Perfect!

Ik heb altijd de struggle met het vinden van broeken die lang genoeg zijn. Maar de broeken van de wildflowerclub vallen zo mooi lang! Ik heb er nu meerdere keren besteld en ben echt zeer tevreden. Niet alleen over de lengte maar ook over de kwaliteit van de items. Ik ga er zeker vaker bestellen. Heb mijn nieuwe favoriete webshop gevonden❤️

Echt een GEWELDIG merk, raad het aan iedereen aan.

Toen ik de broeken bestelde wist ik het nog niet helemaal zeker, omdat dat de eerste keer zou zijn dat ik daar ging bestellen. Toen ik had besteld was het een dag later al in huis dus echt SUPER snelle levering. Daarnaast ben ik 1.89m dus is het voor mij heel lastig om broeken te vinden die voor mij ook oprecht lang genoeg zijn. Toen ik de broek zag wist ik al meteen dat dit de broek was die ik altijd al nodig heb gehad, de broek komt tot aan de grond bij mij. Dat is mij nog nooit overkomen dus ik ben er heel erg blij mee. Ik draag de broek nu zeker wel elke week en ga daar zeker vaker bestellen, ben er heel erg blij mee.

Echt lange broeken! Ik ben 1.85 en de broeken komen, zonder schoenen, tot aan de grond. Zo blij dat ik nu ook leuke broeken kan dragen in plaats van alleen skinny jeans. Ik heb mijn reguliere maat gekozen en die zit prima.

Ik heb eindelijk een goed zittende broek!

Oh wat heeft het lang geduurd voordat ik, een voor mijn lichaam, perfect zittende broek gevonden heb…. Maar ik heb hem! Ik ben 1,80 en curvy (stevige bovenbenen, brede heupen en een vol achterwerk). Ik ga er zeker meer bestellen!!

Fantastisch!

Gewoon heerlijk om wat te bestellen waarvan ik weet dat de lengte perfect is, de kwaliteit goed is en de bezorging razend snel is! (Lengte, 1.89 cm)

Voor mij als Belgische klant een heerlijkheid om broeken te vinden waarvan de broekspijpen meer dan lang genoeg zijn! Het maakt mijn leven echt een stuk gemakkelijker.Prijs kwaliteit klopt ook helemaal.

Geweldig!

Eindelijk broeken gevonden voor mijn lengte. De broeken zitten mooi en de lengte is perfect. Ik blijf bestellen. Super blij mee!!!

heel goed geholpen

ik ben heel goed geholpen, zelfs via de chat... aangezien ik niet zo goed met de computer overweg kan.........

Eindelijk leuke broeken voor meiden met lange benen

Altijd moest ik kijken naar welke broeken lang genoeg waren voor mij en nooit kon ik kijken naar wat ik echt leuk vond. Nu kan dat wel, de broeken zitten echt perfect en ben er zo blij mee!!

Super service!

Ik ben lang (1,85) en heb bredere heupen & dit is de eerste keer dat ik een leuke broek heb gevonden die lang en wijd valt! Ik ben er super blij mee & wacht geduldig af tot ze meer krijgen in mijn maat!

Hele fijne lange broeken gevonden!

Met de meeste producten van mijn bestelling erg blij. Wel zonde van de witte broek die zo erg doorscheen. Retourkosten is voor mij wel een puntje. Helemaal dat je twee retouren niet kan combineren, mocht je binnen korte tijd twee keer achter elkaar besteld hebben. Maakt toch dat ik minder snel bestel, omdat ik bang ben dat iets niet past/niet in de smaak valt en ik weer 6,50 kwijt ben voor het terugsturen. Verder erg tevreden over deze website!

Geweldig!

Als vrouw van 1.80 is het ontzettend lastig om passende broeken te vinden. Na mijn eerste bestelling was ik meteen verkocht! De broeken van The Wildflower Club zijn van goede kwaliteit, de juiste lengte en ook nog eens betaalbaar. Ontzettend blij dat ik jullie heb gevonden en wens dit alle tall girls toe!

DE BROEKEN ZIJN GEWELDIG

Ik heb broeken besteld, en ze zitten zo mooi. Ze zijn lang, heb nog nooit broeken gehad die lang genoeg waren. ze sluiten mooi aan bij mijn taille en vallen super mooi over mijn schoenen heen! Echt een aanrader!!!

Eindelijk een site gevonden met broeken met de juiste lengte voor m’n dochter. En dan zijn het ook nog leuke, hippe broeken. Top!

Wat een top broek!!

Ik ben zelf 1,80 en heb best brede heupen maar een smalle taille. Maar deze broeken zijn echt top ze zijn lang en sluiten mooi aan omdat er zo veel stretch in zit, ik ben echt verliefd! Wat ook echt een toppunt is is de service want ik had een vraag over een broek en had een bericht gestuurd via insta en binnen een half uur had ik antwoord! ik raad het echt aan bij iedereen die lang is en die brede heupen heeft normaal bij een Zara heb ik maat 42 nodig om de broek over me heupen te krijgen maar dan heb je zo veel ruimte achter bij je rug. En bij the wildflowerclub hem ik maat m besteld en zit perfect!

Top service en top kleding

Sinds ik de website the wildflowerclub heb ontdekt, koop ik hier veel broeken en shirts. Vanwege mijn lengte had ik altijd moeite met het vinden van mooie betaalbare broeken in maat, erg blij dat ze op deze website wel te vinden zijn. Daarnaast is er een hele snelle reactie bij vragen.

Super fijne lange broek

Als een lange meid is het altijd moeilijk om goed passende broeken te vinden, maar the wildflower is hier echt dé oplossing voor.

Wild Wow!

Super snelle levering en producten precies zoals weergegeven op de website. Ik ben 1.87m en heb lengte 36 in broeken. Ik droeg alleen maar skinny's, omdat lengte 36 vaak nog net te kort was. Met flared broeken natuurlijk geen gezicht als ze net te kort zijn. Bij The Wildflower Club 2 wide legs besteld, die beide écht lang zijn. Ik zou ze zelfs nog iets in kunnen nemen qua lengte. Ik weet waar ik voortaan moet zijn

Super fijn

Eindelijk een winkel gevonden waar ik ALLES pas!! Super blij mee. Heel mijn garderobe bestaat uit Wildflower ondertussen

Lengte goed

De lengte van de broeken is echt super. Ik ben zelf 1,80 met lange benen en ze vallen heel mooi. De kwaliteit van de jeans zonder stretch is helaas wat minder. Na 3 keer dragen komen er bij de jeans al draadjes los uithangen en beide kontzakken zijn ook uitgescheurd, waardoor de broek eigenlijk niet meer te dragen is. En dit na 2 maanden dragen. De jeans met stretch zijn daarentegen van betere kwaliteit, hier geen problemen mee ondervonden. Na wat ontevredenheid ben ik echter wel fijn geholpen door het bedrijf om een oplossing te zoeken.

Fijne broeken

Ik heb een mooie spijkerbroek gekocht die écht lang is. Heel fijn. Mooi model en fijne zachte jeans stof. Ik ben 1.78 dus de broek is eigenlijk iets te lang voor mij. Maar dat vind ik fijn. Nooit meer “hoog water” broeken, dankzij dit merk.

Eindelijke de perfecte broeken gevonden!

Ik ben altijd al aan het struggelen als het gaat om de juiste lengte voor mijn broeken. Ik heb nu meerdere broeken van de wildflowerclub en ben super tevreden en blij dat ik eindelijk lekker zittende broeken heb gevonden met de juiste lengte. Op straat krijg ik veel complimenten en komen er mensen naar mij toe die ook lang zijn met de vraag waar mijn broeken vandaan komen. Ik zou het zeker aanraden!!!

2 hele mooie broeken besteld, waarvan eentje helaas te klein.. Bij retourneren heel netjes geholpen via de mail en hebben ze zelfs nog een retourabel aangemaakt! Zou hier zeker veel vaker bestellen! Erg mooie kwaliteit en vooral perfect voor lange benen!! Zeker aan aanrader!

Erg tevreden

Artikelen duidelijk omschreven op de site. Met mijn lengte soms moeite leuke broeken/jeans te vinden. Hier goed geslaagd! Snelle verzending en artikelen zoals beschreven, top!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)