alles volgens weergegeven op site en afspraak

levering volledig zoals besteld en op tijd zoals aangegeven bij bestelling Door de manier waarop problemen opgelost worden, kan een webwinkel zich onderscheiden. Heb dit (gelukkig ) niet kunnen ervaren en kan dit dus ook niet beoordelen. Deze beoordeling versturen loopt niet zoals het zou moeten. Wanneer men alles invult en op sturen klikt, gebeurt er niets (men krijgt geen feedback) daarom 4 ipv 5 sterren

makkelijk te bestellen online

Goede service vlot kunnen bestellen enkel jammer dat de levering niet geheel vlekkeloos was. Werd s'svonds om 22:15u geleverd terwijl ik in bed lag, beetje jammer.

Colis tjs pas reçu malgré l'affirmation de post nl !

Bonjour, A ce jour je n'ai toujours pas reçu mon colis, post nl m'a envoyé un mail me disant qu'il avait été délivré le 29/11, mais je n'ai toujours rien et rien chez les voisins. pas de retour de post nl non plus concernant ma demande pour savoir où il est . Pouvez-vous me donne la marche à suivre pour savoir où il est ou s'il est perdu ? Bien à vous . C. Goedhuys. 0476/420 724

• Nous recommanderiez-vous? Non

• Nous recommanderiez-vous? Non

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Article expédié rapidement, correspondant tout à fait à sa description. Rien à redire. Le service est parfait.

Snelle en vlotte service

Producten zijn van uitstekende kwaliteit.

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.