Prima in orde!

De bestelling van de robuuste dubbele poort verliep prima en de levering was snel. Binnen de doorgegeven leveringstermijn en inclusief alle benodigde materialen. Wij zijn er blij mee.

Goede en snelle help desk

Mijn vragen werden snel, vriendelijk en met hun ervaring snel beantwoord.

Snel, goed, vriendelijk

De bestelling was eenvoudig, vlotte levering en bij vragen een super vriendelijke klantenservice!

Goede kwaliteit materiaal

Gewoon top

Heb de poort opgehaald alles zat er bij en goede service

super geregeld

Alles was snel besteld en perfect volgens afspraak geleverd. De chauffeur heeft de spulle iom ons keurig neergezet op de plaats die het beste uitkwam.

voor mij keuze nr:1

zeer betrouwbaar, komt afspraken goed na, zeer kwalitatief materiaal en makkelijk te verwerken, alleen de tussenpalen waren eindpalen, maar lagen onder op pallet dus moeilijk te controleren

Netjes op tijd geleverd door een uiterst nette jongeman!

Snelle levering, prima kwaliteit

Levering was zoals verwacht erg snel. Kwaliteit is goed te noemen. Er was via de mail gezegd een ander setje beslag mee te leveren dit was echter niet gebeurd. Verder geen ramp schutting staat prima.

Goede prijs en snelle levering.

De prijs was zeer scherp. En de de levering al binnen een aantal dagen.

Goede service/kwaliteit en betaalbaar

Mij ervaring met schuttingdeal is Top. Werd vriendelijk ontvangen toen ik de spullen kwam ophalen. De spullen die ik best had moest nog even gepakt worden en werd geholpen met opladen. Ik zou iedereen die ik ken jullie aanraden.

Goed product

Snelle levering en een goed product. Ik ben tevreden. Prima

goede communicatie

Perfecte levering zoals gemeld. Bereidwillige bezorgen, mag het toch ergens anders komen te liggen? Ja, hoor mevrouw dat ga ik proberen en het lukte, de palen konden verlegd worden. Mochten we meer materialen nodig hebben dan komen we terug.

Helemaal top!

Alle schuttingdelen keurig geleverd in een net pakket. Makkelijk in elkaar te zetten en het ziet er zeer netjes uit.

Prima materialen en uitstekende service!

Inmiddels al een paar keer gezegd maar Dianne van Schuttingdeal is exact wat je verwacht van een binnendienst. Proactief, snel, meedenkend en vriendelijk. Met haar service en de kwaliteit van de materialen van Schuttingdeal zou ik ze aan iedereen aanbevelen!

Correcte behandeling

Werd vriendelijk begroet en geholpen. Dachten met je mee en kwamen met oplossingen.

perfect geholpen

De bestelling was zeer snel geleverd maar via leveringsbedrijf(extern) geen mail ontvangen zoals beloofd bij de bestelling over leveringstijdstip…..(alleen dag) Diana gebeld en ging ‘t uitzoeken en belde mij direct terug met verwachte tijdstip (15.00 uur) Echter 13.30 uur vrachtwagen voor de deur…..toevallig thuis!! Bestelling keurig en compleet afgeleverd voor de deur . Samen met de buren zeer tevreden over produkt ( tuinschermen)

Dubbele en enkele poort

Makkelijk bestellen, snelle levering. Mooie poorten, uitstekende kwaliteit, een echte aanrader

Alles keurig afgeleverd bij mij thuis conform bestelling

Attente communicatie; alles in 1 keer geheel naar wens en verwachting afgeleverd bij mij thuis.

Mooie schutting en snel geleverd

Super snel en van goede kwaliteit

Super mooie schutting

Goede service vriendelijke mensen Ik had iets verkeerd gedaan met de bestelling en heb ze gebeld en werd meteen geregeld En het werd met 3 dagen al netjes bezorgd bij ons thuis

Fantastische service!

Volledig compleet pakket gekregen, we hoefden zelf nergens meer aan te denken. Hoge kwaliteit materiaal en Dianne reageert telkens direct als je een vraag hebt. Proactief kreeg ik bericht of het aantal palen klopt, omdat ik 2 poorten had besteld. En inderdaad, hier totaal geen rekening gehouden. Netjes bijbesteld en toe kunnen voegen aan de bestaande bestelling zodat ik geen extra verzendkosten had. Ik beveel iedereen Schuttingdeal aan!

Nette planken, snel geleverd, reageert snel.

Zwart gespoten geïmpregneerde grenen planken besteld. Kon afleverdatum meegeven. Liep gesmeerd.

Nonkeswijk 2 C

7687 AZ Daarlerveen

Over Schuttingdeal.nl

Als bedrijf zijn wij al jaren met veel passie actief binnen de tuinhoutbranche. Wij staan voor kwaliteit, scherpe prijzen en een snelle levering. Daarnaast hechten wij veel waarde aan toegankelijkheid en gemak. Een fijne klantervaring staat voor ons voorop! De website is dan ook ontstaand met het oog op het aanbieden van een complete hout beton schutting. Daarnaast zijn wij behoorlijk in ontwikkeling om een compleet aanbod te bieden op tuingebied!