Fijne service en hele fijn broeken!!!

Ik was al jaren opzoek naar goede lang broeken. Ik ben 182 en dat was best lastig. Maar deze broeken zijn echt perfect!!

Eindelijk de juiste lengte broek!

Heel lang gezocht voor mijn dochter deze broeken zijn ideaal voor meiden met lange benen! Mooie kwaliteit ook!

Echt alle broeken zijn top!

Altijd struggles gehad. Ik zag dit voorbij komen op TikTok… en ja.. alle broeken zitten mij hemels. Ik krijg er ook complimenten over. Dank jullie wel, ik ben fan en ik ga veel vaker bestellen ❤️

Snelle verzending en goede kwaliteit!

Mijn dochter van 14 is 185cm en broeken uit ‘gewone’ winkels zijn altijd te kort. Er is wel een andere winkel waar de kleren hip zijn en je lange broeken kunt kopen, maar daar is steeds alles uitverkocht. Dus op zoek naar een andere winkel en hier uitgekomen. Een nieuwe website, dus ik twijfelde, is het wel legitiem? Toch besteld en ik hoef niet meer te twijfelen! Mijn dichterbij helemaal gelukkig met haar nieuwe jeans. Ze zijn én hip én echt lang genoeg! Ook nog goede kwaliteit, dus deze site staat in onze favorieten!

Heel goed!

Ik had een broek besteld, ik ben 1,79 lang en viel zelfs over mn enkels heen. Perfecte winkel en zeker vaker bestellen hier!

TOP SITE

echt hele mooie site:) echt trots hoe dit zo loopt :) broeken zijn super lang echt perfect

Fantastisch!

Ik ben zo erg blij dat ik deze site heb gevonden via tiktok! Ik ben zelf 1.83 en de broeken zitten echt perfect! Ik heb altijd moeite gehad met het vinden van de juiste lengtemaat van broeken. De truien zitten ook heerlijk en zijn lekker warm

Mooie bloemen hebben lange stelen!

Mijn dochter en ik zijn gezegend met lange benen! Nou heb ik daar zelf niet altijd zo positief over gedacht maar ik merk dat mijn dochter daar veel minder problemen mee heeft! Dat komt mede door de lange broeken van the Wildflower club! Hoe leuk als je gewoon met de laatste mode mee kan doen en je broeken over je schoenen vallen ipv altijd hoogwater!! Wij zijn megafan!! Onze dank is groot!!

Geweldig!

Eindelijk een broek die echt lang is!!

Mooie lange broek, goede pasvorm en geen overdreven prijs. Super!

Fantastisch, gewoon een opluchting! Eindelijk een broek die past!

Snel geleverd, goede kwaliteit

Producten worden snel geleverd en zijn prefecten broeken voor lange meiden!

Ik heb heel lang rondgelopen in broeken die eigenlijk tekort waren voor mij. Totdat mijn nicht mij wees op de Wildflower Club. Eerst een broek besteld en gelijk verliefd! Heb nu al 5 van hun broeken, en erg tevreden! <33

Lekkerst zittende broeken ooit

De pantalon voor lange dames in zwarte en grijs gekocht en wil niet anders meer aan!

Top service!

Er was een probleem met mijn bestelling en de klantenservice heeft dit netjes opgelost! Ook zijn ze zeer vriendelijk en helpen je met het zoeken van de juiste maat! Ik kan dit alleen maar aanbevelen voor iedereen die prachtige broeken wilt van een webshop met de vriendelijkste klantenservice

Ik heb eindelijk een broek gevonden die lang genoeg is en leuk is.

Ik ben zelf 1,82 en heb uiteindelijk een broek besteld bij The Wildflower Club. Deze zit echt perfect, is echt mega lang en heeft ook nog een mooie pasvorm. Deze site is echt perfect en verkoopt de langste broeken die ik tot nu toe heb gehad!!! Echt een aanrader.

Geweldige broeken voor lange vrouwen!

Heb deze site een half jaar geleden ongeveer ontdekt en sindsdien al 5 broeken besteld, welke allemaal goed bevallen! Ook was ik al jaren zonder succes op zoek naar een (betaalbaar) pak die qua lengte mooi zit bij mijn 183cm. Nu bij wildflower direct het blauwe en daarna ook het grijze pak besteld en heel erg blij mee! Heb het aan al mijn lange vriendinnen aanbevolen!

Snelle levering en echt lange broeken

De website voor de tall meiden. Echt lange broeken voor een mooie prijs.

Mooie producten

Ik heb een aantal weken geleden een tall jeans besteld bij jullie. Ik ben 182 lang en heb nooit een broek gevonden van goede kwaliteit die lang genoeg is. De levering was super snel en ook de broek zat perfect.

Geweldige producten & klantenservice :)

Door PostNL was mijn pakketje heel erg vertraagd, maar de klantenservice van The Wildflower Club heeft me zo erg geholpen!! Ze hebben me geholpen mijn pakket toch binnen te krijgen en reageerden supersnel (en lief) via de mail, echt top! Daarnaast zijn de items die ik heb binnengekregen echt fantastisch: mijn kerstoutfit is compleet nu :))

Super!!!!

Bestel tegenwoordig alleen mijn broeken hier! Hoef niet meer te kijken naar de lengte en gewoon puur naar een leuke broek of pantalon die helemaal in zijn, zo fijn! Helemaal blij mee. Heel m’n kast hangt ermee vol.

Nooit meer zorgen of m’n broek lang genoeg zal zijn

Probleemloos broeken kunnen bestellen zonder dat ik me af hoef te vragen of ze wel lang genoeg zullen zijn! En de prijs/kwaliteit verhouding is top!

ECHT TOP!!

Broeken zitten fantastisch!! Lengte is top en veel meiden vragen wow waar heb je die broek van die zit echt goed. Zou het iedereen die lange broeken zoekt aanraden!!

Mooie kleding en snelle verzending

Naast de goede producten die the wildflower club leveren is de service ook echt uitmuntend. Er was een vergissing gemaakt en ze hebben het zelf direct opgelost zonder enige moeite. Dat vind ik tegenwoordig al een hele verademing. Ik ben mega blij dat ik dit merk heb gevonden met mijn 1.81 lengte! Bedankt voor alles en tot veel vaker :D

Niet meer onzeker voor hoogwater broeken

Altijd heb ik last van broeken die halverwege mijn enkels of zelfs kuit komen. Maar sinds ik deze broeken bestel heb ik altijd de perfecte lengte broeken aan! Het zorgt er echt voor dat ik zekerder ben over mezelf, omdat ik er gewoon voor mijn gevoel leuk uit zie!

Over The Wildflower Club

De leukste kleding speciaal voor lange meiden! Elke week hebben we weer leuke nieuwe items online. Heb je hulp nodig? We staan altijd voor je klaar! :)