Juiste product juiste prijs
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 5.601 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle levering, nauwkeurige bestellingen en behulpzame klantenservice. De meeste reviews vermelden duidelijke productinformatie en soepele retouren. Over het algemeen is de ervaring betrouwbaar en prijs-kwaliteit zeer stabiel, met enkele uitzonderingen. De feedback wijst op een positieve reputatie wat betreft servicekwaliteit.
Goede ervaring. Besteld en snel geleverd
Andy
Schelle
Duidelijke site en snel geleverd
nick
Ham
Danny
Zonnegem
Het was lang geleden dat ik nog zo professioneel en vriendelijk geholpen werd.
Luc
Herent
Correct.
Veldegem
Besteld , geleverd zonder problemen
Oudenaarde
Goede webshop, aangenaam in gebruik. De juiste aankopen geleverd binnen de afgesproken termijn.
Karel
Liedekerke
ik wacht nog op de levering ...
Beveelt niet aan
Geert
Roosdaal
Délai de livraison respecté, produit bien emballé et installation facile. A recommander.
André
Alles naar wens
28 September 2026
jasmijn
Bocholt
Het product is geleverd zoals aangevraagd. Online bestelling gaat vlot.
24 September 2026
Roeselare
Wij kochten een ventilatie systeem. Bleek de app verouderd en niet werkzaam op onze gsm. We hebben hen even gemaild en ze hebben alles gedaan om dit in orde te brengen. En nog even achterna gekomen om te luisteren of het in orde was nu. Top service!
Leentje
Limburg
Hoewel bestelling in de voormiddag geplaatst, na een week nog altijd niets ontvangen. Ik snap dat je afhankelijk bent van koerier, maar dan moet je je slogan aanpassen naar binnen de 24u verzonden ipv geleverd.
Marc
Snelle levering, prima
22 September 2026
Patrick
Herent
Ik was op zoek naar een specifiek ventilatierooster en in het ruime aanbod van de Ventilatieshop heb ik gevonden wat ik zocht en nodig had. De bestelling en de levering verliepen goed. Duidelijke website en de beschrijvingen zijn zeer duidelijk. Een aanrader.
22 September 2026
Etienne
Tielen
Snel,goedkoop en...CORRECT!!
Stefan
Retie
De beloftes van de website werden exact en correct nageleefd.
Willem
Geraardsbergen
Heel toegankelijke webshop en snelle levering
Antoon
2800 Mechelen Belgium
Pakket na 1 week nog steeds niet ontvangen In plaats van thuislevering wordt het ook nog eens bij afhaalpunt geleverd
Beveelt niet aan
Dries
Mol
Vlotte communicatie van een te bestellen onderdeel. Waarba vlotte levering. Ook terugsturen van niet nodige onderdelen verloopt oorrect.
20 September 2026
Koen
Narareth de pinte
Snelle levering, product werkt perfect
20 September 2026
Sophie
Waasmunster
Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.
Brusselsesteenweg 235C
9280 Lebbeke