Levering perfect; beschrijvingen op de site wat summier

bedankt

dikke merci voor de snelle levering van het rooster dat heel moeilijk te vinden is in deze maat en een geweldige prijs nog ook

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correcte prijzen correcte service!

Zeer correcte prijzen vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en zeer snelle correcte juiste ! levering

Rapide et efficace

J'avais déjà installer plusieurs extracteurs - ventilateurs de la marque S&P Silent.

Vlugge en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke goede webwinkel en zeer snelle levering.

Aangenaam zaken doen met deze winkel!

Uitstekende service

De pakjesbezorger had mijn pakketje op een compleet verkeerd adres bezorgd. Zelfs al kan ventilatieshop hier zelf niets aan doen, toch hebben zij het pakketje opnieuw verstuurd en heb ik het toch nog kunnen ontvangen. Een service die ik nog maar weinig heb gezien.

Satisfait

Satisfait Livraison rapide Super boulot Merci

Topbedrijf

Alles volgens plan verlopen. Besteld en de week daarna al mogen ontvangen. Vriendelijke medewerkers die er alles aan doen, zodat JIJ tevreden bent.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correct geleverd!

Perfect materiaal, ruime keuze en correcte prijs.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Positief, goed verpakt,snel geleverd.

Keuze gemaakt op duidelijke website, betaald , echter het was dan weekend ,dus de supersnelle levering kan ik niet beoordelen , maar s'avonds van de eerste werkdag was de levering volgens hun schema ,prima

Topervaring !

Hier vind je altijd de juiste ventilator ...

snel en correct

snelle en correcte levering van gevraagde artikelen

Goed product

Snelle en correcte levering

Rapide

Rapide

Duidelijke info en snelle levering

Ik was op zoek naar een vervanging van een Zehnder motor. Ik vond op de website snel het model terug, Duidelijke beschrijving. Een competitieve prijs en snelle levering. Heel tevreden.

Goede en snelle service

Correcte levering en goede producten.

perfect

alles is zo duidelijk op de site , levering van product perfect volgens de afspraak , volgens mij kan dit niet beter Doe zo verder, goed bezig

Betrouwbaar met uitstekende service

Goede service ,correcte prijzen, en snelle levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel goede en vlugge service.

Uitstekend, aan te raden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Vlotte levering, goed materiaal.

Nog niets ontvangen

Ik kan moeilijk jullie beoordelen aangezien ik niets ontvangen heb. Misschien samen werken met een betere koerier, die ons huis wel vindt of die het pakje in de buurt bij een afhaalpunt achterlaat.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

De ventilator paste niet, maar geen enkel probleem voor retour. Vlot verlopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed product en goede servise

Ok

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Alles naar wens verlopen.

betrouwbaar en correct. Geleverde silent 1OO ventilator werkt prima!

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.