Dag Liony, Bedankt voor je review! Alle type palen beschikken over dezelfde gaten, zo komen ze uit de fabriek. Bij een hoek/- of T-paal boor je er zelf idd een extra gaatje in. Fijn dat jullie aangeven dat het boren van de extra gaatjes goed te doen was. Groet, Dianne | Schuttingdeal.nl
Als bedrijf zijn wij al jaren met veel passie actief binnen de tuinhoutbranche. Een branche die volop in ontwikkeling is én blijft. Dit hebben wij de laatste jaren ook mogen ondervinden. Wij merken dat er steeds meer behoefte ontstaat aan het online bestellen van producten. De website is dan ook ontstaand met het oog op het aanbieden van een complete hout beton schutting. Daarnaast zijn wij behoorlijk in ontwikkeling om een compleet aanbod te bieden op tuingebied! Als organisatie staan wij voor kwaliteit, scherpe prijzen en snelle levering. Daarnaast hechten wij veel waarde aan toegankelijkheid en gemak. Een fijne klantervaring staat voor ons voorop!