Beste Mark, Bedankt voor deze top beoordeling, zijn we erg blij mee.
Bedankt voor uw mooie beoordeling
Beste Gert, Bedankt voor uw bestelling. Er is een mogelijkheid om uw bestelling via DPD te verzenden. Dit adviseren wij altijd aan bedrijven, omdat uw probleem vaker voorkomt. Mocht u weer eens een bestelling plaatsen kies dan voor DPD a.u.b. Wij staan ook telefonisch altijd klaar om vragen te beantwoorden. Hopende in de toekomst een 10 te scoren in de review.
Bedankt voor de beoordeling Klaske.
Dankjewel Desiree voor je mooie review
Bedankt voor je positieve reactie
Hartelijk dank voor de goede reactie
Bedankt voor de mooie reactie
Bedankt voor de super beoordeling Ellen.
Bedankt Marc, Geweldige beoordeling, bedankt.
Samantha, Super bedankt voor dit mooie cijfer.
Bedankt voor jou beoordeling Mike
Super, bedankt voor dit mooie cijfer Niek.
Super, bedankt voor dit mooie cijfer Martin.
Heel erg bedankt voor dit mooie cijfer Wil.
Bedankt voor de mooie beoordeling Frank.
Koppers, bedankt voor dit mooie cijfer.
Kenrick, bedankt voor deze prachtige beoordeling.
Bedankt voor de mooie beoordeling Joanne.
Saskia, bedankt voor de geweldige beoordeling.
Piet, bedankt voor de geweldige beoordeling.
Steven, bedankt voor dit geweldige cijfer.
Hallo Jan Willem, Excuses voor de late levering. Normaal gesproken is een artikel op voorraad. Er zijn enkele producten die wij moeten bestellen bij onze leveranciers. Daarvoor staan vaak drie dagen. Omdat wij ook een winkel hebben kan het zijn dat een artikel daar net verkocht is. Als het later geleverd word streven wij ernaar om u op de hoogte te brengen van de vertraging.
Hartelijk dank Jan
Welkom op de reviewpagina van IJben Season Sports. Onder IJben Season Sports vallen de webshops Watersportsonline en Rubberbotenonline.