik dit bedrijf ben tegen gekomen op TikTok en dat het goed bevalt! Zeker een aanrader dankjewel!

Super goede kwaliteit, voor echt een fantastische prijs!

Ik was al een tijdje opzoek naar iets voor mij lengte (1.87cm) en toen ik dit voorbij zag was k meteen enthousiast. De prijzen die op de websites staan waren betaalbaar en daarnaast zag de kleding er ook heel leuk uit. Na een tijdje had k wat besteld, en merkte dat de kwaliteit goed was. Heb nu al een paar keer besteld, en telkens goede communicatie, snelle levering (niet normaal!) en echt leuke kleren!

Heel tevreden over de items en top service!

Eindelijk items gevonden die heel lang zijn en de bestelling wordt snel verzonden

Geweldige broek

Deze broek is van hele mooie kwaliteit. Ik ben zelf 1,82 en de broek valt mooi over de schoenen. Enige nadeel was dat er was lossen draadjes aanzaten maar deze kan je er voorzichtig afhalen.

Super fijn!!!!

Ik ben 186 en heb echt voor wildflower nog nooit een broek gevonden die lang genoeg was. Er is bij mij altijd irritatie ontstaan als ik gym shoppen met vriendinnen door die stomme broeken. Nu ik emaal weet dat ik broeken bij jullie kan halen kijk ik in de winkel niet meer! Ben super bij dat jullie voor lange meiden broeken maken echt echt echt bedankt <3

Snelle levering en goede service!

Mijn bestelling was de volgende dag al binnen! Helaas was de broek te groot maar deze kon ik met snelle service retourneren voor een maat kleiner!

helemaal geweldig, perfecte plek voor echt lange mensen als ik

Ik kan nooit broeken vinden die lang genoeg zijn, en dan al helemaal geen pantalons maar ik heb nu de perfecte gekocht plus nog meerdere broeken, blijer kan je mij echt niet maken. Ik bestel hier zeker binnenkort weer wat

‘Snelle levering van goede kwaliteit’

Besteld en de volgende dag binnen! Prettige communicatie en snelle reactie! Kleding is van goede kwaliteit!

Geweldig!!!

Mijn favoriete site! Ik heb deze geweldige site ontdekt via tiktok en was meteen verliefd. De broeken zitten heerlijk en zijn echt super lang. Eindelijk een winkel om te kijken naar leuke broeken en niet of het lang genoeg is!! Ook personeel is erg vriendelijk en staat meteen voor je klaar. Bestel hier tall girliesss!! ✨✨

For sure de beste lengte broek die ik ooit heb gehad!!!

De panter broek is echt mn nieuwe favoriet! Ik ben ongeveer 1.80 en heb altijd dat de broeken net niet tot de grond komen. Persoonlijk stoor ik me daaraan, maar deze panter broek zit echt perfect! Mooie lengte, lekker stofje en super leuke print. Ik ben helemaal happy. Kwam ook snel binnen heel chill :)

Zeer goede service

Hele snelle bezorging. Jeans gekocht en die zit perfect. Goed kwaliteit. En zeker voor de lange meiden onder ons (zelf 1,84) is de broek echt super.

Goed!

Snelle levering, fijn dat er broeken zijn voor lange lengte dames! Goede communicatie van de klantenservice

Zit helemaal goed en zoals beschreven

Super blij mee! Zit als gegoten. De beschrijving klopt ook helemaal. Ik heb altijd problemen met het kopen van broeken ivm de lengte (ben 1.77 met hele lange benen). Daarnaast ben ik curvy waardoor ik meestal in de problemen raak met de pasvorm. Maar alles zat gegoten!! Dit gaan nu vanaf mijn go-to broeken worden!

Perfecte broeken!!

Met mijn 1,83 heb ik altijd moeite met het zoeken van mooie maar vooral lange broeken. Via tiktok kwam ik bij the Wildflower club. Perfecte lange broeken die ook nog eens super leuk zijn en die fijn zitten. Ik koop nergens anders meer!!

my order

The service is amazing and also the items I got in this order. Was very easy to order, track and even replace the size. The quality is a big wow for me!!

Mooie overzichtelijke site, snelle verzending & vaak nieuwe items :)

Eindelijk lange maar vooral leuke broeken!

Ik was al fan van the wildflower club, aangezien ik 1,84m ben! Maar nu ik zwanger ben en alle zwangerschapsbroeken té kort zijn of mega ouderwets ben ik heeeel blij met de Jolie pants. Lekker comfy over mijn preggy belly te dragen en zelfs dan nog lang genoeg. En vooral ook nog leuk te stylen!

Super mooie en lange broeken

Had een verkeerde kleur broek ontvangen. Na snelle reacties via de mail en service toch de juiste broek gekregen! Hier ga ik zeker vaker wat bestellen!!

Ontzettend fijne ervaring!

Toen ik vragen had kon ik via Instagram DM zonder moeite contact leggen met Wildflower Club; ze waren ontzettend vriendelijk en de kleding is echt top. Super blij dat ik nu eindelijk broeken heb die lang genoeg zijn!

Ik heb alleen nog maar broeken van The Wildflower Club. Na jaren eindelijk een merk gevonden wat past bij mijn lange benen. daarnaast zijn het super goede broeken, zitten heerlijk en zijn stretchy. Ook ein-de-lijk een spijkerjumpsuit gevonden die past. Ik ben fan!

Hele mooie producten!

Heb laatst een broek besteld en die zit echt als gegoten. Heel mooi lang. Is echt mijn lievelingsbroek!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)