Mijn favoriete winkel voor broeken shoppen!

Ik ben zelf lang en de lengte komt vooral van m’n benen. Dit maakt het voor mij erg moeilijk om broeken te vinden die lang genoeg zijn. Een half jaar geleden ontdekte ik wild flower club en sindsdien heb k nergens anders meer mijn broeken gekocht. Ook toen er iets mis was met mijn broek is de klantenservice er meteen bij geweest en heeft me ontzettend fijn geholpen. Ik hoop erg dat ik het shop te goed win zodat ik mijn collectie van wild flower club tall jeans kan uitbreiden !!

Persoonlijke én snelle service!

Mijn collectie van wildflower is aardig aan t uitbreiden! Zo fijn om jeans én shirts te hebben waarvan je weet dat het past! Daarnaast bieden jullie een hele fijne en snelle service, ook bij bv een productie foutje! Meiden ga zo door! Ik nieuwe producten graag tegemoet om mijn garderobe nog wat uit te breiden;)

Meer dan perfect!

Afgelopen week mijn bestelling binnen gekregen, ben zo blij met dat de Wildflowerclub bestaat! De broek zit als gegoten, sluit perfect aan bij mijn billen en taille (wat ook vaak een probleem is) en is ook nog eens de perfecte lengte, ben zelf 181. Mijn figuur komt er top in uit. Ik ben er enorm blij mee en ga hier zeker vaker bestellen!

Ik heb vaak problemen met het vinden van broeken op de juiste lengte. Maar ik ben echt ontzettend tevreden met de broek die ik heb besteld bij The Wildflower Club. De broek past en zit perfect en heeft precies de goede lengte! Daarbij was het ook nog eens super snel bezorgd, echt fijn! De broeken hebben al aangeraden aan mijn andere 'lange' vriendinnen.

Prima broeken

Super chille lange broeken! Ik ben 1.78 en broeken zijn altijd te kort, maar deze passen perfect. Worden wel snel oud… Na 1x wassen al dunne stof met veel pilling. Zou aanraden om niet te wassen en buiten te hangen.

Beste small business

Ik bestel nu al een tijdje bij de wildflowerclub. Ondanks dat ik maar 173 ben struggle ik vaak dat broeken te kort zijn. Maar hier is dat totaal niet het geval, zelfs te lang. Ook ben ik ontzettend blij met hun klantenservice. Ze reageren super snel en geven goed advies. Ben super blij met hun!!!

GEWELDIG !

Echt zo blij met deze broeken. Ze sluiten perfect aan echt mijn nieuwe fave merk <3. 3 x achter elkaar besteld en nu wachten op het spijkerpak dat online gaat komen :)!! Die staat echt op mijn verlanglijstje.

Perfecte broeken voor lange meiden

Ik ben 1,88 m en ik heb altijd het probleem dat broeken te kort zijn. Ik heb nu een broek van The Wildflower Club en deze zit fantastisch!! De kwaliteit is mega goed én de broek sleep ik zelf op de grond, zoo lang is de broek! Ik ben hier ontzettend blij mee en zou het iedereen die lang is aanraden!!!

Geweldig!

Ontzettend tevreden met alle kleding die jullie hebben! Heb nu 2 keer besteld en wil het liefst door blijven bestellen haha!! Ontzettend blij maken jullie mij hiermee! Kan niet wachten tot ik weer wat bij jullie ga bestellen!

Mooie kwaliteit goed op maat en vooral lange broeken

Als lange vrouw (1.90) is het nog steeds moeizaam een leuke lange broek te vinden. Ook getailleerde jasjes vallen altijd verkeerd of mouwen te kort... Er zijn nu iets meer websites waar de lange vrouw terecht kan maar...je wilt toch ook vlotte mode en vooral betaalbaar. Ik ben echt enthousiast na mijn eerste bestelling bij Wildflower Club, de kwaliteit, fashion en prijs zijn in verhouding.

Duidelijke site, altijd leuk ingepakt, goede kwaliteit en echt goed tall

Top kleding voor lange mensen

Ik haal hier al mijn broeken vanaf nu. De lengte is steeds echt top en de broeken zijn nooit te kort. Ben zelf 1.80 en heb zelf nu steeds leuke stylish broeken door Wildflower Club. Echt aan te raden!!

The Wildflower Club is mijn redder in nood <3

Ik ben echt megaaa enthousiast over The Wildflower Club. Zelf ben ik 183 en heb ik altijd struggles met broeken zoeken die lang genoeg zijn. Gelukkig ben ik door The Wildflower Club van dit probleem af, deze broeken zijn echt amazing. Ze zijn super lang en zitten lekker comfi. Daarnaast vind ik het ook heel fijn dat er niet alleen een groot assortiment is aan broeken, ook aan hele leuke andere kleding. Voor outfit inspiratie kijk ik altijd bij jullie en elke keer raak ik weer enthousiast van alle leuke items. Gaaa zo door :) <3

GE-WEL-DIG

Ik ben zelf 1.80m en ben al ruim 1,5 jaar op zoek naar de perfecte straight broek. Ongelegen hwb ik zeker al 50 broeken besteld en gepast, geem enkele was goed genoeg, met name in de lente. Totdat ik the wildflower club tegen kwam. Dames, deze broeken MOET je hebben als tall girl, Ik vind ze helemaal geweldig! In 2weken tijd heb ik 3 broeken besteld, 1 is zelfs te lang haha, dream come true. Ik ben zeker van plan om nog meer te bestellen. Dames van the wildflower club, bij deze bedankt namens de tall girls voor dit mooie concep! Aan alle teijfelsars ,niet twijfelen maar gewoon lekker bestellen!! ♡

Broeken zitten als gegoten!

Snelle levering, passende kleding!!! Zo fijn dat bijvoorbeeld een onesize trui lang genoeg is voor zowel mijn torso als mijn armen! Als je ook lang bent snap je deze struggle :) !!!

Lengte perfect, een jeans met stretch heb ik nodig heb ik ontdekt

De jeans waren allemaal de perfecte lengte ik ben 1.83 en sommige waren zelfs te lang. Ik heb wat bredere bovenbenen de jeans ZONDER stretch komen niet over mijn bovenbenen heen maar een jeans MET stretch zit echt perfect en sluit goed aan. Voor lange mensen met bredere bovenbenen raad ik dus zeker een jeans van de wildflowerclub aan MET stretch. Voor lange meiden met normale bovenbenen zijn deze broeken echt amazing! De levering en retourservice zijn echt helemaal toppie.

Helemaal top!

Gemakkelijke website, snel bezorgd, broek is PERFECT. Heeel happy hiermee! Kom zeker terug

Echt geweldig!

Fantastische webshop, geweldige kleding voor lange meiden, ik ben zelf 1.87m zat perfect! Zeker een aanbeveling. Super lieve klantenservice ❤️

Eindelijk broeken met een perfecte pasvorm!

Dit is de eerste site waar ik als vrouw van 1.87 broeken kan bestellen met een mooie pasvorm en de juiste lengte! Veel keuze in modellen en allemaal mooi!

Mooie lange broeken!

Ik ben 1.83 en eindelijk een merk gevonden die echt lange broeken heeft! Zo blij mee! Service ook top, heel snel geleverd en goede communicatie.

In 1 woord wauw! Broek zit top en eindelijk een broek met een goede lengte. Snelle levering en op berichtjes word snel geantwoord. Dit word vaker bestellen!!!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn!

Top website met veel keuze in lange broeken! Snelle bezorging en pakketten zijn altijd goed ingepakt!

Fijne broeken die EIN-DE-LIJK lang genoeg zijn!

Ik heb in een keer twee broeken en een joggingsbroek besteld. Voor het eerst ooit een pantalon die lang genoeg is, de week ervoor heb ik bij elke winkel gezocht en nergens kon ik dit vinden. Hetzelfde geld voor een lekkere en mooie joggingbroek. De jeans zijn daarnaast heerlijk zacht en stretchy. Ik ben echt fan! Ik ga 100% opnieuw bestellen en ik heb vriendinnen ook al de website doorgestuurd. Helemaal top!

Super leuke kleding en hele fijne klantenservice

Allereerst hebben ze super leuke kleding! Voor de prijs zou ik soms wel een iets betere kwaliteit verwachten, en ook de maten kloppen soms niet helemaal met wat ik normaal draag, maar de kleding zit super lekker en is helemaal van deze tijd. Er zat een gat in mijn broek, maar had binnen 3 dagen een nieuwe broek in huis. Super klantenservice dus!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)