Mooie broeken

De broeken zijn van goede kwaliteit en eindelijk zijn er lang genoegen broeken op de markt! Super snelle en top levering

Nog nooit zo blij geweest met mijn broeken!

Het is altijd verschrikkelijk om goede broeken te vinden voor mijn lange benen! Heb nu in de afgelopen twee weken ook twee bestellingen geplaatst en ben ontzettend blij met de broeken!! Ze zitten heerlijk en de lengte is super! Ik ben 1.83 en heb erg lange benen. Heb nu van jullie 2 spijkerbroeken, 1 cargo, 1 jogging en 1 pantalon, woohoo!!!!! Super super bedankt!

Snelle levering en top kwaliteit

Mijn bestelling was super snel binnen en de kwaliteit van de kleding is super! Ik ben zelf 1,90 m en heb daardoor moeite met de juiste lengtemaat voor mijn broeken te vinden. Vanaf nu zijn dit mijn favoriete broeken omdat ze super lang zijn!

Gewoon oké

Ik had een broek in twee maten besteld. De lengte was net lang genoeg voor mijn 1.83, de maat viel helaas klein. De stof glom wat, dat vind ik vaak wat goedkoper lijken maar voor nu prima. De naad op de voorkant van de broek had ik niet op de afbeelding gezien maar voor nu ook oké. Kortom, een oké broek, ik ga zeker op zoek naar de allermooiste en beste broek van Wildflower. Wel een verademing dat de broek (net) lang genoeg is!!!

Eindelijk leuke broeken gevonden voor lange meiden. Ik ben zelf 1.84 en kan nooit broeken vinden maar hier waren veel verschillende lang genoege broeken, echt love! Het pakketje kwam ook erg snel binnen!

Echt geweldig!!

Ik ben heel tevreden met de broek die ik een tijdje geleden heb besteld!! Hij was gelijk de volgende dag binnen en hij zit perfect. Als je lange benen hebt is het niet altijd makkelijk om een goede broek te vinden maar door deze site is dat probleem opgelost!!☺️

top!

Hele mooie kleding en tall jeans zijn zeker aan te raden! De lengte hiervan is perfect voor lange meiden. Vooral de broeken met stretch zijn perfect omdat ik zelf wat dikker ben!

Eindelijk geen standaard jeans meer.

Ik ben 1.84, en noooooit kan ik een leuke jeans/broek vinden die lang genoeg is. De standaard skinny jeans is vaak geen probleem, maar de leuke hippe andere jeans is wel echt een probleem. Ik moet nog een paar kilo kwijt en dan ga ik denk ik alle modellen bestellen die in de shop te krijgen zijn haha. Ik zit nu in een afvaltraject, dus zonde om nu volop jeans te gaan kopen, maar over een maandje of twee komt dit helemaal goed! Blij dat jullie deze webshop zijn begonnen, en hoop nog jaren leuke modelletjes bij jullie te scoren. Thks ladies! ♥

Super snel ontvangen, helaas te smal bij mijn heupen.

Ik kreeg de broek echt super snel binnen, super fijn. Broek was lang genoeg, maar helaas veel te smal bij mijn heupen.

Geweldige service

Ik had een broek gekregen waar een vlek in zat, heb een mailtje gestuurd en kreeg meerdere opties, de broek wassen en als de vlek er uit kwam een kortingsbon en als de vlek er niet uitging kon ik de broek opsturen en kreeg ik een nieuwe broek en werden de retourneer kosten vergoed. Ik heb de broek opgestuurd en kreeg de nieuwe broek al snel binnen.

Top jeans voor lange vrouwen

Ik heb de super wide leg jeans zonder stretch gekocht. Eerst in mijn eigen maat (40) maar doordat er geen stretch inzit zat deze te strak dus heb ik een 42 besteld en deze zit super. Mooi lang, mooie kwaliteit jeans. De leren Straight heb ik toen ook gekocht in maat 40 (mijn eigen maat) en die is ook super. Zo blij dat ik nu ook echt lange broeken heb en niet hoef uit te laten leggen door de naaister. Echt de moeite waard ladies!! Dank je wel the wildflower club: blij met jullie. Oja, snelle levering en ik had ook leuk contact met iemand Vd klantenservice. Denken echt met je mee!

Enorm blij met mijn nieuwe broeken

Super blij met mijn nieuwe broeken, prijs/kwaliteit verhouding is ook top! Zou hier zeker nog eens bestellen, maar ik vind jullie retourbeleid wel erg jammer. Jullie maten variëren enorm en heb daarom meermaals verschillende maten moeten bestellen, en vind het daarom erg vervelend om 2x de dure retourkosten te moeten betalen terwijl het prima in 1 pakket had gepast.

Prachtige, mooie lange broeken!

Wauw, wat een prachtige, mooie lange broeken voor lange vrouwen! In verschillende kleuren & maten. Nog nooit zo blij geweest met een broek..

Helemaal top

super goede service, fijne oplossing voor en problem en super leuke kleding

Heel erg blij dat ik The Wildflower Club heb ontdekt!

Met mijn lengte is mooie broeken vinden altijd al een uitdaging. Door deze webshop is de keuze ineens reuze! Trendy broeken voor een goede prijs. Ik ben verkocht! Één broek die ik had besteld, had een productiefout, dit werd meteen netjes opgelost. Ik ben super tevreden.

Goed geregeld

Snelle service, goede pasvorm en zo fijn dat er extra lange been lengte is voor broeken

Echt super geweldig!!

Ik had een satijnen broek besteld, aangezien ik een tall versie zocht. Deze is echt geweldig! Hij komt tot aan de grond, wat ik meestal niet heb met broeken. De lengte is perfect en het pakketje was ook nog eens mega snel binnen! The Wildflower Club is echt een aanrader als je lang bent en lange broeken zoekt! Mega blij mee!

Lang! Betaalbaar en goeie kwaliteit

Ik zag zo vaak filmpjes op TikTok dat ik uiteindelijk dacht ik probeer t een x. En wat een succes.

Goede pasvorm en fijne klantenservice!

Toen ik de broeken paste werd ik spontaan gelukkig! De broek viel perfect op mijn schoen! Ik ben zelf 1,85 en ik ben super blij met dit bedrijf. Helaas ging één broek snel slijten (waarschijnlijk door een productie foutje), maar ik ben super goed geholpen door de klantenservice en ik zal zeker vaker broeken hier kopen!

Top website!

Ik heb laatst voor het eerst een bestelling geplaatst bij The Wildflower Club en ik ben zo blij m’n order! Ik heb de Diamond Wide Leg Jeans in een maat L besteld. Ik ben zelf ongeveer 1.92 m en heb altijd moeite met het vinden van passende kleding. De Diamond Wide Leg valt echt precies goed qua lengte en heeft super veel stretch waardoor het ook nog eens mega lekker zit. Bovendien ging de levering super snel. Echt heel blij dat ik een nieuwe favoriete webshop erbij heb!

Eindelijk top broeken!

Broeken kopen is voor mij altijd de grootste struggle. Te kort, te strak of te los. Ik heb nu al meerdere keren hier besteld en elke keer is het raak! Broeken zitten heerlijk, eindelijk lekker lang en ook nog eens super mooi. Ik bestel vanaf nu standaard hier mijn broeken, scheelt een hoop oververhitte en chagrijnige winkelbezoekjes…

De beste service!

Elke keer als ik ga shoppen wordt moedeloos bij het passen van broeken. Ik ben namelijk 1,86 meter lang en heb bredere heupen, maar smalle taille. Hierdoor heb ik vaak dat ik door mijn lengte grote maten broeken moet hebben. De lengte is dan vaak goed, maar dan zit ik weer met het probleem dat die broeken mega erg kieren bij mijn taille. Hier raak ik elke keer toch weer iets onzekerder over mijn lengte. Totdat een teamgenoot mij naar de site van de wildflowerclub stuurde. Ik heb een paar broeken besteld om te proberen en wat zat dat als gegoten. De broeken zijn gewoon bijna te lang en doordat ik de keuze maakte voor de stretch broeken, sluiten ze bij mijn taille echt heel mooi aan. Hierdoor was ik helemaal verkocht en heb ik meer broeken besteld. In één woord "geweldig" voor meiden met hetzelfde probleem. Ook is de service mega snel en werd ik direct geholpen om nog een vergeten item aan mijn bestelling toe te voegen. Echt mega fijn.

Goeie communicatie, had mijn nummer van het adres vergeten in te vullen en kreeg direct een aardige mail of ik deze nog even kon sturen! Snel binnen gekregen, en alles goed omschreven op de website!

Fijne broeken!

Ik heb nu ondertussen drie broeken in mijn kledingkast. Echt topbroeken! Lengte is superlang en er zit goeie stretch in de broek waardoor het comfortabel zit. Nog nooit zulke fijne spijkerbroek gehad met de lengte van 1.88. Dankjewel

Geweldig! :)

Ik ben zelf 1.90 en het is voor mij echt heel moeilijk om broeken te kopen. Totdat een vriendin van mij jullie als tip gaf. Ik heb gelijk 3 broeken besteld ik hou ze alle 3 en ga zeker vaker bestellen! Ik ben fan!! Xoxo

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)