Later bezorgd dan aangegeven

Had een ventilator besteld die ik een week later nodig had ivm de klusjesman die dan zou komen. Zou volgende dag geleverd worden. Dagen later nog geen ventilator geleverd. Toen email gestuurd waar ik een dag later antwoord op kreeg. Diezelfde dag werd het verstuurd maar dat was te laat. Snel bij een bouwmarkt een vervangende ventilator moeten kopen. Terugsturen en terugbetalen ging soepel. Jammer dat terugsturen niet via postnl kan maar via DHL, terwijl het wel door postnl geleverd is. Postnl heeft toch betere voorzieningen dan DHL. Retourbon moest ik bv zelf printen maar ik heb geen printer dus opnieuw gedoe.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Snelle levering, correcte afhandeling

Steeds op tijd geleverd. Produkten zijn zoals beschreven.

Topleverancier !

Altijd correcte info en leveringen, zeer professioneel. Zeker aan te raden.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Duidelijke website en snelle levering!

Alles in orde.

Snelle levering, alles in orde.

Gemakkelijk en snel

Een ventilator snel en gemakkelijk besteld, vlot geleverd.

Snel en correct

Ook al is het maar 1 klein onderdeel dat er nodig is, wordt het met de volle aandacht tijdig en correct geleverd.

Zeer hulpvaardig

Oplossing voor mijn afzuiging werd voorgesteld.

Zeer goede prijs/kwaliteit

Zeer goede prijs/kwaliteit , en snelle verzending . Alles zoals het zou moeten zijn.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correct, niets op aan te merken

Wat ik besteld had werd snel geleverd en bleek van prima kwaliteit.

Zeer duidelijk, goede service

Veel informatie, goede klantenservice om vooraf info te krijgen, vooraf handleiding toegestuurd,...

Perfecte service

Snelle levering. Goede kwaliteit

Alles zoals verwacht.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer correct snelle levering gewoon top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nieuwe ventilator besteld, goeie kwaliteit, correcte prijs en supersnel geleverd.

Gemakkelijk en snel

Gemakkelijk om te bestellen Snelle levering Ontvangst van handleiding per mail is heel handig

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel geleverd wat besteld werd

Korrekt

Snel correct en goeie service

Snel correct en goeie service

super

besteld en op tijd ontvangen, alles was OK.

top van A tot Z

top van A tot Z

Slecht

Ik heb een onderdeel ontvangen met een andere diameter dan wat ik besteld heb. Puur tijdverlies dus.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Alles volgens afspraak

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel duidelijk korrekte opvolging van besteling

Zeer eerlijke shop

Zeker aanbevolen

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.