Ik vond wat ik zocht

Ik zocht een rustige ventilator voor de badkamer en ik vond die op jullie site voor een zeer mooie prijs. Geinstalleerd en zeer tevreden.

Alles perfect verlopen!

Vlot kunnen bestellen en stipt geleverd!

Product goed omschreven

Verzending verliep uitstekend. Kleur van de draden waren wel anders dan deze van oude motor. Was na veel zoeken op google toch gelukt. Mms waarschuwing bijsteken bij de uitleg.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer goede ervaring met het bedrijf. Correcte afspraken wat levering betreft.

Volt en Snel levering

Zeer leuke ervaring, als snel te vinden op de site en zeer snel levering.

geen enkele opmerking

levering correct. Niet 's anderendaags maar volgens de website. Goedkoper dan concurrenten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd en product zoals omschreven een aanrader

snelle verzorgde levering

in één woord : prima

Helemaal goed

alles top geregeld

goed product zoals beschreven

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke en snelle levering!

Aangenaam shoppen op de site, met de nodige info en uitleg, en snel gelevers!

Alles is correct gegaan

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Livraison rapide et prix corrects

J'ai acheté des grilles de ventilation en plâtre de la marque Ventmann chez eux et je dois dire que j'en suis satisfaite. Le prix chez eux est correct contrairement au revendeur français qui abuse clairement. Aussi l'expédition et la livraison ont été rapides. Je recommande Ventilatieshop !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

alles snel en correct geleverd

perfecte service.

Goed en snel!

Bestelling kwam binnen de week nog aan. Handige site om alles op 1 plek te bestellen.

correct

correct

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product is perfect zoals beschreven.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte bestelling en levering. Dit was onze tweede samenwerking met Ventilatieshop met volle tevredenheid. Idg, wegens enige twijfel over een nieuwe type, telefonisch contact opgenomen met de firma waar we een zeer duidelijke uitleg kregen wélk type we in ons geval zouden moeten aanschaffen. Een pluspunt mag niet vergeten worden : extra 5 jaren garantie!

Product zoals afgesproken

Correct

goede levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles vlot verlopen, zoals het hoort!

Van bestelling tot levering, als een sneltrein. Tevens een vlotte, snelle website.

Feilloos en snel

Zeer goede eerste ervaring!

Alles correct verlopen. Kwaliteits producten

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Direct het juiste uit veel keuze en bestellen en dag erna in de bus Zou overal zo moeten zijn

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.