Goed en tevreden van de service.

Product geleverd zoals beloofd. Voor mij aan de beste prijs voor een top product. Een aanrader dus, men hoeft niet verder te zoeken.

Top!!

Meteen de volgende dag geleverd, zonder bijbetalen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Snelle levering van kwaliteitsvolle materialen

Snel en eenvoudig bestellen. Ventulatieshop heeft een ruim en gunstig geprijsd aanbod aan ventilatiematerialen. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling en de levering is zo snel als aangegeven op de website!

Snelle correcte levering

Snel, en correct

SNEL EN CORRECT

Vlot besteld, overzichtelijk en correcte beschrijvingen. Perfecte levering. Wat wil je nog meer...

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ruime keuze, technische specs voldoende duidelijk, duidelijke communicatie, snelle levering.

Eerste maal gebruik. Specifiek ventilatieventiel kon ik niet vinden in de DIY, wél bij Ventilatieshop.be

snel, prijs/kwaliteit = OK, betrouwbaar

snel, prijs/kwaliteit = OK betrouwbaar overzichtelijke website

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering Interessant produktengamma

Snelle service!

Probleem onder garantie snel verholpen !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Op alle punten een aanrader.

Uitgebreide keuze. Vriendelijke en degelijke telefonische servicelijn. Concurrentiële prijzen. Zeer snelle levering.

Vlot

Duidelijke, overzichtelijke site. Bestelling vlot kunnen doen. Levering op tijd.

Correct en snelle levering

Hele vlotte samenwerking

top service

Zeer snelle levering, goede opmaak van website, service na verkoop uitstekend

Zeer ontevreden

Als ik op een webshop .be iets koop, verwacht ik dat men de levering via bpost of een andere goede koerier verstuurd. niet postnl waar ik al meerdere problemen mee gehad heb (of in ieder geval de klant de keuze laat). Ik vind het bovendien erg dat U een beoordeling vraagt terwijl de goederen NOG ALTIJD NIET geleverd zijn, omdat ze waarschijnlijk in een of ander verzegeld depot liggen. In plaats van een beoordeling te vragen zou U beter het nodige doen om die goederen vrij te krijgen en spoedig te laten leveren.

Nauwkeurig en vlot!

Duidelijk bij bestelling, nauwkeurige opvolging, perfect verpakt en geleverd.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Nog enkel het pakket ontvangen

Met de levering van een airco. Konden ze pas op de dag van levering melden hoe laat het pakket kwam. Daarvoor veel onduidelijk geen track and trace zou zaterdag geleverd worden maar werd eind van maandag. Heb helaas nog geen tijd gehad om het product te installeren. Aangezien hij gisteren geleverd is. En het een volledige airco is. Prijs was prima en help desk zeer aardig en redelijk goed te bereiken. Dus daar lag het probleem niet.

snelle levering, veel keuze,

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goed materiaal snelle verzending.

Veel keuze op de duidelijke website,snelle verzending,top.

Gemakkelijk te bestellen Snelle levering

Snelle en correcte levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

directe snelle en correcte levering! Dank!!

directe snelle en correcte levering! Dank!!

Prima service / snelle levering

Prima service / snelle levering , en veel keuze voor een goede prijs .

Zeer vlug en correct geleverd en zeer goed en mooi materiaal

Zeer vlug en correct geleverd en zeer goed en mooi materiaal

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.