Product voldoet niet aan de verwachtingen

Op de website staat dat de freshbox 100 geschikt is voor 75m2 en niet veel geluidsoverlast veroorzaakt. In werkelijkheid is dit wel wat anders. Hij maakt veel lawaai vanaf stand 3 en hij krijgt de luchtkwaliteit niet onder controle. Volgens ventilatieshop is hij nu ineens niet geschikt voor in een ruimte met mensen.... er wordt niet naar een oplossing gezocht maar bedankt voor de 1650 euro die we kwijt zijn aan een waardeloos toestelen en 2 grote gaten in de muur.

Alles correct verlopen. Kwaliteits producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Direct het juiste uit veel keuze en bestellen en dag erna in de bus Zou overal zo moeten zijn

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ventilatie afdekplaatjes, direct volgende dag geleverd zoals beloofd. Goed ingepakt. Tevreden klant!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Levering kon misschien wel sneller gebeuren

Top.

Goede dienstnaverkoop. Betaling was gebeurd maar geen bevestiging gekregen. Ze hebben dit rechtgezet.

Correcte levering

Het bedrijf is zeer correct en vlot. Een aanrader!!!

Goede service en materiaal

Luchtkanalen aangekocht. Prima prijs en een goede kwaliteit. Snel geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prompt besteld, verstuurd, ontvangen. Top!

Prompt besteld, verstuurd, ontvangen. Top!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Super kwaliteit en snelle levering

Zeer tevreden over de kwaliteit en snellere verzending dan gedacht. Zeer tevreden over.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles inorde en heel snelle levering!

Alles inorde en heel snelle levering!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Bestelling en levering perfect verlopen. En uiteraard héél goed product!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer stille afzuiging en mooi met glazen afdekplaat,correcte levering. Top

Aanrader!

Correcte en snelle levering ,goeie kwaliteit.

Heel snelle levering tegen een scherpe prijs

Betrouwbaar!

Knap

Goed werk geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

De service die je van een goeie webshop verwacht.

De bestelling is correct aangekomen. Het bestelde product is van goede kwaliteit. Enige opmerking is misschien het uur tot hoe laat men kan bestellen voor een levering de volgende dag. Tegenwoordig is dat toch overal voor middernacht besteld, morgen in huis? Ik had daar een vraag over, en die werd wel onmiddellijk professioneel beantwoord. Bedankt voor de goede service. Doe zo verder!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet wat ervan verwacht werd

Jammer dat het pakket moest afgehaald worden in een postnl punt en niet werd geleverd op het gevraagde adres

• Zou u ons aanbevelen? Nee

correct zaken doen

perfect

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en exact wat ik nodig had

Duidelijke website en gemakkelijk bestellen

Zoals het moet

Alles zoals beschreven., giede producten en snelle levering.

Zeer goede service.

Bestelde artikel had niet de juiste afmetig. Een fout van mij. Artikel de dag erna teruggestuurd en een 4 tal dagen later geld terug op de rekening ontvangen.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.