Echt mega lang! Ik ben zelf 182 met hele lange benen vooral het zit perfect!

Broeken zijn voor mij altijd te kort zelfs tall broken van veel websites na mijn eerste keer hier bestellen ben ik gelijk verkocht! De kwaliteit is super goed en de broek is dus mega lang hij valt zelf bij mij tot aan de grond! Het materiaal zit ook erg lekker echt een aanrader!

echt geweldig

echt mn favo website voor als ik een nieuwe broek wil kopen. Ik ben 184 cm en struggelde altijd met broeken kopen die op mijn schoenen vallen. Toen kwam ik een Tiktok advertentie van jullie tegen en had meteen een broek besteld. Heb ondertussen al meer broeken besteld en ze zitten allemaal echt per fect!

Goede broeken en fijn lang. Pantalon in maat groter moeten bestellen maar dat is helemaal oke!

Eindelijk goed passende, lange broeken gevonden

Ik heb enorm lang gezocht naar broeken die niet alleen lang genoeg zijn, maar ook mooi passen, en elke keer voldeed de broek niet aan beide. Als ze dan lang genoeg waren zaten ze altijd los om mijn middel of lelijk bij mijn bovenbenen. Ik ben zo blij dat ik de Wildflower club gevonden heb, want deze broeken zitten enorm mooi om mijn lichaam en zijn ook lekker lang!!

Hele mooie broeken!

Eindelijk een webshop gevonden met leuke en echt goed lange broeken die ook nog lekker zitten! Mijn zoektocht naar broeken is altijd een drama geweest dus super blij dat ik deze webshop gevonden heb! Ook nog hele snelle levering en wanneer nodig goed en snel contact met de klantenservice.

Verliefd op deze broek!

Als vriendinnen vragen waar je je nieuwe broek vandaan hebt, dan weet je dat ie echt leuk is ;) Ik ben 1m84 en vind bijna nooit broeken die tot over mijn enkels komen, dus met The Wildflower Club gaat een wereld voor mij open!

Super fantastisch

Het us echt geweldig voor lange mensen! Ze hebben super veel maten en veel leuke broeken. Iedere vrouw/meisje vind hier zowiezo een broek die ze passen. Zeker een aanrader voor de lange dames!<3

Gewoon top!

Snel geleverd, perfecte fit qua lengte en taille. Helemaal blij eindelijk goeie broeken gevonden te hebben die lang genoeg zijn! Gewoon lekker hip en van deze tijd, en me er ook gewoon lekker comfi en fijn in voelen, dat is wat ik iedereen gun!

Fantastisch!

Ik ben super blij met de broeken! Ik ben zelf 1.87 en ik heb altijd moeite met broeken kopen die lang genoeg zijn. Eindelijk met Wildflower zijn de broeken lang genoeg. En dan ook echt lang! Ik heb na 1 broek proberen, gelijk 3 andere broeken erbij gekocht. Dus ik ben heel blij met de broeken. Binnenkort ga ik er zeker meer kopen!!

Heel voortreffelijk

Bestellen ging makkelijk, snelle levering en hele goeie broeken!

Geweldig!

Afgelopen jaren heb ik altijd een lege kast gehad als het ging om broeken, maar nu ligt mijn kast vol! Alle broeken zijn van The Wildflower Club, straight leg jeans of pantalons, alle broeken zijn perfect. Ik ben 1.81 en ben nog nooit zo ontzettend blij geweest met mijn broeken. Elke keer als er een nieuwe collectie komt, dan staan mijn belletjes aan op Instagram. Zeker een aanrader!!

Goeie kwaliteit met een snelle levering

Goeie kwaliteit broeken van lange vrouwen, super snelle levering

Eindelijk broeken van mijn lengte!

Super blij mee. Eindelijk broeken gevonden die echt lang genoeg zijn (ben zelf 1.83). Inmiddels al 2 broeken en 2 pantalons van deze website!

Geweldige broeken voor lange mensen!

Ik heb altijd moeite met het vinden van goede broeken, maar de broeken van wildflower zitten perfect om mijn middel en zijn ook mooi lang.

Slechte kwaliteit

De broeken lubberen na een keer dragen al uit waardoor ze te groot zijn en niet meer mooi zitten óf beschadigen na één keer dragen. Drie broeken hier gekocht die eigenlijk allemaal na een paar keer dragen niet meer te dragen zijn. Erg jammer.

Eindelijk lengte broeken!

Jaaa! Zoals de titel al benoemt: eindelijk kwaliteit lengte broeken. En de lengte is perfect! Ik ben helemaal happy.

Deze broeken leken wel gemaakt voor mij

Ik ben 1.86 met maat 44/46 en broeken vinden is altijd een helse klus geweest voor mij. Ik zag The Wildflower Club soms wel voorbij komen online, maar ik was nog vrij sceptisch. Onlangs heb ik toch de gok gewaagd en de broeken waren de volgende dag al binnen! Ik heb nog nooit broeken gehad die betaalbaar zijn en ook nog eens mega mooi zitten. Ze zijn lang genoeg en hebben een fijne stof. Ik ga zeker vaker bestellen!

Te veel complimentjes

Ik ben ongeveer 1,80m lang en ik kon eerst echt NOOOOIT een trendy lange broek vinden. Ik heb er nu al 4 paar in mn kast liggen en ik kan niet zonder de Wildflower Club! Alle broeken sluiten perfect aan aan beide de boven en onderkant. Ze verzenden super snel en het pakketje is altijd mooi verpakt. Ben echt nooit blijer geworden met kleding!❤️

Eindelijk een broek die perfect valt.

Super fijne broeken, lang genoeg en betaalbaar.

Fijne klantenservice als er iets aan de hand is, reageren ook snel.

Wow!! wat een leuke ontdekking! The wildflower club.

Eindelijk een online shop met hippe kleding voor lange meiden/vrouwen. Ben super blij met mijn Jade super wide leg jeans.

Beste broeken ooit!!!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn! Zo super blij met jullie :)

heel goed

bijna altijd als ik iets bestel, komt het de dag erna binnen. De broeken zijn lekker lang wat fijn is, ik ben zelf 187. ook vind ik de topjes mega lekker zitten, en heb ik ook een paar leuke sieraden van hier, die zijn goede kwaliteit

Ik wil niks anders meer!

Waarom heb ik deze webshop nu pas ontdekt? Altijd moeite gehad om leuke broeken te vinden die lang genoeg zijn en ook nog eens lekker zitten. Ik heb inmiddels meerdere broeken en zal hier zeker blijven bestellen!

Verzending en retour ging heel netjes, broeken waren alleen wat te klein

Ik heb 3 tall broeken besteld, de verzending ging zoals verwacht en was zo snel mogelijk in huis en ook het terugkrijgen van mijn geld ging behoorlijk snel. Dat vond ik heel fijn! Alleen waren de broeken die ik had besteld wat te klein rond de heupen (de lengte was volgensmij wel prima, ik ben 1.83). Ik zou hier zeker opnieuw bestellen (en dan voor mij in ieder geval een maatje groter ;))

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)