Mooie broeken met snelle levering

Super!!!

Eindelijk een site gevonden waar mijn broeken wel lang genoeg zijn en dan ook met panterprint, echt verliefd!!!

Heel fijn om een site te hebben waar ik mooie lange broeken heb kunnen vinden :) alles word goed via de mail en de sociale aangegeven wanneer nieuwe drops zijn & de drops komen super vaak ! super snelle verzending:)

geweldig

echt een super leuke broek en hele snelle levering!!

Goede service en pasvorm waar ik al jaren naar op zoek was!

Ik heb 5 broeken en 3 tops in mijn kast liggen van jullie webshop! Goede kwaliteit en super pasvorm! En ook erg fijn contact via Social media. Meerdere vriendinnen jullie webshop al getipt!

Beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

Ik had altijd problemen met broeken en dan heb ik het uiteraard over de lengte. Ik ben zelf 1.83 en alles is te kort. Totdat ik de Wildflower Club voorbij zag komen. De lengte is ongelofelijk van de Tall collectie! Echt een dikke aanrader voor alle lange meiden:)

Voor het eerst een broek moeten innemen

Ik heb normaal ontzettend veel moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn, zeker mom of straight modellen. De broek van de de wildlife club is de eerste broek in mijn leven die ik korter heb moeten laten maken. Ook eens een ervaring Al met al ben ik heel blij met de Britten & service. Ik ga hier zeker vaker bestellen

EIN-DE-LIJK!

Eindelijk heb ik een merk gevonden die de opdracht voor het maken van lange broeken begrijpt! Ik ben 1.82, lange benen en bredere heupen en deze broeken zitten als gegoten! Heb vaak èèn of twee maken KLEINER dan normaal (ook lekker voor je zelfvertrouwen ;)) Keep up the good work! Ik haal hier voortaan mijn broeken.

Super fijne broeken voor mijn lengte!

Eindelijk een broek die, en leuk is, en mega lekker zit en ook nog een lang genoeg is voor mijn benen! Echt super blij met de aankopen! Zeker een aanrader, mocht je überhaupt nog twijfels hebben!

Het is een duidelijke website en snel binnen

Het is duidelijk aangegeven op de website en heel betrouwbaar. Het duurt maar 2 werkdagen voor het binnen is en ook als je problemen hebt wordt je goed geholpen.

Eindelijk broeken die perfect passen!

Super contact met de klantenservice om nog een broek toe te voegen aan mijn bestelling. En de bestelling ook nog eens top! Eindelijk broeken die lang genoeg zijn en heerlijk zitten!!

Blij met de lengte van de broeken.

Zo fijn om keuze te hebben in broeken die lekker lang zijn! Niet meer broeken naar de kleermaker te hoeven brengen om de zoom er uit te halen en hem dan aantrekken en dan nog denken het had iets langer gemogen. Dat is gelukkig verleden tijd!

Amazing!

In één woord; geweldig! Inmiddels meerdere broeken en ik ben helemaal fan. Echt lang genoeg en de stretch is zo fijn.

Snel weer op voorraad en snelle levering!

Super snelle levering, mega blij met m'n broek meteen besteld toen het dezelfde naam had als mijn eigen roepnaam super leuk! En de broek is zoals gezegd word heel lang wat bij andere shops niet zo is, super blij mee! Bestel snel weer

Een beademing!

Eindelijk jeans die goed passen! Nog nooit zo excited geweest voor een pakketje en blij geweest omdat beide broeken als gegoten passen. Bij andere tall afdelingen is het vaak nog steeds een gok, omdat in andere landen 1,75cm al als lang wordt gezien. Fijn dat we Nederlandse girlies hebben die het eindelijk makkelijk voor ons lange meiden maken!

Fan-tis-tisch

Ik was al een tijdje opzoek naar broeken die langer waren. Ikzelf ben 1m83. In vind heel moeilijk broeken die eens niet tot net boven mijn enkels komen. De broeken van The Wildflower club zijn niet alleen lang genoeg maar ook zeer modieus. Ook vind ik de kwaliteit van de broeken zeer sterk.

Echt alles zit goed!

Zo fijn dat eindelijk alles goed zit wat ik aan trek. De pasvorm klopt, de broeken zijn mooi lang, de shirts zijn fijn en dubbel gevoerd. Blij ei hier!!

Perfecte broeken voor lange meiden!

Ik ben zelf 179 met een zandloper figuur. Doordat de meeste broeken veel stretch bevatten, zitten deze broeken perfect! Ze sluiten mooi aan in de taille en zijn mooi lang.

Eindelijk een broek die lang genoeg is

Deze tall girl uit België kan bevestigen: meer dan goedgekeurd! Ik bestelde de beige jeans en ben er heel blij mee. Lang genoeg en met de stretch in de jeans zit hij ook nog eens heel comfortabel. Winner!

Dochter is superblij eindelijk een site gevonden te hebben waar ze broeken kan kopen die lang genoeg zijn voor haar. Ga zo door

3 broeken besteld bij the wildflowerclub en alle 3 zaten ze geweldig. Ik ben 1.83 en heb hiervoor altijd problemen gehad met de lengte van broeken, ben heel blij dat ik hier heb besteld en dat de broeken perfect paste.

Eindelijk broeken en tops gevonden die lang genoeg zijn en ook nog eens lekker zitten! Heel erg blij mee!

Geweldige broeken!

Ik heb altijd dat spijkerbroeken te kort zijn en niet aansluiten bij m’n taille, deze spijkerbroeken met stretch lossen beide problemen op

Geweldig!

Ben helemaal fan van jullie items! Altijd lekker met het seizoen mee. Super goede service!

Super webshop voor lange meiden

Leuke, mooie en betaalbare items die écht lang genoeg zijn ;)

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)