Dikke JA voor lange dames

Hele fijne maten voor lange benen. Ik ben hier heel erg blij mee.

Leuke kleding

Kleding voor mijzelf en dochter besteld. Ging wat mis met de levering maar keurig opgelost. Leuke kleding en lang genoeg(eindelijk).

Ein-de-lijk de perfecte lange broek!

Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij The Wildflower Club!! Als eerst heb ik echt een top service ervaren, je kon makkelijk contact opnemen en kreeg snel antwoord. Ik heb al meerdere keren broeken besteld en ze waren binnen een da bezorgd, hoe fijn. Zelf ben ik 184 en vind ik nooit een broek die lang genoeg is. Nu loop ik alleen nog maar in broeken van deze The Wildflower Club, omdat ze mooi aansluiten en zeker lang genoeg zijn. Ik ben fan <3

Prachtig!

Prachtige tops!

Ontzettend blij met de goede kwaliteit tall broeken!!

Altijd lastig om met mij lengte goede broeken te vinden, maar heb prachtige broeken gescoord bij jullie!! Mega bedankt:)

Snelle verzending en eindelijk een lange broek!

Snel verzonden, mooie kwaliteit stof en het belangrijkste: geen blote enkels meer! Heel blij mee.

Goede service, snel bezorgd, en goede communicatie. Daarbij ook super blij met de kleding!

Eindelijk lang genoeg en betaalbaar

Met lengtemaat 36 is het lastig broeken op lengte te vinden die in de mode zijn én betaalbaar. Vaak lopen lengtematen broeken een paar seizoenen achter dus dit is echt heel fijn! Goede kwaliteit en een snelle levering, dat is dan ook waarom ik inmiddels al drie broeken heb gekocht!

Opnieuw mega blij met jullie kleding.

Door mijn lengte van 186 cm, is het altijd een hele strijd om lange maar leuke broeken te vinden. De broeken van The Wildflower Club verbazen me keer op keer, omdat ze lang genoeg zijn, van goede kwaliteit en ook nog eens hip en in de mode!

Goed met snelle verzending

Goede en snelle levering!!

Onmisbaar

Blij dat ik de broeken van Wildflower heb gevonden! Eindelijk een betaalbare broek die mooi op lengte valt. Ik ben fan, heb al 4 broeken gekocht en kan niet wachten tot er weer nieuwe broeken online komen.

Heel snel binnen de tall collectie was ook echt goed lang en kwa prijs viel het ook mee

Top, lekker lang!

Heel fijn dat je voor extra lang kunt kiezen, daarnaast een fijne zachte stof!

Fijne broeken en shirts voor mensen die net iets langer zijn!

Ik ben mega blij met mijn aankopen. Broeken vinden is vanwege mijn lengte altijd al een uitdaging geweest. En al helemaal broeken die ook nog met de trend mee gaan. Wildflower heeft broeken die leuk zijn maar ook fantastisch zitten. Zelf ben ik vooral fan van het strech model vanwege het comfort tijdens het dragen. Daarnaast heb ik ook hele fijne shirts aangeschaft met een langere pasvorm bij de mouwen. Kortom, ik ben helemaal happy!

Echt top!

Ik ben echt verrast. In positieve zin. Altijd al opzoek naar goede broeken en goedzittende kleding, van goede kwaliteit en wat ook nog leuk staat. Dan weer te kort, dan weer te lang, dan weer mindere kwaliteit of niet mijn stijl. Ik had deze shop al vaker voorbij zien komen, maar toch niks besteld. Uiteindelijk wel gedaan en ik ben mega enthousiast!!! Heel mooie kleding, mooie lengte en goed kwaliteit. M’n nieuwe favoriete webshop! Ik kijk steeds of er weer nieuwe dingen zijn, want geen artikel tot nu toe wat ik niet mooi vind. Keuzes maken…. :) De klantenservice is ook top. Ik heb ze benaderd via de chat. Heel fijn en vriendelijk antwoord. Zeker een blijvertje. Ik kijk uit naar nieuwe items!

Super blij dat ik als 1.88 lange vrouw kan shoppen bij Wildflower Club.

Ook heel tevreden met de persoonlijke service die ik heb gekregen. Al 3 bestellingen gedaan en er gaan er zeker nog vele volgen. Een vriendin van mij, die ook lang is, heeft haar 1ste broek besteld na mijn tip over jullie site. Zij is ook super blij met jullie.

Super tevreden over de kwaliteit en wat ik beloof te krijgen krijg ik ook echt!

Ik ben super tevreden over de snelle levering. Ook ben ik heel tevreden over het feit dat er tall producten worden aangeboden die ook oprecht tall zijn. Vaak kom ik tall kleding tegen die voor mij dan toch ook nog te kort zijn (ik ben 1,90m) maar wildflowerclub levert wat mij belooft wordt en hierdoor voel ik mij heel fijn in de kleding die ik draag van wildflowerclub! Ook fijn dat er aandacht wordt besteed aan mouwlengte.

Leukste kleren!!

Leuke tall items

goede broeken voor mensen die niet goed hun maat kunnen vinden omdat ze te langen benen hebben

soms waren de broeken te lang of vind ik het niet fijn float het rekbaar was, maar heb een paar hele fijne broeken gekocht.

ontzettend leuk pak

heel mooie pasvorm, staat leuk snelle verzending

Hele goede service

Ik ben ontzettend tevreden over de service! Snelle levering en hele goede kwaliteit. Hier ga ik voortaan altijd mijn kleding halen :)

Zie omschrijving!

Tot dusver altijd heel tevreden geweest met de kwaliteit van de kleding! Voor mij (1.86m) is alles lang genoeg en de kwaliteit is super! Alleen nu had ik voor het eerst het trainingspak besteld en daar ben ik niet tevreden over; het pak (broek en vest) pluist enorm! Het hele huis zit eronder en ook je ondergoed/shirt die je eronder draagt. Na 1 keer wassen is het nog niet weg, dus dat is erg balen. Misschien na de volgende keer wassen..

Beste aankopen ooit! ✨

Altijd opzoek geweest naar mooie lekker zittende broeken, finally! Daar zijn ze dan. Echt superrrrr blij mee.

Een fantastische webshop met een goede service!

Altijd al opzoek geweest naar broeken die lang genoeg waren. Nooit kreeg ik een mooie wide leg of pantalon gevonden die bij mij goed zat. Tot ik bij de wildflowerclub besteld had. Verschillende broeken gekocht en ze zitten allemaal top!

Top bedrijf met goede broeken

Mijn pakket is kwijt geraakt bij postNL, na een week wachten contact op genomen met de klantenservice. Deze hebben gelijk een nieuwe broek opgestuurd en deze was de volgende dag in huis, mega fijn! Naast goede service vind ik de kwaliteit van de broeken ook echt goed, ik ben 1,84 en ze zijn gewoon lang genoeg.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)