Helemaal Top

In een woord Super. Gewoon leuke bril, in verschillende kleuren verkrijgbaar, bril is lichtgewicht en zit goed. Ik ben er super tevreden mee.

Prima computerbril

Ik heb deze nu een tijdje in gebruik en de bril bevalt uitstekend. Geen vermoeide ogen meer en de pasvorm is ook goed voor langer gebruik.

• Levertijd

Very happy with the glasses

They are lights, pretty and fit well.

• Levertijd

Duidelijke internet site. Snelle levering en de bril, waar het om gaat in 1 woord super! Ben er behoorlijk blij mee, eindelijk een bril die goed zit, niet te zwaar is. En ook nog eens mooi staat…

• Levertijd

Fantastische service en eindelijk een werkende computerbril

Vanaf het eerste contact met betrekking tot de aanschaf tot en met de tweede levering is de service fantastisch geweest. De bril zelf overtreft mijn verwachtingen. Chapeau Seemy, keep ongoing, Ton

• Levertijd

Heb onlangs 2 brillen tegen blauw licht gekocht en ben echt grote fan! Ze zitten goed, ze zien er goed uit en merkt dat ik minder last heb van vermoeide ogen. Kortom een aanrader!

• Levertijd

Ik moest even wennen. In het begin kon ik hem maar een paar minuten dragen maar inmiddels kan ik hem langere tijd ophouden. Wel heb ik nog een filter op m'n scherm en gebruik ik nachtlamp van windows erbij. Ben blij met de verlichting.

Werkt top!

Ik had voorheen een beeldschermbril van een hogere prijsklasse maar was niet meer tevreden. Het was een gok om deze bril te kopen maar het is echt een aanwinst. Door de lichte monteur heb je niet eens door dat je hem op hebt en ze zijn ook nog eens hip en leuk. Sinds gebruik van deze bril geen last meer gehad van branderige ogen :-)

Mooie montuur, vlotte levering

Ik heb een computerbril zonder versterking gekocht. De montuur is mooi en licht, wel een beetje aan de grote kant bij de vierhoekige brillen. De kleur lichtroze en lichtbruin is heel mooi aan. De filter werkt goed en je kan vlot door de glazen kijken ondanks bepaalde reviews hier die aangeven dat het een 'wazige' kijk geeft.

• Levertijd

Lichte brilletjes voor prima prijs

Snelle levering, goed verpakt en tegen een redelijke prijs, beeldschermbril op sterkte.

Rustgevend

Sinds ik mijn computerbril draag, merk ik dat mijn ogen meer rust hebben en heb ik minder hoofdpijn.

Goede kwaliteit

Super kwaliteit. Samen met mijn 3 collega's gebruiken we de brillen. Veel minder last van hoofdpijn.

• Levertijd

Super service en super product

Het is toch altijd even afwachten wat je krijgt wanneer je iets online besteld en het niet kunt uitproberen. De 2 beeldschermbrillen (waarvan 1 gratis!) zitten als gegoten en zijn van een goede kwaliteit. Levering was ook al de volgende sag! Helemaal blij dus!

• Levertijd

Zit erg goed en oogt mooi, echter het scherm is wazig als ik kijk op mijn pc.

Ik was enthousiast over de bril, toch kan ik hem niet meer opzetten om pc werk te doen, spijtig. Is het de strekte die niet klopt, geen idee. Ik heb een andere leesbril die ik opzet en dan lukt het wel om mijn scherm klaar te zien. Kijken op het scherm van mijn telefoon lukt wel.

• Levertijd

Snelle levering en mooi en goed verpakt. Complimenten

Met 1+ sterkte besteld. Bril werkt goed. Beter als mijn dure multifocale bril van....

• Levertijd

Fijne bril om mee te werken.

Snelle service De brillen werken fijn achter de computer. Heb soms echt niet meer door dat ik een bril op mijn neus heb zitten. Heb meer rust aan mijn ogen.

Fijne bril

Mooie brillen van een goede kwaliteit en twee jaar garantie. Ik had de verkeerde sterkte besteld maar dat werd soepel opgelost, heel persoonlijke service.

• Levertijd

2 voor de prijs van 1 klinkt altijd goed!

De verpakking en dergelijke zag er zeer netjes uit. De brillen voelen zeer licht aan, wat erg prettig draagt. Ik ben helemaal tevreden. Ook omdat er de keuze is voor +0,5 sterkte wat voor mij genoeg is.

Super Service!!

IK was vergeten een 2e bril te bestellen omdat ik dacht dat je 2 vandezelfde zou ontvangen. Ik mocht echter een ander model uitzoeken voor mijn 2e bril. Super!

• Levertijd

Mooie website en veel keuzes Ben blij met mijn seemy bril

Top bril

Top computerbril maar ook voor je telefoon.

verhelderend!

snelle levering, goede kwaliteit : de brillen beschermen goed tegen straling van computer en geven geen sterk verkleurd beeld (sommige brillen zorgen ervoor dat het wit niet wit is...) fijn dat er ook een handgeschreven kaartje bijzit

Complimenten!

Mooie brillen voor een goede prijs! Ik heb minder hoofdpijn en weinig last van mijn ogen na een dag achter de laptop. Slapen lijkt ook beter te gaan. Ik ben fan!

• Levertijd

Heel leuke en prima brillen

Zelf heb ik er 2, 1 zonder en met sterkte. Voor mijn man heb ik er ook eentje gekocht. Die steekt in mijn handtas voor als hij zijn bril vergeet.

Super fijne brillen

Inmiddels hebben we voor het hele gezin deze computerbrillen aangeschaft. We zijn dik tevreden. Minder vermoeide ogen en geen hoofdpijn meer. klein minpuntje is dat de brillen niet zo strak op de neus zitten.

Over Seemy

Seemy gelooft dat computerbrillen anders moeten. Ze schieten tekort op veel onderdelen of zijn onwijs duur. Daarom besloten wij een betaalbare computerbril te maken die er wél goed uitziet - en niet inlevert op kwaliteit. ■ Hoge kwaliteit computer brillen voor €49,- ■ Lichtgewicht, hip en cool ■ 100 dagen retourbeleid