Top jeans voor lange vrouwen

Ik heb de super wide leg jeans zonder stretch gekocht. Eerst in mijn eigen maat (40) maar doordat er geen stretch inzit zat deze te strak dus heb ik een 42 besteld en deze zit super. Mooi lang, mooie kwaliteit jeans. De leren Straight heb ik toen ook gekocht in maat 40 (mijn eigen maat) en die is ook super. Zo blij dat ik nu ook echt lange broeken heb en niet hoef uit te laten leggen door de naaister. Echt de moeite waard ladies!! Dank je wel the wildflower club: blij met jullie. Oja, snelle levering en ik had ook leuk contact met iemand Vd klantenservice. Denken echt met je mee!

Enorm blij met mijn nieuwe broeken

Super blij met mijn nieuwe broeken, prijs/kwaliteit verhouding is ook top! Zou hier zeker nog eens bestellen, maar ik vind jullie retourbeleid wel erg jammer. Jullie maten variëren enorm en heb daarom meermaals verschillende maten moeten bestellen, en vind het daarom erg vervelend om 2x de dure retourkosten te moeten betalen terwijl het prima in 1 pakket had gepast.

Prachtige, mooie lange broeken!

Wauw, wat een prachtige, mooie lange broeken voor lange vrouwen! In verschillende kleuren & maten. Nog nooit zo blij geweest met een broek..

Helemaal top

super goede service, fijne oplossing voor en problem en super leuke kleding

Heel erg blij dat ik The Wildflower Club heb ontdekt!

Met mijn lengte is mooie broeken vinden altijd al een uitdaging. Door deze webshop is de keuze ineens reuze! Trendy broeken voor een goede prijs. Ik ben verkocht! Één broek die ik had besteld, had een productiefout, dit werd meteen netjes opgelost. Ik ben super tevreden.

Goed geregeld

Snelle service, goede pasvorm en zo fijn dat er extra lange been lengte is voor broeken

Echt super geweldig!!

Ik had een satijnen broek besteld, aangezien ik een tall versie zocht. Deze is echt geweldig! Hij komt tot aan de grond, wat ik meestal niet heb met broeken. De lengte is perfect en het pakketje was ook nog eens mega snel binnen! The Wildflower Club is echt een aanrader als je lang bent en lange broeken zoekt! Mega blij mee!

Lang! Betaalbaar en goeie kwaliteit

Ik zag zo vaak filmpjes op TikTok dat ik uiteindelijk dacht ik probeer t een x. En wat een succes.

Goede pasvorm en fijne klantenservice!

Toen ik de broeken paste werd ik spontaan gelukkig! De broek viel perfect op mijn schoen! Ik ben zelf 1,85 en ik ben super blij met dit bedrijf. Helaas ging één broek snel slijten (waarschijnlijk door een productie foutje), maar ik ben super goed geholpen door de klantenservice en ik zal zeker vaker broeken hier kopen!

Top website!

Ik heb laatst voor het eerst een bestelling geplaatst bij The Wildflower Club en ik ben zo blij m’n order! Ik heb de Diamond Wide Leg Jeans in een maat L besteld. Ik ben zelf ongeveer 1.92 m en heb altijd moeite met het vinden van passende kleding. De Diamond Wide Leg valt echt precies goed qua lengte en heeft super veel stretch waardoor het ook nog eens mega lekker zit. Bovendien ging de levering super snel. Echt heel blij dat ik een nieuwe favoriete webshop erbij heb!

Eindelijk top broeken!

Broeken kopen is voor mij altijd de grootste struggle. Te kort, te strak of te los. Ik heb nu al meerdere keren hier besteld en elke keer is het raak! Broeken zitten heerlijk, eindelijk lekker lang en ook nog eens super mooi. Ik bestel vanaf nu standaard hier mijn broeken, scheelt een hoop oververhitte en chagrijnige winkelbezoekjes…

De beste service!

Elke keer als ik ga shoppen wordt moedeloos bij het passen van broeken. Ik ben namelijk 1,86 meter lang en heb bredere heupen, maar smalle taille. Hierdoor heb ik vaak dat ik door mijn lengte grote maten broeken moet hebben. De lengte is dan vaak goed, maar dan zit ik weer met het probleem dat die broeken mega erg kieren bij mijn taille. Hier raak ik elke keer toch weer iets onzekerder over mijn lengte. Totdat een teamgenoot mij naar de site van de wildflowerclub stuurde. Ik heb een paar broeken besteld om te proberen en wat zat dat als gegoten. De broeken zijn gewoon bijna te lang en doordat ik de keuze maakte voor de stretch broeken, sluiten ze bij mijn taille echt heel mooi aan. Hierdoor was ik helemaal verkocht en heb ik meer broeken besteld. In één woord "geweldig" voor meiden met hetzelfde probleem. Ook is de service mega snel en werd ik direct geholpen om nog een vergeten item aan mijn bestelling toe te voegen. Echt mega fijn.

Goeie communicatie, had mijn nummer van het adres vergeten in te vullen en kreeg direct een aardige mail of ik deze nog even kon sturen! Snel binnen gekregen, en alles goed omschreven op de website!

Fijne broeken!

Ik heb nu ondertussen drie broeken in mijn kledingkast. Echt topbroeken! Lengte is superlang en er zit goeie stretch in de broek waardoor het comfortabel zit. Nog nooit zulke fijne spijkerbroek gehad met de lengte van 1.88. Dankjewel

Geweldig! :)

Ik ben zelf 1.90 en het is voor mij echt heel moeilijk om broeken te kopen. Totdat een vriendin van mij jullie als tip gaf. Ik heb gelijk 3 broeken besteld ik hou ze alle 3 en ga zeker vaker bestellen! Ik ben fan!! Xoxo

Snel, mooi en lang :)

Ben super blij met de broek die ik heb besteld. Normaal altijd moeite met broeken vinden die lang genoeg zijn, en persoonlijk liever nóg wat langer. Deze broek heeft dat allemaal en zit ook nog eens super comfortabel. Bedankt voor de snelle service en levering !

Waanzinnig!!

Ik ben zelf 1.84 en heb hele lange benen. Ik bestel nergens anders meer mijn broeken want als ik nu bestel weet ik dat ze sowieso lang genoeg zijn!

Geweldig met een hoofdletter G

Nooit broeken die lang genoeg waren (188cm)totdat ik dit voorbij zag komen en het een kans wilde geven. Bij de eerste 2 broeken meteen verliefd op hoe lekker ze zaten en natuurlijk de lengte, dus je raad het al de volgende 3 broeken zaten alweer in het winkelmandje en ook deze: Geweldig!

De service is geweldig!

De snelle verzending, de goede beschrijving van de producten en de goede foto’s zijn allemaal dingen waar ik enorm tevreden over ben! Ge-wel-dig! Tip: misschien een filmpje bij de broeken doen, waarbij het model met de broek aan een stukje loopt en posseert. Daardoor kun je goed zien hoe de broek valt! Groetjes, Annelie<3

Ge-wel-dig!!

Echt een super leuk bedrijf met betaalbare, en mooie kwaliteit kleding, die gemaakt is voor echt lange meiden! Ik ben lang op zoek geweest naar mooie broeken maar The Wildflower Club is top! Ook de klantenservice en verzending is super!

De meest prachtige broek ooit!

Ik kwam op Tiktok een advertentie van jullie tegen. Ik nam een kijkje op jullie site en ik zag alle goede recensies. Ik heb eigenlijk gelijk naar een goede broek gekeken en die besteld. De broek kwam na 2 dagen al binnen, echt veel sneller dan ik had verwacht! Ik paste de broek gelijk en ik was helemaal verbaasd.. Ik had als een meisje van 1.83 nog nooit zo’n mooie broek aangehad! De broek sluit bij mijn taille perfect aan en de broek is precies lang genoeg. De broek valt tot de grond, en dat heb ik nog nooit gehad! Ik draag deze broek el-ke dag! Ik ben er super blij mee! Ik ga zeker nog een (paar) keer bestellen!

Wildflower staat altijd klaar om je helpen!

Ik heb nu een aantal broeken besteld bij de wildflower club. Ik ben hier echt super blij mee want ik ben 187 en dat is niet altijd even makkelijk. Ik heb een keer een broek ontvangen met een vlek erin, toen ik een mailtje stuurde met de vraag wat mijn mogelijk heden waren, kreeg ik al binnen een paar uur de reactie met dat er een nieuwe broek onderweg was naar mijn huis. Dit was echt super fijn en ga zeker vaker dingen bestellen bij de wildflower club!!

Love love loveeeeeeee

Love love loveeee deze broeken! Ze zijn echt perfect voor lange meiden, ik ben zelf 1.75 en nog zijn ze soms te lang !!!! De broeken zitten heel erg lekker en het fijne eraan is dat de broeken nauwelijks uitlopen dus je gewoon lekker je eigen maat kan nemen ook. Ik vind de website er ook heel mooi uitzien.

Eindelijk een broek die goed zit en lang genoeg is

Goede site en snelle bezorging! Broeken die ik besteld heb sluiten goed aan en zijn goede prijs/kwaliteit verhouding!!

Mega lange broeken

Ikzelf ben 1.82 en pas daarom bijna nooit broeken. Deze broeken zitten helemaal perfect kwa lengte!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)