Alles snel geregeld

Alles snel geregeld

Beschadigde artikelen

Helaas een teleurstellende ervaring met de levering. Twee ventilatiebuizen kwamen beschadigd aan, waardoor ik genoodzaakt was om op het laatste moment ergens anders vervangend materiaal te kopen om de werken niet te vertragen. Erg jammer van de extra kosten en de verloren tijd

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Top firma

Al enkele keren besteld . Correct, snelle levering, duidelijke site . Voorbeeld voor vele .

Tevreden

Ben tevreden met de aankoop. Prima verpakt, mooi op tijd geleverd en werkt prima. Één minpuntje, maakt iets meer lawaai dan onze vorige. Maar doet zijn werk goed.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Product Informatie klopt niet.

Ik heb 2x een ventilator gekocht voor mijn badkamer. 1tje normaal en 1tje inschuifbuis ventilator. Beide producten gaven aan dat ik deze voor 100mm Pvc kan gebruiken maar in werkelijkheid kan ik geen van deze gebruiken die past in de 100mm Pvc buis. De ventilatoren hebben juist dezelfde diameter als de pvc buis zelf, dus kan ik deze ventilatoren dan ook niet gebruiken. Nu over prijzen en levering heb ik geen commentaar, deze zijn behoorlijk goed georganiseerd en snel. Hiervoor kan ik 5sterren voor geven en kan ik ook aanbevelen om ventilatiesystemen te kopen, maar de producten die ik nodig had hebben mij misleid met de verkeerd informatie dus kan ik hier max 1ster voor geven.

Gemakkelijk en snel

De webshop is uitgebreid. Er wordt snel verzonden en ook retour kon vlot aangemeld en verzonden worden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Een kwaliteitsproduct (sterk en goed afgewerkt), precies op maat gemaakt en voor een zeer correcte prijs voor geanodiseerd aluminium. Nogmaals bedankt.

Heel goede winkel

Gemakkelijk winkel om online te shoppen

voor herhaling vatbaar

snelle en perfecte bediening

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correcte levering en het produkt is helemaal in orde volgens de omschijving

Idem

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Altijd een aangename samenwerking en een snelle service

snelle correcte service

Bedankt voor de snelle correcte service.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correcte levering en afhandeling.

Verkeerde maat besteld. Geretourneerd en bedrag correct teruggestort.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Uitstekend materiaal, snelle levering, tevreden klant!

Ideale leverancier

Degelijk materiaal zoals verwacht, snelle en correcte levering.

vlotte levering zonder problemen

goed product

Rooster bestled, goed product snel en goed geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle afhandeling van mijn order. Goed en stevig verpakte en op de juiste datum geleverd.

Moeilijker dan verwacht.

Wij hebben een nieuwe bestaande woning gekocht, en we wisten niet goed hoe de elektriciteit draden verbonden waren. We hebben de ventilator zelf geïnstalleerd maar helaas werkte niet. Dan maar een vakman bijgehaald en deze heeft de onze aangekochte ventilator van Bleuberg geïnstalleerd. Deze werkt nu op schakelaar, helaas was deze aangekocht met sensor en timer. Maar hij werkt nu dat is het belangrijkste.

VOORBEELDIG

TOP MATERIAAL GOED RESULTAAT EN GOEDE BEGELEIDING VIA DE DOCUMENTEN DIE IN HET PAKKET ZITTEN FLUISTRSTIL!!! Een aanrader ! Ook de vochtigheid gaat naar beneden.

Snelle en correcte levering

Eerlijk en correct bedrijf

Niet correct

Ventilator die was afgeprijsd in winkelmand geplaatst maar bij het afrekenen plots stuk duurder was. Voor deze zaak verschillende keren gebeld tot zelfs 20 minuten wachten (bleef telkens 2 de in wachtrij) zonder enig antwoord. Daarna verschillende keren gemaild en na 4de herinnering werd er dan pas gereageerd. Vanaf 1ste contact telkens foto's als bewijs toegevoegd. Er werd steeds naast de kwestie geantwoord. Leveringstermijn werd ook niet gerespecteerd.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snel en correct geleverd, goed materiaal

Zeer goede filter box'en, ik ben ben tevreden met de aankoop

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geen problemen bij de bestelling, geleverd wat moest geleverd worden

Een beetje langer moeten wwachten door het paasweekend maar dat was geen probleem

Alles was ok

Vlotte, correcte en goede levering. Het produkt was ook wat het moest zijn.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.