Snelle levering, passende kleding!!! Zo fijn dat bijvoorbeeld een onesize trui lang genoeg is voor zowel mijn torso als mijn armen! Als je ook lang bent snap je deze struggle :) !!!

Lengte perfect, een jeans met stretch heb ik nodig heb ik ontdekt

De jeans waren allemaal de perfecte lengte ik ben 1.83 en sommige waren zelfs te lang. Ik heb wat bredere bovenbenen de jeans ZONDER stretch komen niet over mijn bovenbenen heen maar een jeans MET stretch zit echt perfect en sluit goed aan. Voor lange mensen met bredere bovenbenen raad ik dus zeker een jeans van de wildflowerclub aan MET stretch. Voor lange meiden met normale bovenbenen zijn deze broeken echt amazing! De levering en retourservice zijn echt helemaal toppie.

Helemaal top!

Gemakkelijke website, snel bezorgd, broek is PERFECT. Heeel happy hiermee! Kom zeker terug

Echt geweldig!

Fantastische webshop, geweldige kleding voor lange meiden, ik ben zelf 1.87m zat perfect! Zeker een aanbeveling. Super lieve klantenservice ❤️

Eindelijk broeken met een perfecte pasvorm!

Dit is de eerste site waar ik als vrouw van 1.87 broeken kan bestellen met een mooie pasvorm en de juiste lengte! Veel keuze in modellen en allemaal mooi!

Mooie lange broeken!

Ik ben 1.83 en eindelijk een merk gevonden die echt lange broeken heeft! Zo blij mee! Service ook top, heel snel geleverd en goede communicatie.

In 1 woord wauw! Broek zit top en eindelijk een broek met een goede lengte. Snelle levering en op berichtjes word snel geantwoord. Dit word vaker bestellen!!!

Eindelijk broeken die lang genoeg zijn!

Top website met veel keuze in lange broeken! Snelle bezorging en pakketten zijn altijd goed ingepakt!

Fijne broeken die EIN-DE-LIJK lang genoeg zijn!

Ik heb in een keer twee broeken en een joggingsbroek besteld. Voor het eerst ooit een pantalon die lang genoeg is, de week ervoor heb ik bij elke winkel gezocht en nergens kon ik dit vinden. Hetzelfde geld voor een lekkere en mooie joggingbroek. De jeans zijn daarnaast heerlijk zacht en stretchy. Ik ben echt fan! Ik ga 100% opnieuw bestellen en ik heb vriendinnen ook al de website doorgestuurd. Helemaal top!

Super leuke kleding en hele fijne klantenservice

Allereerst hebben ze super leuke kleding! Voor de prijs zou ik soms wel een iets betere kwaliteit verwachten, en ook de maten kloppen soms niet helemaal met wat ik normaal draag, maar de kleding zit super lekker en is helemaal van deze tijd. Er zat een gat in mijn broek, maar had binnen 3 dagen een nieuwe broek in huis. Super klantenservice dus!

THE PERFECT LENGTH

Wauw.. de kleur is prachtig, de lengte is perfect en de kwaliteit is echt top! Helemaal blij met mijn jeans

Super fijn en mooie tall jeans!!

Snelle verzending, maten kloppen naar true size. Goeie en stevige kwaliteit. Zeker een aanrader en ik zal hier nog veel meer gaan bestellen in de toekomst!!

Snelle levering, super mooie broeken, snelle en leuke reactie op instagram! FANTASTISCH!

Altijd te kleine joggingbroeken gehad maar nu met de tall joggingbroeken geen last meer van!

De broek was super snel binnen en hij zit echt super lekker! Zoals ik al zei zijn altijd al mijn joggingbroeken te klein en nu krijg ik zelfs complimenten over deze tall joggingbroek en iedereen vraagt waar de broek vandaan komt. Echt heel erg bedankt !

Hele goede service en meteen geholpen

Ik had heel laat een broek besteld en meteen dag er na in huis en paste perfecht veel keuze uit broeken voor lange meiden zijn heel mooi

Geweldig!

Ik word hier helemaal blij van! Ik heb ondertussen 2 broeken (pantalons) besteld. Hier was ik al heel lang naar opzoek in de juiste lengte. Nu ben ik er 2 rijker :). Ik krijg altijd veel complimenten als ik de broeken draag en adviseer iedereen om ook te bestellen Naast dat ze extra lang zijn is de stof ook van goede kwaliteit en zitten heerlijk. Ik zal zeker nog meer bestellen.

Geweldig!

Eindelijk een webshop met te leuke jeans voor de tall girls! Snelle levering, top service en hele leuke artikelen :)

Echt TOP!

Altijd erg moeite gehad met broeken vinden die lang genoeg zijn en passen in mijn taille. Inmiddels een paar broeken van de wild flower club en ik wil niet anders. Staat goed aangegeven of er stretch in zit en maten kloppen.

Gewoon zó goed!

Ik ben bij jullie gekomen door een vriendin van mij. Zij kent iemand die iemand kent die bij jullie bedrijf werkt (haha). Zij had ook al eerder besteld en daardoor dacht ik wow, dit is ook wat voor mij! De broeken en top zitten echt amazing. Dankjulliewel!

Verbazingwekkend

Ik zocht al eeuwen naar de perfecte broek die goed zat en lang genoeg was. Ik ben zo dankbaar dat jullie bestaan! Broeken vinden voor een vrouw van 1m80 is niet gemakkelijk zeker niet als je wil dat ze tot op de grond komen. De kwaliteit is super en je kan ook rekenen op hun hulp indien er iets misloopt. Ik ben direct verder geholpen met mijn probleem, top service!

Beste kleding ooit!

Ik draag alleen nog maar broeken van jullie, ze zitten zo fijn en ga er zeker meer kopen! En de basis shirt zit ook heerlijk! Dankjewel dat jullie bestaan!!!

Eva

Ik ben heel blij met mijn eerste aankoop! Vanaf nu koop ik alleen nog maar Tall broeken; Heel fijn dat er een web-store is zoals deze!

Fijne webshop

Ik heb laatst een jeans hier besteld, want vaak zijn broeken bij mij aan de kortere kant. Ik ben niet eens heel lang (1.75), maar deze zat echt perfect. Ook lekker veel stretch en goede kwaliteit. Ik had het ook al de volgende dag in huis.

Goed kwaliteit en snelle service!!

Ik, met een slank postuur en een lengte van 1,85, heb altijd enorm moeite moeten doen om opzoek te gaan naar goede broeken. Toen ik deze webshop voorbij zag komen was ik al gelijk verliefd op de kleding. Had toen een blazer besteld en die was echt top. Vervolgens heb ik een paar weken geleden een broek besteld en nog geen 24 uur later was de broek al binnen. En de broek zat echt perfect!

Amazing!

Ik struggle vaak met broeken vinden die lang genoeg zijn. Sinds ik the wildflower club heb gevonden adviseer ik het iedereen aan die lang is.

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)