ZÓÓÓ BLIJ

Ik ben 1,82 en al maanden op zoek naar de perfecte straight jeans tot ik Wildflowerclub aanbevolen kreeg. Hij valt bij mij tot op de grond!! Nog nooit gehad, zo blij

Geweldig!!:)

Mooie goede kwaliteit kleding, en wat ben ik blij dat ik dit merk heb gevonden qwa Broeken. Eindelijk mooi zittende Broeken die ook nog eens lang genoeg zijn, en dan ook nog voor een reële normale prijs. Wat wil je nog meer!!

Echt top!

Ik ben al zo lang op zoek naar broeken die lang genoeg zijn, en eindelijk is het bij jullie gelukt. Gelijk de broek in 3 andere kleuren besteld. Helemaal blij mee :)!

Gewoon perfect

Ik was al een hele tijd op zoek naar een broek die lang genoeg was en wat wijder valt, inmiddels al wel 100 broeken retour gestuurd maar na the wildflower club is de zoektocht voorbij. Perfect!!!

Altijd top service!

Bestel regelmatig wat bij The Wildflowerclub. En het is altijd naar verwachting. Afgelopen maand weer 2 pakketjes ontvangen en heel erg blij mee! Zeker een aanrader.

Hele goede kwaliteit broeken

Top kwaliteit

Super voor meiden die hele lange benen hebben!

De broeken van de tallcollectie zijn echt heel erg lang. Superfijn! De modellen stonden bij mij soms wel anders dan op het plaatje (veel wijder), maar dat kan ook aan mijn bouw liggen. Erg fijne winkel!

Bestelling snel geleverd, product zoals beschreven en de lengtes zijn echt top!!

Eindelijk lange mouwen!

Ik ben super blij met de vonst van The Wildflower Club! Mijn lijf is gewoon te lang voor standaard kleding. Altijd te korte mouwen of te korte broeken. Maar nu eindelijk mouwen die tot over mijn polsen komen! De broeken heb ik nog niet kunnen testen, maar gezien de lovende reviews ben ik dit in de toekomst zeker nog van plan. De shirtjes die ik heb gekocht waren van goede kwaliteit, een fijne stof en ook nog een fijne prijs! Zeker een aanrader om dus te bestellen als je eindelijk eens een fatsoenlijke lange mouw wilt dragen in plaats van een net te lange 3/4 mouw :)

Fijne, perfecte service!

Kleine schade aan broek, perfect opgelost, hele fijne service en snel! Wij worden vaste klant!

Geweldig!!

Eindelijk broeken die mij helemaal top zitten!! Ben er super blij mee!

Eindelijk de kleding die ik nergens kon vinden.

Super, goede kwaliteit. Ik heb erg lange benen dus ben blij dat ik eindelijk de broeken kan dragen die ik mooi vindt. Ook hou ik van de stretch omdat mijn heupen best breed zijn en mijn taille wat minder.

Snel verzonden en perfect voor lange meiden

Al zo lang aan het zoeken naar goeie broeken voor bij mijn lengte. Inmiddels m’n hele kast ongeveer vol met broeken van Wildflowerclub. Gaan ook super goed mee met de nieuwste trends, dus er zullen er nog zeker een hele boel aan mijn collectie worden toegevoegd :)

Geweldig snelle levering en kleding is helemaal mijn ding!dikke 10+

Geweldig snelle levering en kleding is helemaal mijn ding.een dikke 10+

De broeken waren superlang! Zelf 1 te lang. Ze zitten super goed en mooi. De perfecte broeken heb ik nu echt gevonden!

Super comfortabel

De stof van de broek is aan de binnenkant erg zacht en de stof is ook wat dikker. Comfortabel voor binnen en voor buiten. Lengte was uiteraard perfect :) Heb een maat groter moeten nemen, maar door verstelbare tailleband zakt de broek in ieder geval niet af.

Elke keer als ik bestelde, was de bestellen precies zoals ik verwacht had!

Ik ben een lang meisje en ik kon nooit broeken vinden, maar nu ik The Wildflower Club heb gevonden, heb ik dat probleem nooit meer. Ze hebben zoveel verschillende broeken en zelfs longsleeves met mouwen die lang genoeg zijn!

Mooie lengte

Heel erg blij met jullie, de jeans zijn top!! Alleen jammer dat sommige broeken extreem doorschijnen…

Mooie broek en fijne communicatie

De super wide leg besteld. Heel gave broek. Helaas viel die toch wat strakker in de taille en was (daardoor?) naar mijn smaak iets te kort. Per mail contact gehad. Communicatie zoals het hoort: meedenken en vriendelijk. Jullie shop hou ik zeker in de gaten en hoop dat de broek snel weer op voorraad is in een maatje groter (en langer?)!

Droom voor lange meiden!!

Zo zo zo lang gezocht naar broeken die goed zaten bij de heupen en lang genoeg zijn. Vaak kom je dan op lelijke broeken uit tot dat ik broeken had besteld bij The Wildflowerclub. Alle broeken zaten perfect!!!! Weet nu dat ik me nooit meer zorgen hoef te maken over te korten broeken, love it!!!

Eindelijk een broek die past!!

Ik ben best wel lang, 1,84, en ik heb zo veel moeite met goede lange broeken. Ik had de cargo broek in grijs gehaald, die paste echt perfect. Veel cargo broeken passen mij niet maar deze sluit echt perfect aan. Ook had ik een wit dubbelgevoerd shirt gekocht. Echt geweldig zit die, lekkere stof en zou echt nog meer van deze willen

Hele fijne kleding

Eindelijk heb ik een website gevonden met super fijne broeken die ook lang genoeg zijn. Zelf struggelde ik altijd met goede lengte maat broeken te vinden en ook had ik altijd weinig keus maar gelukkig is dat nu niet meer zo!

Super mooie pasvorm lengte goed top snelle verzending

Bestel nergens anders meer!

Ik bestel nu een aantal maanden bij deze webshop, maar ik draag nu niks anders meer! Sluiten super mooi aan en de perfecte lengte!

Altijd goed

Als lange meid is dit een top site! Heb inmiddels bijna alle broeken haha!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)