Zeer snelle service en levering

Zeer blij met het product. Een aanrader

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Heel veel keus. Goede website om het juiste toestel te vinden.

meerdere malen besteld steeds TOP

OKEE !!

Uitstekende levering

Verzorgd . Vlug . Jullie doen dat goed !

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Correct, je kan makkelijk zien of het voorradig is en geleverd kan worden.

Gewoon goed, soms moet dit niet meer zijn...

Snel en correct bedrijf

Ik heb al verschillende keren besteld bij ventilatieshop. Dit gaat steeds volgens plan. Een aanrader.

tevreden

Doormeter 100mm in Nederland is niet gelijk als in belgie buis past niet. Dat is niet jullie fout ,want levering en en contact wasp)erfect

alles zeer vlot verlopen ; bestelling perfect op tijd geleverd ; cataloog ok

alles zeer vlot verlopen ; bestelling perfect op tijd geleverd ; cataloog ok

TOP

QUALITATIEF EN SNEL GELEVERD

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede service geeft mij vertrouwen en blijft onbetaalbaar.

Ik heb de eerste maal online een bestelling geplaatst en deze is vlekkeloos verlopen. Ook heb ik deskundige info gekregen zodat ik de optimale keuze heb kunnen maken.

Uitstekende service

Bij mijn bestelling had ik eerst wat tegenslag omdat er toevallig een defect in mijn product zat. Na de retourzending heb ik binnen de week een nieuwe ontvangen en deze werkt perfect. Top service dus!

Zeergoed

Bij het pakje ontbrak het aansluitschema Één telefoontje was genoeg om het probleem op te lossen dat is nog eens service

Overzichtelijke webshop met kwalititeitprodukten

Zeer overzichtelijke webshop, makkelijk om artikelen te zoeken. Geven goede suggesties i.v.m. de bestelling(en). Komen afspraken zeer nauwgezet na.

Erg van die postnl

Post NL steeds slechte ervaring qua aanlevering. Kondigen aan tss 12 en 17 u aan te leveren. Staan dan om 10 u reeds aan je deur, bellen aan en 10 seconden later zitten ze weer in de wagen richting ophaalpunt in de buurt. Van bij de buren aan te bellen is zelfs geen sprake. Ventilatieshop, heel degelijk en goed materiaal maar indien aanlevering via Post NL blijft pas ik voortaan.

Snel geleverd, zo gezegd zo gedaan

Bij 1ste bestelling was er geen beweging na aantal dagen, na 1 telefoontje was het gelijk geregeld en in de avond ontvangen. Nog sneller dan bij gewone post.

zeer snelle afhandeling en levering

zeer snelle afhandeling en levering

Uitstekende service

Goede prijs, snelle en correcte levering, perfect.

Ik had een item besteld dat bij nader inzien niet juist was. Ik had me vergist. Ik heb het probleemloos teruggestuurd en een paar dagen later had ik mijn geld reeds terug. Top.

Snel en goed

Duidelijke website, onmiddellijke bevestiging en 's anderendaags geleverd. Ik heb al meermaals besteld en altijd perfect.

Topservice!!!

Ik was eventjes weg toen de bezorger zich aanmeldde ,hij heeft me 2x gebeld en ik stond er binnen de minuut. Hij staat voor de deur al klaar met een brede vriendelijke glimlach en zei me geniet van uw pakketje. Daar kunnen er nog veel pakketjesdiensten van leren, Als mensen zo met elkaar omgaan is het plezierig om een bestelling te ontvangen. Zou nog vergeten te melden dat het een topventilatie product was. Zelfs de stukadoor was er enthousiast over!! Bedankt, voor de correct vriendelijk levering,

Alles perfect geleverd

Mijn bestelling zou de volgende dag in de avond geleverd worden maar omdat het zo druk was zou het niet lukken en hebben ze mij op tijd laten weten dat het 1 dag vertraging had. Maar zoals beloofd werd mijn bestelling wel geleverd op beloofd dag.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Zeer snelle levering. Alles erg vlot verlopen, waarvoor dank!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Same as the product presented, recomentded. Delivery is fast.

Correct en stipt

Brusselsesteenweg 235C

9280 Lebbeke

+3278482990

Over Ventilatieshop.be

Ventilatieshop.be is een online webshop en fysieke winkel in Lebbeke waarin u (bijna) alles kan vinden op het gebied van luchttechniek en ventilatie.