Eerste kennismaking maar zeker niet de laatste!
Duidelijke site, groot aanbod en super snelle levering.
Duidelijke website Snelle en nette levering
Bestelling snel geleverd, een van de artikelen moest terug (te groot) en retour ook supersnel verwerkt. Top winkel!
Beste George, Goed om te horen dat u tevreden bent over onze levering. Ook vinden wij het fijn dat u tevreden bent met de verwerking van de retour. Met vriendelijke groet, Nick IJben Season Sports.
Goede ervaring, communicatie en behandeling
Goedemorgen L, Bedankt voor uw positieve review we zijn blij om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad! Met vriendelijke groet, Nick IJben Season Sports.
Ruilen van een wetsuit was geen probleem.
Goedemiddag Albert, Goed om te horen dat u tevreden bent over de service. Wie weet kunnen we in de toekomst nog iets voor u betekenen! Met vriendelijke groet, Eline IJben Season Sports
prima en vriendelijk en met kennis geholpen
Goedemiddag Hans, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Eline IJben Season Sports
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service! Veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Eline IJben Season Sports
Binnen zes maanden na aanschaf bleek de motor kapot en niet meer te repareren en dat was volgens het bedrijf geheel aan onszelf te wijten. Ik mocht wel weer een motor kopen met 200 euro korting.
Beste Marijt, De situatie met uw buitenboordmotor betreuren wij. Zoals u weet heeft de buitenboordmotor scheef gehangen/gelegen. Hierdoor is de olie uit de buitenboordmotor gelopen, zowel de bovenkant als de binnenkant van de motorkap zat onder de olie. Ook heeft u tijdens het gesprek aangegeven dat het olielampje brandde tijdens de laatste keer varen. Door bovenstaande redenen kunnen wij helaas geen garantie geven op de buitenboordmotor. Wij vinden het een vervelende situatie en daarom hebben wij u uit coulance een korting aangeboden van €200. Wanneer u hier nog gebruik van wilt maken kunt u met ons contact opnemen. Met vriendelijke groet, Nick IJben Season Sports
Snelle levering, helaas te krappe laarzen bij de wreef, ondanks bestellen van 1 maat groter dan normale schoenmaat. betere info over de pasvorm kan wellicht teleurstellingen en kosten voor retourzendingen voorkomen.
Recensione originale
Snelle levering, helaas te krappe laarzen bij de wreef, ondanks bestellen van 1 maat groter dan normale schoenmaat. Laarzen moesten helaas op eigen kosten terug gestuurd worden. Geld nog niet retour ontvangen. Suggestie: vooraf duidelijk maken dat retour kosten voor eigen rekening zijn en betere info over de pasvorm
Prima leverantie. Keurig op tijd
Beste Joost, Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de levering. Met vriendelijke groet, Nick IJben Season Sports
Goed aangekomen. Of het past weet ik nog niet. Het is een kerstcadeau!!
Snelle levering en goed product !
Beste Belle, Goed om te horen dat uw bestelling snel geleverd is. En nog veel beter om te horen dat u tevreden bent met het product. Met vriendelijke groet, Nick IJben Season Sports
Goede overzichtelijke site en snel geleverd!
Beste Wilma, Goed om te horen dat u tevreden bent over onze site en over de levering van uw bestelling. Met vriendelijke groet, Nick IJben Season Sports
Voorraadcijfers die kloppen met de werkelijkheid. Makkelijke bestelprocedure. Goeie communicatie over verzending.
Goedemiddag Dirk, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de bestelprocedure. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en wie weet kunnen we in de toekomst nog iets voor u betekenen! Met vriendelijke groet, Eline IJben Season Sports
Wat spijtig dat bestelling van 12 nov er nog steeds niet is ,
Door drukte op de weg kon bestelling nietde volgende dag geleverd worden. De gekozen transsportdienst werkt niet in het weekend. Dus reddingsvest niet op vrijdag maar maandag ontvangen. Had juist dit bedrijf uitgekozen om veilig met dochter in het weekend te kunnen gaan zeilen..,
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel
Gisteren besteld vandaag binnen
Goedemorgen Patrick, Goed om te horen dat uw order op tijd is aangekomen. Als wij u in de toekomst nog kunnen voorzien van (product)informatie, horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Tjesca van Raalte
Pakketje kwam een dag later dag verwacht, keurig gecommuniceerd
Goedemorgen Hendrik, Goed om te horen dat er tijdig communicatie is geweest over de vertraging van uw pakketje. Het kan inderdaad eens voorkomen dat de leveringsdiensten niet hun beloofde levertijd halen. Wij danken voor uw begrip en mochten wij nog eens wat voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
De medewerkers aan de telefoon waren uiterst behulpzaam. Hielpen mij goed met de keuze vooraf de aankoop en ook erna.
Goedemorgen Leonie, Wat fijn om te horen dat u onze telefonische klantenservice goed is bevallen. Als wij bij een volgende order iets voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
maandag bestelt, woensdag mooi verpakt in huis.
Goedemorgen Benni, Goed om te horen dat je pakketje is geleverd in de beloofde levertijd. Als wij in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen wij dat graag! Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
Op woensdag 6/10 HH zeilpak besteld bij Watersportsonline.nl. Ik wou het eerst volgende weekend het pak al gebruiken, dus ik check de beschikbaarheid: is op voorraad en check ook de levertijd: "Voor 23:59 besteld, volgende werkdag in huis!", dit zit goed, bestelling geplaatst. Ben dan zaterdag gaan zeilen maar geen zeilpak of berichten ivm bestelling ontvangen (geen ramp want het was gelukkig mooi weer). Maandag 11/10 : online chat met vraag naar status, reactie via mail "order is niet automatisch doorgeschoten naar ons systeem" en gaan dat in orde brengen. Dinsdag 12/10 krijg ik een telefoon call met de melding dat de gevraagde kleur van de zeilbroek niet in voorraad is, voor mij is een andere kleur ook goed. Donderdag 14/10 heb ik het zeilpak ontvangen en mooi opgeborgen voor volgend jaar. Maar, ik ben tevreden met deze web winkel: goed opgebouwd, product gamma ok, betaalfaciliteiten ok, prijzen competitief, goede response, spijtig van dit incident, vooral mijn eerste bestelling als nieuwe klant.
Goedemorgen Luc, Wij vinden het vervelend om te horen dat u 5 dagen na het plaatsen van uw order pas te horen hebt gekregen dat uw order niet goed is doorgeschoten. Uiteraard kan dit gebeuren en wij danken u voor uw begrip. Wij hebben bestelartikelen op onze website staan. Dit houdt in dat wij deze artikelen bestellen op het moment dat wij daar orders van krijgen. Het kan dan voorkomen dat sommige artikelen niet meer leverbaar zijn als wij ze willen bestellen voor de klant. Desondanks zijn wij blij dat u toch, weliswaar een andere kleur, uw order naar wens hebt kunnen ontvangen en tevreden bent over onze service. Als wij in de toekomst nog wat voor u kunnen betekenen, horen wij dat graag! Wij wensen u veel plezier met het zeilpak! Met vriendelijke groet. Tjesca Ijben Season Sports
De hele aankoop is heel soepel verlopen en netjes op tijd geleverd.
Goedemorgen Maarten, Goed om te horen dat je jouw order op tijd hebt ontvangen. Wie weet zien wij nog orders van jou tegemoet in de toekomst. Met vriendelijke groet, Tjesca Ijben Season Sports
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire