Na jaren op zoek zijn naar een goede joggingbroek, heb ik er eindelijk een gevonden! Ik ben zelf 1.78 en alle joggingbroeken waren voor mij te kort. Ik ben heel blij met mijn joggingbroek van The Wildflower Club en ik heb hem het liefst de hele dag aan. Ik ga zeker vaker iets bestellen bij The Wildflower Club.
Eindelijk een broek die mij goed zit! Door de stretch voelt het helemaal niet als een jeans. Voorheen droeg ik ze nooit, want ik kon geen vinden die lekker zaten. Maar sinds ik de jeans van wildflower heb ontdekt, draag ik ze elke dag!!
Kan eindelijk jeans kopen die mij zowel in de lengte als breedte goed zitten. Omschrijving maakt gelijk duidelijk of de jeans/broek iets voor mij is, dus retourneren vanwege verkeerde maat komt niet meer ter sprake!
Ik raad deze webshop bij iedereen aan die te lang is voor de ‘normale’ broeken. Al vaker een bestelling geplaatst. Deze webshop heeft er voor gezorgd dat ik zonder koude enkels de winter door kon. Echt helemaal perfect! Snelle verzending en wordt geleverd zoals beschreven.
Via internet kwam ik op deze site, heb al mijn hele leven last van broeken die nét iets te kort zijn. Nu heb ik eindelijk broeken die (soms zelf te lang) lang genoeg zijn! Ze vallen op m’n schoen en het voelt goed om een keer te voelen wat normaal alleen de kortere mensen voelen :)
Vaak droeg ik broeken die net te kort zijn, ik kwam The Wildflower Club tegen en nu heb ik zelf een paar broeken gekocht en ik ben er echt blij mee. The Wildflower Club heeft stijlvolle en trendy broeken die speciaal zijn ontworpen voor meiden met lange benen. De pasvorm is geweldig en de lengtes zijn perfect voor langere meiden. Ze hebben een fantastische selectie en de kwaliteit is top. Ik zou het zeker aanraden!
Ik ben zelf 1,85 en heb ondergewicht. Dat heb ik altijd al gehad en wat altijd het probleem was dat broeken altijd of veel te kort of veel te breed waren. Ook nu ik was ouder ben is het nog steeds lastig om winkels te vinden die broeken verkopen met maat W24 L36. Toen ik op TikTok jullie winkel tegen kwam twijfelde ik niet en heb meteen bestelt, en ik kan zeggen ik was in shock. De broeken waren gewoon bijna te lang, en dat niet allen ze zijn echt super mooi en duidelijk te zien dat er niet alleen rekening is gehouden met de lengte maar met alle details. Toen ik pakketje een dag nadat ik had besteld binnen kreeg heb ik jullie meteen aangeraden aan vriendinnen die dezelfde struggle delen. Ik. Ben. Fan!!!!!
Eindelijk een broek die past. Mijn lengte is mooi maar niet praktisch. Ik draag altijd jurken en rokjes omdat ik geen passende broek kon vinden. Nu heb ik een passende broek die lang genoeg is en over mijn enkels valt. Wat kun je gelukkig worden van een broek.
Al een aantal bestellingen geplaatst met mooie broeken bij The Wildflower Club! Had wat vragen over de maten en werd snel via de mail geholpen. Ook was mijn pakketje laatst kwijtgeraakt door DHL :(… . Maar de klantenservice heeft me goed geholpen en het opnieuw naar me opgestuurd. Kortom: erg blij mee!
Leuke gat in de markt voor de langere dames, MAAAAR..... 2 keer besteld (totaal 6 items). Één broek stond niet zoals ik had gewild en deze geretourneerd. Nadat ik 2 weken niks van mijn retour hoorde zelf, maar achteraan gegaan. Bleek dat de broek onverkoopbaar verklaard was met een foto van haren, pullen en kreukels van de broek. Ik herkende dit niet door mijn gebruik ervan, aangezien ik hem alleen gepast heb en terug in de zak (en ik heb geen huisdieren, waren korte witte haren). Na verschillende keren heen en weer gemaild zou ik uiteindelijk een voucher ontvangen met het tegoed van de broek die ik kon besteden in de webshop. Deze na 9 uur nog steeds niet ontvangen. Ik heb dit nog nooit meegemaakt met een webshop. Tevens wou ik een blazer van hetzelfde materiaal retourneren (nog ongedragen in de kast met label), maar dat was niet mogelijk omdat het retourtermijn is verstreken. Als ze me gelijk hadden geïnformeerd over mijn retour dan had ik dit dus wel binnen het termijn kunnen retourneren. Tip van Flip: let er goed op als je wat terugstuurt. Maak foto's van het item zodat je bewijs hebt, mocht hetzelfde bij jou gebeuren. Let goed op dat je wel je geld terugkrijgt!
Hi Eline, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent.. Voor ons waren er duidelijke aanwijzingen dat het item niet meer opnieuw aangeboden kon worden aan de volgende klant. Na mailcontact met jou zijn wij samen tot een passende oplossing gekomen en hebben we je het bedrag teruggestort in de vorm van een shoptegoed. Wij dachten hiermee super klantvriendelijk en meedenkend te zijn. Het shoptegoed is 1 minuut na de reactie op je mail uitgestuurd. Hiervan hebben we je ook een screenshot gestuurd per mail. Als je dit niet had ontvangen, had ik het binnen een minuut opnieuw kunnen uitsturen (dit heb ik ook nogmaals gedaan). Als er vragen of onduidelijkheden zijn, kun je ons altijd een mail sturen. We helpen je graag 💕 Liefs, Kim | The Wildflower Club
Ik werd echt super goed geholpen door de klantenservice. De broeken zijn top en eindelijk ook lang genoeg!
Na een poos op zoek te zijn geweest naar lange broeken die ook nog eens mooi hoog zitten, heb ik die hier gevonden.
Ik ben zelf heel lang en had altijd moeite met leuke, lange broeken vinden. Totdat ik bij de wildflower club kwam. De broeken sloten perfect aan en waren prachtig lang! Dankjewel
Nergens anders kunnen je goeie lange broeken (vooral de joggingbroek) voor een mooie prijs vinden. Super snelle levering! Heel blij mee! :)
Met mijn lengte van 1,86m ben ik jaren zoekende geweest naar merken die lange broeken verkochten. Teleurstelling na teleurstelling in de stad of via online webshops bij het kopen van broeken. Toen dit voorbij kwam en ik de poging waagde om hier broeken op te bestellen, ben ik ECHT verast. Elke broek die binnen komt is voor mij zelfs nog ‘te lang’. Ook zijn de broeken leuk, wordt het assortiment constant aangevuld! Blij dat ik dit pareltje gevonden heb.
Ik volg the Wildflower club nu een jaartje denk ik. Enorm blij dat ik ze gevonden heb! Voor lange en slanke meiden zijn broeken echt heel moeilijk te vinden normaal gesproken (hoe kleiner de maat, hoe korter de broek meestal wordt) maar hier heb ook ik eindelijk eens alle keus! Ik ben 1.80 en draag maat S over het algemeen. Deze broeken zijn allemaal lang genoeg, ze vallen helemaal tot op de grond (mijn binnenbeenlengte tot aan de grond is 90cm). Ik heb inmiddels 4 spijkerbroeken, 1 pantalon, 1 cargo broek en 3 joggingbroeken en ik zal zeker nog meer bestellen in de toekomst. Echt top, ik zou het iedereen aanraden!
Snelle levering en broeken zijn perfect voor lange mensen.
ik ben zelf 1,82 En de broek komt tot op de grond en zit heel goed aangesloten,
Een broek vinden die lang genoeg is, is met mijn 1.82 nogal moeilijk maar hier heb ik echt de perfecte broek gevonden! Hij sluit prachtig aan en is zelfs een tikje aan de lange kant. De verzending is super snel en ik zou iedere meid met lange benen aanraden om hier een keer een broek van de proberen want je wil niet meer anders!
Moeder en dochter zijn ontzettend blij met onze nieuwe heerlijk lange broeken.
Ik heb super lang moeten zoeken naar mooie broeken die lekker zitten en lang genoeg zijn, ik ben zelf 1,80 en wil nooit meer ergens anders broeken kopen. Super goede kwaliteit en fijn contact als er wat mis is, zeker een aanrader voor alle tall girls!
Het is vaak een zoektocht naar de juiste jeans met mijn lengte van 1.81 en bouw (maat 34-36) zodat deze niet te kort is. De tall-jeans van de Wildflower zijn echt geweldig! Geen te korte broeken meer en de jeans zitten daarnaast ook nog eens heel fijn! Ik blijf bestellen!
Geweldig, altijd al een mooie pantalon willen hebben, maar elke keer toch weer een teleurstelling omdat de pijpen weer iets te kort waren en daardoor weer extra euro’s kwijt aan het verlengen van een broek. Vanuit een vriendin jullie site ontvangen en ben ik heel blij mee. Aankomende maand gaan we weer kijken voor een nieuw modelletje
Ik heb nog NOOIT zo een site gevonden voor mijn lengte. Ik was altijd onzeker omdat ik nooit mooie broeken kon vinden voor grote meiden. Eindelijk is dit wel zo, en zo een snelle levering ook!! Beste site ooit!
Nog nooit zulke lange broeken gehad. Deze zijn perfect. Ik ben 1.86 en deze broeken krullen nog mooi een beetje aan de onderkant. Top broeken, goeie kwaliteit. Zeker het geld waard!
De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)