Heerlijke spijkerbroek!

Ik was bang dat ik de spijkerbroeken niet zou passen in de heup/buik breedte. Even alles goed bestudeerd in de maattabellen en daarna de Livia besteld in maat 44. Door de stretch en de hoge taille past het perfect. De broek heeft een perfecte lengte en heeft een heerlijk zachte spijkerstof. Levering was supersnel en prima in orde.

EINDELIJK

Eindelijk heb ik de broeken gevonden die goed passen! Ik ben dun en lang en deze broeken zijn daar echt perfect voor!

Zo blij met mijn nieuwe broek!

Eindelijk geen blote enkels meer! Met mijn 1.81 is de broek tot op de grond. En een snelle verzending. Blij dat ik deze shop gevonden heb!

Zo fijn dat er zoveel keus is voor lange meiden

Sinds de meiden van The Wildflower Club zijn begonnen met de Tall collecties ben ik alleen nog maar meer fan geworden. Zo fijn dat er eindelijk zoveel keus is en dat het niet spannend meer is of een broek die je besteld hebt wel lang genoeg gaat zijn. Meiden, blij met jullie en ga zo door!

Ik heb altijd moeite gehad om leuke broeken te vinden die lang genoeg waren. Niet alleen mooi zijn deze broeken die ik heb besteld maar ook ze passen prefect.

Fantastisch!!

Ik had nog nooit eerder van deze site gehoord, maar ik ben echt zo positief verast! Ik ben zelf 1,86 dus het is lastig om een goede pantalon te vinden die ook daadwerkelijk tot de grond komt, maar deze is echt perfect! Ik heb via de maattabel besteld en dit komt helemaal overeen. Het materiaal voelt fijn aan en hij sluit overal perfect aan. Ik ben echt super blij met mijn aankoop, dus ik raad het 100% aan!

Snel verzonden en heerlijk lang!

Ik ben zelf 1.83 m lang en heb altijd moeite met broeken. Heb de straight leg jeans gekocht en wat is die lang! Ik vind het heerlijk, ook de top is lang, zowel het lijf als de mouwen. Ik heb me favoriete webshop gevonden! Ga hier meer bestellen!

Goed contact en top levering!

Toppers! Ik ben 1.86 en de broek valt gwn gewoon op mijn schoen! Het enige min puntje was een productie fout in mijn pantalon, maar dat werd direct weer een plus puntje want ze lossen het top op door geld terug te geven en ik mocht de verkeerde broek houden! Ik hou van deze service echt top! bedankt!❤️

Eindelijk lange broeken van goede kwaliteit!

Heel blij met de snelle levering en de pasvormen van de broeken!

Mega content

Ik ben 1.87 en heb nog nooit zulke fijne broeken gehad! Ze zijn méér dan lang genoeg en zitten ontzettend comfortabel. Ik zal nog heel vaak terugkomen bij The Wildflower Club, ik ben helemaal happy! Nog nooit zo comfy gevoeld in een broek met mijn lengte :)

Top broeken! Heel mooi lang en goeie stretch. Ook de tops zijn TOP TOP TOP

De kleding is echt amazing!

Ik ben zelf 1.80 lang en de broeken zitten mij perfect. Snelle levering en super leuke webshop! Echt perfect voor lange meiden

Snelle levering en eindelijk een broek die goed past!

Mega blij met de broeken. Snel geleverd en perfect passend!

Top, eindelijk een verslavend merk van lange benen broeken!

Ik ben automatisch ook ambassadeur geworden voor mijn vriendinnen van kleiner formaat. Vaak krijg ik toch de vraag: “hoe heet dat lange stelten merk van jou nou?”. Ik hoop dat ik dmv deze review nog meer mensen aan een verslaving breng. Ik zit inmiddels op 5 broeken. In het kort: top broeken, top modellen, top lengtes. Zeker doen!

Erg fijne service!!

Super fijne en snelle service! Ik heb regelmatig contact gehad via de mail en chat en had snel reactie en erg fijn contact en werd echt op de hoogte gehouden over mijn bestelling en de voorraad, heel fijn. Erg blij met mijn bestelling! Veel complimentjes ook over gehad! Dank jullie wel!!

Superleuke én lange broeken van goede kwaliteit!

Via Tiktok bij dit merk terechtgekomen en kwam er toen achter dat ze lange broeken verkochten! Super handig want ik ben zelf 1.80, heb hele lange benen en daarom is het zoeken van goede broeken best een uitdaging. Had een aantal vragen over de broeken die ik wilde bestellen, kreeg binnen 5 minuten al antwoord, super snel! Bovendien twijfelde ik nog een beetje over een broek (twijfelde of de broek te strak zat), dus weer een berichtje gestuurd, wederom heel snel antwoord, heel belangstellend en aardig! Al met al: topmerk! Ga hier zeker vaker bestellen!!

Eindelijk een broek tot de grond

Ik vind het echt top dat jullie bestaan. Eindelijk een winkel waar ik broeken kan vinden die lang genoeg zijn, ik ben zelf 1.85 en heb net een pantalon bij jullie besteld en ben er super blij mee. Ik vind het heel erg leuk om eindelijk een broek te vinden waar ik niet de zoom uit hoefde te halen zodat hij lang genoeg is.

Super levering eindelijk een broek die lang genoeg is!! Vriendinnen ik ben 65!!i

Geweldig.

Ik heb een hele fijne ervaring gehad! Super snelle levering. En daarnaast ben echt al zo lang op zoek naar broeken die lang genoeg zijn. Dit is echt een uitkomst!!

Ik vond winkelen altijd vreselijk omdat ik nooit leuke broeken kon vinden die lang genoeg waren! Ben zo blij dat ik gewoon nu een vaste site heb waar ik leuk kan winkelen en altijd slag <3

Hele leuke items wat perfect zit voor lange dames!

Zelf ben ik 1,87m en de items zitten top! Inmiddels heb ik al 6 broeken, een jurkje en een blazer van The Wildflower Club en alles zit perfect. Ook reageren ze altijd als ik een berichtje stuur via insta DM, waardoor ik altijd om advies kan vragen als ik twijfel qua maat. Ze komen steeds met meer items en ik blijf bij ze bestellen. Echt een aanrader voor lange dames dus!

In één woord FANTASTISCH!

Heb al 3 bestellingen gedaan en alles is boven mijn verwachting! Nog nooit zulke lange broeken kunnen vinden die dan ook nog eens HIP zijn.

Waanzinnig fijne items!

Ik heb nu al redelijk wat bestellingen gedaan bij the Wildflower Club! Broeken kopen was voor mij echt een drama, alles was te kort. Maar deze broeken zijn fantastisch en vallen tot op de grond, terwijl ik 1.82 meter ben. Ook de truien zijn heerlijk zacht met lange mouwen! Ik ben groot fan en kan dit aan alle lange meiden aanraden!

Happy wildflower girl

Tall jeans! Echt de perfecte lengte… ik ben helemaal enthousiast. En daarbij komend is de klantenservice ook nog heel correct. Er wordt bij problemen direct gezocht naar een passende oplossing. Ik ga er zeker nog weer een keer wat bestellen!

Precies zoals omschreven

Ik ben 186 met hele lange benen en nooit heb ik ds perfect broek kunnen vinden na lang zoeken kwam deze site op mn foryou van tiktok. veel positieve reacties en natuurlijk gelijk besteld en ik had m binnen en de lengte is serieus gewoon perfect en het sluit mega goed aan ben er zo blij mee

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)