Zeer snelle levering

Ondanks dat ik de bestelling in de avond geplaatst heb toch de volgende ochtend al geleverd

Teleurstellend

Had om inlichtingen gevraagd, daar werd goed op gereageerd, maar kreeg foutieve informatie Op die informatie afgaande heb ik besteld, maar nu blijkt het te klein te zijn, dus heb ik er niets aan, dus weggegooid geld Kan alsnog op zoek naar het goede

terugbetaling loopt ondanks verschillende mails en beloftes mis

de website beloofde levering de volgende dag van een batterij. De bestelling werd op maandag geplaatst zodat we ze zeker tegen donderdag zouden hebben. Helaas werd deze vrijdag pas aangeboden wanneer we reeds onderweg waren naar de vakantiebestemming. Dit kan echter gebeuren. Na telefonisch contact werden we steeds op de hoogte gehouden. Het is pas met de terugbetaling dat het echt mis blijft lopen. Ondanks enkele beloftes na mails en tel. contact is er nog steeds na 1,5 maand niets teruggestort. Alle begrip dat de verantwoordelijke op vakantie was, maar ook nadien werd er nog niks terugbetaald. Helaas kan ik dus niet anders dan na veel geduld een review met maar 1ster plaatsen

Top geregeld

Zeer tevreden over het product en de afhandeling ervan.Zeer snel in huis.

You get what You pay !

Boardbag: Betere kwaliteit voor goede prijs en snel geleverd !

Beloofde levering niet als beloofd.

Mijn product zou afgelopen donderdag geleverd worden. Het is nog steeds niet geleverd. Het is nu vrijdag. Helaas heb ik er nu niets meer aan, want ik had het nodig boor mijn vakantie. Ik ben vandaag vertrokken.

Snelle service en goede prijs

Snelle service en goede prijs

Super snelle verzending.

Henly Hansen jas gekocht bij hun. De volgende dag al binnen en paste perfect. Was ook geen probleem om bij hun om te ruilen als hij niet paste. 100% tevreden.

Zeer tevreden met kleding van dit merk

De zeilkleding van Hella Hansen is prettig. Ik moest mijn zeilpak uit 1996 vervangen en heb weer HH gekozen. Makkelijk aan te trekken en de nieuwe kleding heeft meer zakken, zodat je spullen kwijt kunt terwijl je bezig bent. Heel goede prijs/kwaliteit verhouding!

Bezorging is snel gegaan

Wat ik alleen mis zijn roer spatels ik weet niet of deze standaard meegeleverd horen Dat zou als service kosteloos erbij geleverd kunnen worden, in een winkel wordt dit wel gedaan.

snelle bezorging

Ik heb een long jane van Rooster gekocht. Was snel bezorgd en past perfect. Prima!

goed geholpen met goede spullen

Alles netjes bij elkaar voor de reparatie van de RIP. Toen niet alles geleverd werd conform afspraak was 1 telefoontje voldoende en het werd geregeld

Grazie mille

In Italië is de mastvoet van onze opblaasbare sup-surfplank afgebroken. In 4 dagen tijd hadden wij een nieuwe op het campingadres. Super meegedacht en geholpen.

Goed product en snelle levering

Zeer tevreden over de prijs/kwaliteit en de snelheid van leveren

Gewoon PRIMA

Keurig verpakt. Product was als op de foto. Goede kwaliteit. En snelle levering

product wat je besteld voor een bepaalde tijd wordt niet de volgende dag geleverd een dag later. product is top daar kan ik niks van zeggen

Snel geholpen

De bestelling was niet helemaal goed doorgekomen, maar na een telefoontje onze bestelling heel snel ontvangen.

Snel en correct geleverd

Snelle levering netjes op tijd, gewoon top

Goed geregeld!

Mijn bestelling werd niet compleet afgeleverd maar werd super snel opgelost. Ook een reactie op mijn emails werden heel snel beantwoord. Top!

Niet de volgende dag geleverd

Niet als beloofd

Rubberboot en motor snel bezorgd

Handige website waar alles is te vinden voor een rubberboot, motor in diverse prijsklassen en andere artikelen

Alles duidelijk ,en snel geleverd

Goede producten

top

snel en goed gele=verd

Zeer goede levering en product

Ik heb de pomp voor een rubber boot besteld wat een zeer goeie pomp is moest alleen een extra rubbertje erbij doen omdat het anders niet pasde

Ambachtswei 5

8501 XA Joure

Over IJben Season Sports

Welkom op de reviewpagina van IJben Season Sports. Onder IJben Season Sports vallen de webshops Watersportsonline en Rubberbotenonline.