Vlotte levering, goed product

correct

voldoende info bij lek onderdeel. Snel zoeken is gemakkelijk verwerking en levering snel ebn accuraat

waar voor je geld

Je krijgt waar je voor betaald. Correct en snel geleverd

Niet slecht

Mochten hun prijzen wat zakken zou het een supershop zijn.

Vlotte levering

Vlotte levering en goed product

Snelle correcte levering België

Snelle correcte levering België. Met de landsgrens wel 1 dag extra, maar dat was te verwachten.

Top bedrijf!

Steeds met raad en daad bijgestaan. Ondanks de vele vragen en herhaaldelijk e-mails die ik bleef sturen telkens snelle respons en goede raad en antwoorden gekregen. Bestellen ging vlot en supersnel , wang de volgende dag steeds geleverd. En het materiaal dat ik te veel had besteld na dikke maand zeer makkelijk en snel via hun site kunnen retourneren. TOP geregeld allemaal, mooi bedrijf, ik raad hen dan ook steevast aan bij iedereen.

TEVREDEN

ALLES VLOT EN NAAR WENS VERLOPEN

Vlugge levering, uitstekend resultaat

Zie hierboven

zeer tevreden

terug een fijne en geruisloze ventilator

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Geweldig bedrijf om materiaal aan te kopen . Ik bestel en betaal , zij sturen op en ik ontvang .

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles prima gegaan, goede prijs qualitijd

Snel bezorgd, goed produkt

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correct geleverd.

Snel gevonden op het online platform van Ventilatieshop.be

Zeer correct

Zelden zo'n goede service gehad bij een webshop. En zeer scherpe prijzen. Meestal gaan die twee niet samen. Ventilatieshop is correct op alle vlakken.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles op tijd geleverd en problemen perfekt opgelost.

Alles op tijd geleverd en problemen perfekt opgelost.

Positieve shopervaring

Duidelijke site. Had alles gevonden wat ik nodig had. Bestelling was snel geleverd. Geen opmerkingen!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op tijd en snel geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Niet goed en ik heb u al beoordeeld en blijft maar mails krijgen.

Slecht

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Zeer mooie producten, tegen aanvaardbare prijs, behulpzame klantendienst, wou roosters bestelllen in een buitenmaat , de maat die ik wou kon niet geleverd worden, maar voor de rest perfecte service en tracking. TOP +++

Alles ging goed.

Rien à signaler.

Zeer tevreden.

Een overzichtelijke website met een ruime keuze. Vanaf de bestelling tot de levering verloopt alles perfect. Top kwaliteit!

ALLES OK

Goed materiaal en toebehoren

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product en snelle correcte kevering

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.