Geweldig!!

Eindelijk broeken die mij helemaal top zitten!! Ben er super blij mee!

Eindelijk de kleding die ik nergens kon vinden.

Super, goede kwaliteit. Ik heb erg lange benen dus ben blij dat ik eindelijk de broeken kan dragen die ik mooi vindt. Ook hou ik van de stretch omdat mijn heupen best breed zijn en mijn taille wat minder.

Snel verzonden en perfect voor lange meiden

Al zo lang aan het zoeken naar goeie broeken voor bij mijn lengte. Inmiddels m’n hele kast ongeveer vol met broeken van Wildflowerclub. Gaan ook super goed mee met de nieuwste trends, dus er zullen er nog zeker een hele boel aan mijn collectie worden toegevoegd :)

Geweldig snelle levering en kleding is helemaal mijn ding!dikke 10+

Geweldig snelle levering en kleding is helemaal mijn ding.een dikke 10+

De broeken waren superlang! Zelf 1 te lang. Ze zitten super goed en mooi. De perfecte broeken heb ik nu echt gevonden!

Super comfortabel

De stof van de broek is aan de binnenkant erg zacht en de stof is ook wat dikker. Comfortabel voor binnen en voor buiten. Lengte was uiteraard perfect :) Heb een maat groter moeten nemen, maar door verstelbare tailleband zakt de broek in ieder geval niet af.

Elke keer als ik bestelde, was de bestellen precies zoals ik verwacht had!

Ik ben een lang meisje en ik kon nooit broeken vinden, maar nu ik The Wildflower Club heb gevonden, heb ik dat probleem nooit meer. Ze hebben zoveel verschillende broeken en zelfs longsleeves met mouwen die lang genoeg zijn!

Mooie lengte

Heel erg blij met jullie, de jeans zijn top!! Alleen jammer dat sommige broeken extreem doorschijnen…

Mooie broek en fijne communicatie

De super wide leg besteld. Heel gave broek. Helaas viel die toch wat strakker in de taille en was (daardoor?) naar mijn smaak iets te kort. Per mail contact gehad. Communicatie zoals het hoort: meedenken en vriendelijk. Jullie shop hou ik zeker in de gaten en hoop dat de broek snel weer op voorraad is in een maatje groter (en langer?)!

Droom voor lange meiden!!

Zo zo zo lang gezocht naar broeken die goed zaten bij de heupen en lang genoeg zijn. Vaak kom je dan op lelijke broeken uit tot dat ik broeken had besteld bij The Wildflowerclub. Alle broeken zaten perfect!!!! Weet nu dat ik me nooit meer zorgen hoef te maken over te korten broeken, love it!!!

Eindelijk een broek die past!!

Ik ben best wel lang, 1,84, en ik heb zo veel moeite met goede lange broeken. Ik had de cargo broek in grijs gehaald, die paste echt perfect. Veel cargo broeken passen mij niet maar deze sluit echt perfect aan. Ook had ik een wit dubbelgevoerd shirt gekocht. Echt geweldig zit die, lekkere stof en zou echt nog meer van deze willen

Hele fijne kleding

Eindelijk heb ik een website gevonden met super fijne broeken die ook lang genoeg zijn. Zelf struggelde ik altijd met goede lengte maat broeken te vinden en ook had ik altijd weinig keus maar gelukkig is dat nu niet meer zo!

Super mooie pasvorm lengte goed top snelle verzending

Bestel nergens anders meer!

Ik bestel nu een aantal maanden bij deze webshop, maar ik draag nu niks anders meer! Sluiten super mooi aan en de perfecte lengte!

Altijd goed

Als lange meid is dit een top site! Heb inmiddels bijna alle broeken haha!

Perfect!

Ik heb altijd de struggle met het vinden van broeken die lang genoeg zijn. Maar de broeken van de wildflowerclub vallen zo mooi lang! Ik heb er nu meerdere keren besteld en ben echt zeer tevreden. Niet alleen over de lengte maar ook over de kwaliteit van de items. Ik ga er zeker vaker bestellen. Heb mijn nieuwe favoriete webshop gevonden❤️

Echt een GEWELDIG merk, raad het aan iedereen aan.

Toen ik de broeken bestelde wist ik het nog niet helemaal zeker, omdat dat de eerste keer zou zijn dat ik daar ging bestellen. Toen ik had besteld was het een dag later al in huis dus echt SUPER snelle levering. Daarnaast ben ik 1.89m dus is het voor mij heel lastig om broeken te vinden die voor mij ook oprecht lang genoeg zijn. Toen ik de broek zag wist ik al meteen dat dit de broek was die ik altijd al nodig heb gehad, de broek komt tot aan de grond bij mij. Dat is mij nog nooit overkomen dus ik ben er heel erg blij mee. Ik draag de broek nu zeker wel elke week en ga daar zeker vaker bestellen, ben er heel erg blij mee.

Echt lange broeken! Ik ben 1.85 en de broeken komen, zonder schoenen, tot aan de grond. Zo blij dat ik nu ook leuke broeken kan dragen in plaats van alleen skinny jeans. Ik heb mijn reguliere maat gekozen en die zit prima.

Ik heb eindelijk een goed zittende broek!

Oh wat heeft het lang geduurd voordat ik, een voor mijn lichaam, perfect zittende broek gevonden heb…. Maar ik heb hem! Ik ben 1,80 en curvy (stevige bovenbenen, brede heupen en een vol achterwerk). Ik ga er zeker meer bestellen!!

Fantastisch!

Gewoon heerlijk om wat te bestellen waarvan ik weet dat de lengte perfect is, de kwaliteit goed is en de bezorging razend snel is! (Lengte, 1.89 cm)

Voor mij als Belgische klant een heerlijkheid om broeken te vinden waarvan de broekspijpen meer dan lang genoeg zijn! Het maakt mijn leven echt een stuk gemakkelijker.Prijs kwaliteit klopt ook helemaal.

Geweldig!

Eindelijk broeken gevonden voor mijn lengte. De broeken zitten mooi en de lengte is perfect. Ik blijf bestellen. Super blij mee!!!

heel goed geholpen

ik ben heel goed geholpen, zelfs via de chat... aangezien ik niet zo goed met de computer overweg kan.........

Eindelijk leuke broeken voor meiden met lange benen

Altijd moest ik kijken naar welke broeken lang genoeg waren voor mij en nooit kon ik kijken naar wat ik echt leuk vond. Nu kan dat wel, de broeken zitten echt perfect en ben er zo blij mee!!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)