Perfect!

Correct en snel afgehandeld.

Excellent

Bonjour Monsieur; Madame; Le service est rapide et excellent. La livraison est respectée et gratuite; Par contre , j'ai très difficile m'exprimer et comprendre votre langue la possibilité d'avoir votre suite en plusieurs langues serait un attout supplémentaire pour augmenter considérablement votre bénéfice. Salutations distinguées.

TOP. Zoals het hoort!

Het was eenvoudig: bestellen en 's anderendaags thuis.

Ontgoochelende bediening

Bestelling via deze weg werd uitgevoerd om tijdige levering te verkrijgen. De belofte vandaag besteld morgen ter beschikking werd NIET gerealiseerd. Levering was slechts beschikbaar 5 (vijf) dagen na bestelling

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Volgens afspraak

Correcte en betrouwbare bediening

Zeer correct geleverd

Eenvoudig bestellen, correct geleverd, materizal is goed. Aandachtspuntje is de navigatie op de website, het is niet altijd even gemakkelijk om goederen terug te vinden. Ook de beschrijving kan hier en daar duidelijker, bijvoorbeeld dat een verbindingsstuk vereist is om 2 elementen te verbinden.

Ongelovig goed

Altijd alles perfect geregeld van bestelling tot levering

Goede kwaliteit

Wat belooft wordt, wordt ook geleverd

• Zou u ons aanbevelen? Yes

heel goede badkamer ventilator. heel stil

bestelling heel vlug geleverd

x

x

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snel en correcte afhandeling!

Prima eerste ervaring!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle en correcte afhandeling van bestelling.

Verluchtingsrooster besteld en 24 uur later thuis afgeleverd.

alles verlopen zoals afgesproken

prima bediening

Perfect en op tijd, zoals afgesproken

Perfect en op tijd, zoals afgesproken

Prima.

Correct en zonder bijkomende kosten. Snelle levering!

Perfecte levering

Is een aanrader voor iets te kopen

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima prijs, prima product levering door PostNl teleurstellend.

Product is in orde, levertermijn en prijs ook, alleen jammer dat PostNl niks thuis heeft geleverd maar alles achterlaat in een postpunt en we bijgevolg zelf nog moesten afhalen terwijl we wel degelijk thuis waren.

uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering en kwaliteitsmateriaal tegen een zeer goede prijs

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering en up to date info via mail.

Ik heb het pakket op een paar dagen tijd ontvangen. Het was heel goed verpakt. Ik werd heel goed op de hoogte gehouden via mail. Voor mij een perfecte 10/10

Professionele correcte service!!

Professionele correcte service!!

Snel

Juist geleverd top

• Zou u ons aanbevelen? Yes

snelle en correcte levering.

Prima uitleg op de site, snelle levering en top materialen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service. Toestel zelf is nogal luidruchtig. Dat wordt niet expliciet omschreven - dat zou wel handig geweest zijn.

toppie

perfect

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.