Wrong filters

No sure if I ordered the wrong filters or if they packed the wrong filters..... Initially taught that I would order the 65% filters as they were shown in the picture on the website but I received the 40% filters. They fit ..... so I will use them and make sure will get the 65% ones next time...

Duidelijke website en snelle levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlugge en correcte levering.

Alles ok

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte bestelling en levering.

Geen problemen ondervonden bij de bestelling en de levering.

super

groot aanbod , prijs correct , snelle levering

vlugge correcte tevredenheid

vlugge correcte tevredenheid

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en correcte afhandeling

Zeer snelle levering en correcte afhandeling

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering aan eerlijke prijs.

All good!

Goede website, snelle levering, prima service incl goed geregelde retour

Goede zuigkracht

Ben zeer tevreden omdat het toestel doet wat het moet doen.prima ventilator

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Degelijke kwaliteit en snel geleverd

Eenvoudig te bestellen en snelle levering Kwaliteitsvol product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

je belooft thuis te leveren en doet er de moeite niet voor. Me moeten het zelf ophalen !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bedrijf zelf best in orde maar levering door PostNL niet de juiste keuze.

De leveringen door PostNL gebeuren wanordelijk. Sommige chauffeurs ( gelukkig niet allemaal ) kennen de Nederlandse taal niet eens. Als zij geen verdere oplossing zien deponeren zij het te bezorgen pakket ergens in de straat zonder de klant in kennis te stellen via een huisnummer waar het pakket kan afgehaald worden. Ikzelf heb reeds meerdere keren de chauffeur aangesproken in de Franse taal aangezien hij te kennen gaf mij in het Nederlands niet te verstaan. Mijn inziens zou deze dienst beter gewaardeerd kunnen worden als de vervoerder op zijn minst tweetalig tweetalig was voor leveringen in België.

Correcte prijs.

Enig minpunt is dat er geen aansluitschema bij zat en ook niet te vinden op de webshop. Gelukkig ben ik zelf installateur en na even te zoeken op het internet een schema gevonden.

Supertevreden alweer !!

Snel, duidelijk, zo heb ik het graag

Alles verliep vlot.

Stiptheid

Geen opmerkingen.

Prima shop

Prima materiaal en top levering.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Goede communicatie alsook levering !

Goede communicatie alsook levering !

En attente

Avant de donner un avis, j'attends de voir comment sera traitée l'application de la garantie sur l'appareil neuf qui m'a été livré.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Correct snel geleverd te breiden

Top product!

Goedkoop, snel en het juiste geleverd. 2 RVS ventilatieroosters

Correcte aflevering

Correcte aflevering alles volgens bestelling

Geen levering en 0 star dienst

Geleverd op een andere adresse en geen oplossing ( nieuwe levering. Terugbetaing) voorgesteld. Zeer ontevreden

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.